Klomen kullananlar

kızlar bugun çatlatmaiğnesinin 13. günü göğüsleridokununca acıyo biraz.çok heycanlıyım ya bi o kadarda korkuyorum

Evet an itibari ile bHCG 823 değerini görmüş bulunmaktayım. Pazatesi yine gidicem doktorum ultrasonda görene kadar görüşelim böyle sık sık dedi. Beğendi sonucumu (ki kendisi kötü bir seyir halinde çat diye söylemesi ile meşhur). Pazartesi bHCG perşembe günüde Endokrine gidicem muhtemelen cuma günüde her iki doktora gidip sonuçları görüşücem. Stresim azaldı ama bitmedi. Yinede çok mutlu hissediyorum kendimi heppinize çok dua ediyorum inşallah tez zamanda sağlıkla, mutlulukla kavuşun yavrularınıza...

İnşallah ya yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum çıkarmı acaba
canım ben 18 aralıkta oldum çatlatma iğnesini 31 aralıkta negatif 3 ocakta ilk silik çift çizgimi gördüm
adetimin 16. günü iğnemi olmuştum adetimin 32. gününde çift çizgi. bence birkaç gün daha bekle ve "al bi gebelik testi" kullanma çok aşırı silik çıkıyor aynı gün başka marka yapınca daha net çıkmıştı miratech ve fortune tavsiye ederim

inşsallah bende görürüm çift çizgiyi sabredemiyom ki nasıl beklicem

inşsallah bende görürüm çift çizgiyi sabredemiyom ki nasıl beklicem
çok zor geldi banada ama asıl zoer olanın doktor kapısında kan sonucu beklemek olduğunu öğrendim 4 gün doktora gitmek için beklemekten daha zordu kan sonucunu beklediğim 1,5 saat. Allah hepimize kolaylık versin

çok zor geldi banada ama asıl zoer olanın doktor kapısında kan sonucu beklemek olduğunu öğrendim 4 gün doktora gitmek için beklemekten daha zordu kan sonucunu beklediğim 1,5 saat. Allah hepimize kolaylık versin
doğrudur canım bende 1 kre kan testi yapmıltım bi kaç ay önce beklemek çok zor ggelmişti sürekli saate bakıyodum tabi sonuc hüsrandı.pozitif çıksa keşke bu sefer çok umutsuzum sanki hiç anne olmayacakmısım gibi geliyo hamile kalma ihtimalim yokmus gibi geliyo

Bana da oyle geliyor artik bir gun bebisimin olacagini hissetmiyorum

butun tahlilleri yaotirdim esim de hic bir sikinti yok. Klomenle yumoslar da guzel olusuyor catliyor da ama snuc negatif hep

Arkadaşlar mrb :) yeni üye oldum aslında uzun zamandan beri takip ediyorum ve bi söz verdim eğer hamile kalırsam paylasacam diye :) ve oldu 26 kasımda mens oldum 3. Günü klomen başladım günde iki tane beş gün kullandım daha sonra kontrole gittim yumurtalar vardı fakat yeterince büyük değildi 3 hafta sonra kasik bel ağrım oldu tekrar gittim doktor yumurtamin 20 mm ulaştığını söyledi biraz geç gelişti hemen pregnly catlatma iğnesi yaptım ve ertesi gün ilişki :) bugünde hamile olduğumu öğrendim 14 . Gün iğneyi yapali 25 aralikta çat iğnesi yapmıştım :)

Belirtileride yazayım iğneden 4 gün sonra önce pembe sonra kahve rengi lekem oldu goguslerim büyüdü ve mavi damarlar çıktı göğüs ucuma doğru :) ve göğüs ucum koyulasti kahverengi kısmı dağılmaya başladı ve sivilce tarzında tomurcuklar oluştu :) aşırı gaz gece uykusuzluk gündüz uyku hali aşırı akıntı son günlerde sık idrara çıkma kilo alma çabuk acikma belirtilerim şimdilik bunlardı :) rabbim isteyen herkese versin :) hem kanda çıktı hem kese göründü

canım Allah bağışlasın inşallah her hangi bir sıkıntın varmıydı ki klomene başladınız

Ins olursun :) surekli kontrol altında ol cunki yumurtalar gecte gelişebilir
bende öyle düşünüyorum ama doktora sıra içimn sabah 6 da evden çıkıyorum ve her muane ücreti 75 tl çok pahalı canım birazda zorlanıyoruz maddi anlamda ben klomen 5 adet kullandım femera die hap kullandım 5 adette

Ben hastanede çalıştığım için hep kontrol ettim :/ düşün ben adetimin ayı dolunca iğne yaptırdım kasik ağrım coktu dediğin hapı bilmiyor um ama ben 3. Günü günde iki tane 5 gün klomen kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…