canımm inşallah hamilesindir ya korkmaakızlar bugun çatlatmaiğnesinin 13. günü göğüsleridokununca acıyo biraz.çok heycanlıyım ya bi o kadarda korkuyorum
İnşallah ya yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum çıkarmı acabacanımm inşallah hamilesindir ya korkmaa
canım ben 18 aralıkta oldum çatlatma iğnesini 31 aralıkta negatif 3 ocakta ilk silik çift çizgimi gördümİnşallah ya yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum çıkarmı acaba
Bende seni yerimmm canımın içiiahahah yirim seni yaaaa
inşsallah bende görürüm çift çizgiyi sabredemiyom ki nasıl beklicemcanım ben 18 aralıkta oldum çatlatma iğnesini 31 aralıkta negatif 3 ocakta ilk silik çift çizgimi gördüm
adetimin 16. günü iğnemi olmuştum adetimin 32. gününde çift çizgi. bence birkaç gün daha bekle ve "al bi gebelik testi" kullanma çok aşırı silik çıkıyor aynı gün başka marka yapınca daha net çıkmıştı miratech ve fortune tavsiye ederim
çok zor geldi banada ama asıl zoer olanın doktor kapısında kan sonucu beklemek olduğunu öğrendim 4 gün doktora gitmek için beklemekten daha zordu kan sonucunu beklediğim 1,5 saat. Allah hepimize kolaylık versininşsallah bende görürüm çift çizgiyi sabredemiyom ki nasıl beklicem
doğrudur canım bende 1 kre kan testi yapmıltım bi kaç ay önce beklemek çok zor ggelmişti sürekli saate bakıyodum tabi sonuc hüsrandı.pozitif çıksa keşke bu sefer çok umutsuzum sanki hiç anne olmayacakmısım gibi geliyo hamile kalma ihtimalim yokmus gibi geliyoçok zor geldi banada ama asıl zoer olanın doktor kapısında kan sonucu beklemek olduğunu öğrendim 4 gün doktora gitmek için beklemekten daha zordu kan sonucunu beklediğim 1,5 saat. Allah hepimize kolaylık versin
Bana da oyle geliyordoğrudur canım bende 1 kre kan testi yapmıltım bi kaç ay önce beklemek çok zor ggelmişti sürekli saate bakıyodum tabi sonuc hüsrandı.pozitif çıksa keşke bu sefer çok umutsuzum sanki hiç anne olmayacakmısım gibi geliyo hamile kalma ihtimalim yokmus gibi geliyo
Aynen bende öyleyim hele bu ay da hüsranla geçerse iyice umutsuzluğa kapılıcamBana da oyle geliyorartik bir gun bebisimin olacagini hissetmiyorum
canım Allah bağışlasın inşallah her hangi bir sıkıntın varmıydı ki klomene başladınızArkadaşlar mrb :) yeni üye oldum aslında uzun zamandan beri takip ediyorum ve bi söz verdim eğer hamile kalırsam paylasacam diye :) ve oldu 26 kasımda mens oldum 3. Günü klomen başladım günde iki tane beş gün kullandım daha sonra kontrole gittim yumurtalar vardı fakat yeterince büyük değildi 3 hafta sonra kasik bel ağrım oldu tekrar gittim doktor yumurtamin 20 mm ulaştığını söyledi biraz geç gelişti hemen pregnly catlatma iğnesi yaptım ve ertesi gün ilişki :) bugünde hamile olduğumu öğrendim 14 . Gün iğneyi yapali 25 aralikta çat iğnesi yapmıştım :)
Polikistim vardı sadece ve adetlerim duzensizdi canım . Canım ınş sende hamilesindircanım Allah bağışlasın inşallah her hangi bir sıkıntın varmıydı ki klomene başladınız
inşallah canım ama daha çok erken bana hapler yeni bitti pazartesi bakılacak yumurtalıklarıma ama hayırlıs bakalım :)Polikistim vardı sadece ve adetlerim duzensizdi canım . Canım ınş sende hamilesindir
Ins olursun :) surekli kontrol altında ol cunki yumurtalar gecte gelişebilirinşallah canım ama daha çok erken bana hapler yeni bitti pazartesi bakılacak yumurtalıklarıma ama hayırlıs bakalım :)
bende öyle düşünüyorum ama doktora sıra içimn sabah 6 da evden çıkıyorum ve her muane ücreti 75 tl çok pahalı canım birazda zorlanıyoruz maddi anlamda ben klomen 5 adet kullandım femera die hap kullandım 5 adetteIns olursun :) surekli kontrol altında ol cunki yumurtalar gecte gelişebilir
Ben hastanede çalıştığım için hep kontrol ettim :/ düşün ben adetimin ayı dolunca iğne yaptırdım kasik ağrım coktu dediğin hapı bilmiyor um ama ben 3. Günü günde iki tane 5 gün klomen kullandımbende öyle düşünüyorum ama doktora sıra içimn sabah 6 da evden çıkıyorum ve her muane ücreti 75 tl çok pahalı canım birazda zorlanıyoruz maddi anlamda ben klomen 5 adet kullandım femera die hap kullandım 5 adette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?