- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 133
- 31
seninki çok ayrı bir güzellik olmuş canım hayırlısı ile sağlıklıca kucagına alırsın inşallahhhhBen hastanede çalıştığım için hep kontrol ettim :/ düşün ben adetimin ayı dolunca iğne yaptırdım kasik ağrım coktu dediğin hapı bilmiyor um ama ben 3. Günü günde iki tane 5 gün klomen kullandım
Saol canım darısı tüm istiyenlerin başına :)seninki çok ayrı bir güzellik olmuş canım hayırlısı ile sağlıklıca kucagına alırsın inşallahhhh
Umutsuzluğa kapılma bende öyle hissediyordum ve dün geceye kadar hiç bir belirti de görmedim. dün gece sadece hava ile şişiriyormuş gibi aniden göğüslerim şişti o kadar ne bulantı ne baş dönmesi ne aşerme ne tiksinme hiç birşey... Hatta olmayacak diye o kadar emindim ki yılbaşında testte negatif çıkınca ağlamıştım bile ama sonuç farklı oluyor. çatlatma iğnesinden sonra yeterince dikkat ettiyseniz inşallah olmuştur. İçini ferah tut. bak bende TSH yüksek çıktı stresten olabilirmiş çünkü 5 aralıkta 2.2 idi 6 ocakta 6,71 olmuş. Strese girmemeye çalış.doğrudur canım bende 1 kre kan testi yapmıltım bi kaç ay önce beklemek çok zor ggelmişti sürekli saate bakıyodum tabi sonuc hüsrandı.pozitif çıksa keşke bu sefer çok umutsuzum sanki hiç anne olmayacakmısım gibi geliyo hamile kalma ihtimalim yokmus gibi geliyo
Evet an itibari ile bHCG 823 değerini görmüş bulunmaktayım. Pazatesi yine gidicem doktorum ultrasonda görene kadar görüşelim böyle sık sık dedi. Beğendi sonucumu (ki kendisi kötü bir seyir halinde çat diye söylemesi ile meşhur). Pazartesi bHCG perşembe günüde Endokrine gidicem muhtemelen cuma günüde her iki doktora gidip sonuçları görüşücem. Stresim azaldı ama bitmedi. Yinede çok mutlu hissediyorum kendimi heppinize çok dua ediyorum inşallah tez zamanda sağlıkla, mutlulukla kavuşun yavrularınıza...
Arkadaşlar mrb :) yeni üye oldum aslında uzun zamandan beri takip ediyorum ve bi söz verdim eğer hamile kalırsam paylasacam diye :) ve oldu 26 kasımda mens oldum 3. Günü klomen başladım günde iki tane beş gün kullandım daha sonra kontrole gittim yumurtalar vardı fakat yeterince büyük değildi 3 hafta sonra kasik bel ağrım oldu tekrar gittim doktor yumurtamin 20 mm ulaştığını söyledi biraz geç gelişti hemen pregnly catlatma iğnesi yaptım ve ertesi gün ilişki :) bugünde hamile olduğumu öğrendim 14 . Gün iğneyi yapali 25 aralikta çat iğnesi yapmıştım :)
Çok saol canım amin amin :) herkese nasip etsin rabbim :) bunu öğrenene kadar çok dolandim buralarda çok )MaşAllah canım ,Rabbim ol derse oluyor işte ,sağlıcakla kucağına alırsın inşAllahhh
3 hafta sonrası büyümesi harika olmuş darısı bekleyenlerin başına inşAllahh
Çok saol canım amin amin :) herkese nasip etsin rabbim :) bunu öğrenene kadar çok dolandim buralarda çok )
Ben 707 defa ya varis okudum eşime her akşam kahve icirdim :) ınş sizin de tez vakit olur .bizde çok dolanıyoz canım beee ,inşAllah mükafatını alırızzz
benim yumurtalar büümüyorlar doktorum adetin 24-25. gününe kadar takip ediyor ,sonra büyümeyince başlıyorum tarlusala
Ben 707 defa ya varis okudum eşime her akşam kahve icirdim :) ınş sizin de tez vakit olur .
Evet hareketlendiriyormus türk kahvesikahve ne için canım ? sperm kalitesi için mi ?
Canım dualarınız yardım etti bana. Senden ne haber? Ne dedi doktor?hadi bakalım gözün aydın canımm
707 kere ya varis mi diyoruz günlük mü bu ?Ben 707 defa ya varis okudum eşime her akşam kahve icirdim :) ınş sizin de tez vakit olur .
Evet. 707 sefer Ya Varis.707 kere ya varis mi diyoruz günlük mü bu ?
kaç gün canım adet keşildikten sonra örneğin abdest alıp bi gece 707 kez mi sonra diğer adete kadarEvet. 707 sefer Ya Varis.
Oyle bir sarti yok. Sadece cocugu isteyen birinin 707 sefer Ya Varis cekmesi gerekiyormus. Ben mesela her gun cekiyorum 707er sefer. Hicri gunlerine gore olsun diye aksam ezanina kadar cekmye calisiyorum. Bir de 100 Allahume Ya Evvelu cekiyorum.kaç gün canım adet keşildikten sonra örneğin abdest alıp bi gece 707 kez mi sonra diğer adete kadar
aminn inşallahh ahkkımızda hayırlısı olsun canım yaa vardır herhalde bu bekleyiştede bir hayır ...Bir de 41 aksam Meryem suresi okuma var. Cok etkili oldugunu soyluyorlar. Ben bitirdim ama bebisten bir tik yok:) ins Rabbim en yakin zamanda hayirli bir vakitte hayirli bir evlat bagislar buze de.
aminn inşallahh ahkkımızda hayırlısı olsun canım yaa vardır herhalde bu bekleyiştede bir hayır ...
Ben sadece bir defa okudum herhangi bi gün du707 kere ya varis mi diyoruz günlük mü bu ?
Canım banada öyle geliyorBana da oyle geliyorartik bir gun bebisimin olacagini hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?