Vitamin verdi sadece canimselam hanımlar klomenle ilgili bi sorum olcak. drnuz size klomen kullanırken farklı bii ilaç verdimi acaba
bende pazartesi günü dra gittim bana klomen ve 2 farklı antibiyotik vermiş acaba bu antibiyotikleride klomenle mi kullanmam gerekli kafam karıştı :/Vitamin verdi sadece canim
Antibiyotikleri ne icin verdi canim. Iltihap mi gördü acaba onun icin mi verdi.oyle ise kullanmalisin canim. Agizdan mi aliniyo vajinal yoldan mi.fitil gibi mi antibiyotik dedigibende pazartesi günü dra gittim bana klomen ve 2 farklı antibiyotik vermiş acaba bu antibiyotikleride klomenle mi kullanmam gerekli kafam karıştı :/
Canım çok az kalmış maaşallah herşey yolunda olsun böyle sağlıcakla gelsin kucağına bebiş. Bende devlete gidiyorum tahliller için sonuçları özele götürüyorum. Şuan ikamet değiştirme surecindeyim ama asi için Tarih vermişti eylüle İstanbul'daki sağlık ocağı o zamanlarda gideceğim yeni sağlık ocağına da kaydolmaya. Bende kız hissediyorum nedense herkes kızın olacak diyor bakalım pazartesi gidince bi cinsiyet tahmini alırım belki doktordan.cinsiyetleri yazmayı unutmayın :) ben günde 5-6 tane limon yiyordum ve meyve aşeriyordum hala daha öyleyim limonu kestim ama nisandan beri erik yiyorum tatalı o kadar yemedim acı ekşi tuzlu hamur işi şeyler canım cekiyordu ve kızişkom olcak :)
Valla cnm benim ole bariz tatli eksi diye bi istegim olmadi... ama cok eksiyide cok tatliyida içim almadi 12. Haftaya kadar simdi ikisini de ayni oranda yiyorum hatta canim bu ara tuzlu cekti ayrintili kanima bakayim ne var ne yok dedim megerse sodyumum azalmis ondan tuzlu istiyormus cnm bende sismeyeyim diye tuzu kisitlamistim su gunlerde biraz artirdim hatta corcil iciyorum favorim bu ara hem eksi hem tuzlu :) ve oglusum olucak :)cinsiyetleri yazmayı unutmayın :) ben günde 5-6 tane limon yiyordum ve meyve aşeriyordum hala daha öyleyim limonu kestim ama nisandan beri erik yiyorum tatalı o kadar yemedim acı ekşi tuzlu hamur işi şeyler canım cekiyordu ve kızişkom olcak :)
ooo maşallaaahhh :) sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım dikkat edin boğazınıza iyi bakınn :=Valla cnm benim ole bariz tatli eksi diye bi istegim olmadi... ama cok eksiyide cok tatliyida içim almadi 12. Haftaya kadar simdi ikisini de ayni oranda yiyorum hatta canim bu ara tuzlu cekti ayrintili kanima bakayim ne var ne yok dedim megerse sodyumum azalmis ondan tuzlu istiyormus cnm bende sismeyeyim diye tuzu kisitlamistim su gunlerde biraz artirdim hatta corcil iciyorum favorim bu ara hem eksi hem tuzlu :) ve oglusum olucak :)
evet az kaldı şimdi size göre durumlar heyecxanlı güzel ama sonlara gelince korkular başlıyor ben şimdi eteklerim tutuşmuş nasıl cıkcak bu ordan diyip duruyorum :) bakalım hayırlısı .. doktor işini iyi etmişsin herne olursa olsun yine takibinizi kontrol edin :) inşallah kızişkon olur alışverişi ne güzel oluyor kız bebeğin bi bilsen :)Canım çok az kalmış maaşallah herşey yolunda olsun böyle sağlıcakla gelsin kucağına bebiş. Bende devlete gidiyorum tahliller için sonuçları özele götürüyorum. Şuan ikamet değiştirme surecindeyim ama asi için Tarih vermişti eylüle İstanbul'daki sağlık ocağı o zamanlarda gideceğim yeni sağlık ocağına da kaydolmaya. Bende kız hissediyorum nedense herkes kızın olacak diyor bakalım pazartesi gidince bi cinsiyet tahmini alırım belki doktordan.
