Klomen kullananlar

Kızlarr ben hastalığım bittigi günden beri 3 gündür her günü degerlendiriyorum pazarteside hastaneye gidecegim ye yumurtalık kontrolü için sizce bir gün önceyi pazarı boş mu geçmeliyim muanede sıkıntı olmasın die ?

Gün aşırı yaparsan eşini çok yormamış olursun. Hem sperm konsantrasyonu azalmaz. Bir gün öncesini boş geçirme gibi bir zorunluluğun yok ama dediğim gibi 2-3 günde bir ilişki yeter. Bir süre sonra hiçbirşey kalmayacaktır eşinde. Asıl yumurtlama gününe az spermle başlamayın boşu boşuna :)

Anladım canım :) biraz ara verelim bakalım birer gün aralıklar ile devam edelim ki bu ay kullandığım ilaçlar boşa gitmesin istiyorum hayırlısı ilebebişim olsun inşallahhhh

Anladım canım :) biraz ara verelim bakalım birer gün aralıklar ile devam edelim ki bu ay kullandığım ilaçlar boşa gitmesin istiyorum hayırlısı ilebebişim olsun inşallahhhh
Bir de gittiğinde rahim kalınlığını da sor olur mu? İlaçların etkisiyle bazen incelebiliyor. Mutlaka takip eder doktorun ama sen kendine bilgi olsun diye sor bence.

Bir de gittiğinde rahim kalınlığını da sor olur mu? İlaçların etkisiyle bazen incelebiliyor. Mutlaka takip eder doktorun ama sen kendine bilgi olsun diye sor bence.
doktor beni alttan muane ettinde rahmin kalın dedi bende ne anlama geldigini bilmedigim için o ne oluyor dedim iyi birşey oluyor dedi gülümsedi canım :)

Kalınlığı iyi birşey mi ne anlama geliyor kuzum ?

Kalınlığı iyi birşey mi ne anlama geliyor kuzum ?
Çok kalın olması iyi değil ama bazen rahim direk ince olabiliyor ya da ilaçlardan dolayı bazı hormonlar eksik kalınca incelebiliyor. Böyle durumlarda rahme ulaşan blastokist tutunamıyor rahme ve adet görüyorsun. Bu açıdan belli bir kalınlıkta olması ve aynı anda yumurtanın kaliteli, spermlerin ise zamanında tüplere ulaşması hamileliğe ulaşmamızı sağlıyor.

Tamam tamam vazgeçtim :)) Doktor iyi demişse iyidir. Bu ay şansın var. Sen eşini öyle hergün yorma bence. Dediğim gibi iki günde bir. Yumurtan çatladıktan sonra da bir iki kez daha ilişki olmasında fayda var her ihtimale karşı.

aklımda soru işareti bıraktın kız hayırlısı bakalım bekleyip görelim pazartesi yumurtalıklarım ne alemde olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…