Klomen kullananlar

seninki çok ayrı bir güzellik olmuş canım hayırlısı ile sağlıklıca kucagına alırsın inşallahhhh

Umutsuzluğa kapılma bende öyle hissediyordum ve dün geceye kadar hiç bir belirti de görmedim. dün gece sadece hava ile şişiriyormuş gibi aniden göğüslerim şişti o kadar ne bulantı ne baş dönmesi ne aşerme ne tiksinme hiç birşey... Hatta olmayacak diye o kadar emindim ki yılbaşında testte negatif çıkınca ağlamıştım bile ama sonuç farklı oluyor. çatlatma iğnesinden sonra yeterince dikkat ettiyseniz inşallah olmuştur. İçini ferah tut. bak bende TSH yüksek çıktı stresten olabilirmiş çünkü 5 aralıkta 2.2 idi 6 ocakta 6,71 olmuş. Strese girmemeye çalış.

hadi bakalım gözün aydın canımm

MaşAllah canım ,Rabbim ol derse oluyor işte ,sağlıcakla kucağına alırsın inşAllahhh

3 hafta sonrası büyümesi harika olmuş darısı bekleyenlerin başına inşAllahh

Çok saol canım amin amin :) herkese nasip etsin rabbim :) bunu öğrenene kadar çok dolandim buralarda çok )

bizde çok dolanıyoz canım beee ,inşAllah mükafatını alırızzz

benim yumurtalar büyümüyorlar doktorum adetin 24-25. gününe kadar takip ediyor ,sonra büyümeyince başlıyorum tarlusala

bizde çok dolanıyoz canım beee ,inşAllah mükafatını alırızzz

benim yumurtalar büümüyorlar doktorum adetin 24-25. gününe kadar takip ediyor ,sonra büyümeyince başlıyorum tarlusala
Ben 707 defa ya varis okudum eşime her akşam kahve icirdim :) ınş sizin de tez vakit olur .

kaç gün canım adet keşildikten sonra örneğin abdest alıp bi gece 707 kez mi sonra diğer adete kadar
Oyle bir sarti yok. Sadece cocugu isteyen birinin 707 sefer Ya Varis cekmesi gerekiyormus. Ben mesela her gun cekiyorum 707er sefer. Hicri gunlerine gore olsun diye aksam ezanina kadar cekmye calisiyorum. Bir de 100 Allahume Ya Evvelu cekiyorum.

Bir de 41 aksam Meryem suresi okuma var. Cok etkili oldugunu soyluyorlar. Ben bitirdim ama bebisten bir tik yok:) ins Rabbim en yakin zamanda hayirli bir vakitte hayirli bir evlat bagislar buze de.

Bir de 41 aksam Meryem suresi okuma var. Cok etkili oldugunu soyluyorlar. Ben bitirdim ama bebisten bir tik yok:) ins Rabbim en yakin zamanda hayirli bir vakitte hayirli bir evlat bagislar buze de.
aminn inşallahh ahkkımızda hayırlısı olsun canım yaa vardır herhalde bu bekleyiştede bir hayır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…