akıntım çoktu onun için fitil verdi. bir doktorla görüştüm daha sonra antibiyotikler iltihaplanma içinmiş adet gününde başlancakmış onlarada. bakalım adet olduğumda kullanıcam normalde adetlerimde çok düzensiz tahmin bile edemiyorum o derece oldu. soğan kürü yapıyorum bu ay. belki adetlerimi düzenler biraz geçen ay sadece 2 kere içmiştim ona rağmen beklediğimden önce oldu. diyete başladım şimdi doktorum özellikle kilo vermelisin dedi. bakalım ne olucak.Antibiyotikleri ne icin verdi canim. Iltihap mi gördü acaba onun icin mi verdi.oyle ise kullanmalisin canim. Agizdan mi aliniyo vajinal yoldan mi.fitil gibi mi antibiyotik dedigi
spor salonuna yazıl canım daha hızlı kilo veririsin kilo verince düzelir herşey ben 7 kilo vermiştim gebelikten önce .akıntım çoktu onun için fitil verdi. bir doktorla görüştüm daha sonra antibiyotikler iltihaplanma içinmiş adet gününde başlancakmış onlarada. bakalım adet olduğumda kullanıcam normalde adetlerimde çok düzensiz tahmin bile edemiyorum o derece oldu. soğan kürü yapıyorum bu ay. belki adetlerimi düzenler biraz geçen ay sadece 2 kere içmiştim ona rağmen beklediğimden önce oldu. diyete başladım şimdi doktorum özellikle kilo vermelisin dedi. bakalım ne olucak.
Ben zayıf pkoluyum mesela. Cok üzülmüştüm kilo vermeyle gecmeyecek diye. Genetik benim bunla yasamaya alışacağım sanırım...spor salonuna yazıl canım daha hızlı kilo veririsin kilo verince düzelir herşey ben 7 kilo vermiştim gebelikten önce .
zamanım yok şuanda çalışıyorum 6 da çıkıyorum işten geç oluyo evde kendim spor yapmaya çalısıyorum ip atlıyorum yürüyüş yapıyorum inşallah faydasını görürümspor salonuna yazıl canım daha hızlı kilo veririsin kilo verince düzelir herşey ben 7 kilo vermiştim gebelikten önce .
Şeker ilacı verdimi doktorun ? O da yardımcı oluyor aslında.zamanım yok şuanda çalışıyorum 6 da çıkıyorum işten geç oluyo evde kendim spor yapmaya çalısıyorum ip atlıyorum yürüyüş yapıyorum inşallah faydasını görürüm
çaresı yokki bu pconun. ilk öğrendiğimde beynimden vurulmuşa dönmüştüm ama napıcaksın alışıyor insanBen zayıf pkoluyum mesela. Cok üzülmüştüm kilo vermeyle gecmeyecek diye. Genetik benim bunla yasamaya alışacağım sanırım...
hayır vermedi adetimin 3. günü tekrar gidip hormon testi yaptiracağim. o zaman verir belki bilmiyorumŞeker ilacı verdimi doktorun ? O da yardımcı oluyor aslında.
Kilo alımından kaynaklı ise zayıflayınca döngüler hormonlar düzeliyorçaresı yokki bu pconun. ilk öğrendiğimde beynimden vurulmuşa dönmüştüm ama napıcaksın alışıyor insan
Şekerine de baktırhayır vermedi adetimin 3. günü tekrar gidip hormon testi yaptiracağim. o zaman verir belki bilmiyorum
3 ay önce hormon testlerinde yaptırmıştım açlık şekerim 93 çıkmıştı bakalım bu ay nasıl çıkıcakŞekerine de baktırbenim sınırda idi yine deverdi yumurtayı desteklemek için bana fayda etti. Klomensiz yumurtlayabildim.
Derya herseyden once enfeksiyonu halletmelisin o yuzden de adet düzenin bozuk olabilir...akıntım çoktu onun için fitil verdi. bir doktorla görüştüm daha sonra antibiyotikler iltihaplanma içinmiş adet gününde başlancakmış onlarada. bakalım adet olduğumda kullanıcam normalde adetlerimde çok düzensiz tahmin bile edemiyorum o derece oldu. soğan kürü yapıyorum bu ay. belki adetlerimi düzenler biraz geçen ay sadece 2 kere içmiştim ona rağmen beklediğimden önce oldu. diyete başladım şimdi doktorum özellikle kilo vermelisin dedi. bakalım ne olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?