klomen kullananlar

Yerleşme lekesi olabilir sadece kahve ve az ise. bence bi kan yaptır. Eğer idrar testinde silik çıkmışsa mutlaka birşeyler vardır.

Yerleşme lekesi olabilir sadece kahve ve az ise. bence bi kan yaptır. Eğer idrar testinde silik çıkmışsa mutlaka birşeyler vardır.

Bu gün kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama hala tam adet olamadım kahve akıntı var ara sıra adet oluyorum sanıyorum ama yok sadece akıntı ve 2 kere peçete yapşık akıntı geldi acaba diyorum klomen den dolayı adet şeklim mi değişti

Canim 4 kez klomen 1 kez gonal f deneyimim var ve malesef adet sekli değişiyor... ilk kahverengi yaklasik 1 gun ha geldi ha gelecek sonrasinda kirmiziya donuyor ama koyu ve yogun olmuyorsun...
Belki normali oyle yillarca ben yogunluga alismisim ama sasirmistim hatta dr a sordum az oluyo bisi mi oluyo die gulmustu... canin sagolsun sakin moralini bozma o yuzden adetin 2 3 gun gecince bak demistim cunku cok defa yasadim ayni seyleri allah sabir versin hepimize... vakti bellidir dogumun hic ummadigimiz anda karsimiza cikar caba bizden takdir Allah tan...

Amiinnn arkadaşım Allah razı olsun ne kadar içten ve güzel yazmışsınnn çok duygulandım okurken .. Rabbim ne zaman nasip ettitse o zaman olur inşallahh
Verdiğine de vermediğinede binlerce kere hamd ı senalar olsun .. Artık buradan takip ederim senii güzel haberlerini inşallah bana da ilet kalp atışlarını dinliceltin sanırım en son öyle yazmıştın sağlıkla kucağına alırsın inşallah ..

Ben de klomen kullandim ilk ay gebe kaldim ama psikolojik olarak bebek istedigimi dusunmedigim ay gebe kaldim akisina birakin kendi istemeseniz de geliyor kizlar...allah herkese nasip etsin.

Tsk ederim hayirlisiyla kalbini bi duyayim icim anca ferahlayacak... sata gore 6+4 deyiz ultrasona gore geçen haftadan baktirddigima oranla 5+3 deyiz bakalim yarin kontrol var ne olacak meraktayim
bende 6 haftada degil 7 haftada duydum bizde bi hafta geriden geliyorz doktrm herseye hazrlikli ol demisti ama duyduk cok sukur eger geriden geliyosaniz normal kalbinin atmamasi

bende 6 haftada degil 7 haftada duydum bizde bi hafta geriden geliyorz doktrm herseye hazrlikli ol demisti ama duyduk cok sukur eger geriden geliyosaniz normal kalbinin atmamasi
Canim tsk ederim sukur 5 hafta oldu duyali nerdeyse sikintimiz yok cuma gunu 2li taramamiz var 11in icindeyiz :)

Kizlarrr ben gecen ay klomen catlatma.ignesi kullandim ama sonra adet oldum..bu ay yine klomen kullandim adetim biteli 3 gun oldu fakat bugün yine lekelenmeler basladi anlamadim ya bu ilac yapmis olabilir mi..

Canim tsk ederim sukur 5 hafta oldu duyali nerdeyse sikintimiz yok cuma gunu 2li taramamiz var 11in icindeyiz :)

Merhaba uzun Zaman oldu ben yoktum buralarda .. Bu arada neler yaptım neler sormayın kızlar
2 kez Klomen kullandım olmadı zannettim ikisinde düşük olmuş
Sonra rahim filmine girdim sonuç rahim basık denildi ameliyat oldum Septum yani rahimde perde varmış o alındı
Bir nevi rahim şekil bozukluğu imiş Allah'a hamd olsun sonuçlarım temiz çıktı.. Yani eğer rahim filmi çektirmeseydim çocuğum hiç olmayacaktı rabbimin sayesinde.. Bu arada düşüklerde ben anlayamadım dr söyledi.. Bu şekilde rahmi olanların hep düşükle sonlanırmış .. Hayırlısı olur inşallah .. Buraya yazacağıma söz vermiştim..
Sizler neler yaptınız ? Hamilelik Nasıl gidiyor fcozler

Canim cok gecmis olsun ani ve yogun sıkıntı atlatmissin allah saglik sihhat versin... insallah nekahat doneminden sonra seninde hayirli haberlerini aliriz bebisin kendiliginden gelir artik buyuk sikintiniz gitmiş. .. gebelik iyi canim buyuk bir sikintimiz yok şükür hala tedirginlik saskinlik ve inanama icinde gidiyor...

Çok geçmiş olsun silik çıkıp regl gelmişti demi senin? Evet o perdeden dolayı 10.haftada bebeğinin kalbi duran bir arkadaş biliyorum.. Erken farkedilip tedavi olman iyi olmuş. Hayırlısı ile gelir inşaallah bebeğin bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın.

Geçmiyor demi o şaşkınlık.. bende de var hala. Cinsiyeti belli oldu mu senin ?

Geçmiyor demi o şaşkınlık.. bende de var hala. Cinsiyeti belli oldu mu senin ?
cnm drum 11. Hafta soyledi bana net degil ama bisiler uzayacak sanki diye 13. Hafta tekrar kontrolum vardi o zaman da erkek gibi kordon olabilir net bisi soyleyemem 16. Hafta netlesir dedi ama ultrasonda gorduk :) değişme olmazsa erkek bebisim :)

Sağlıcakla gelsin kucağına inşaallah bende 12+ lı haftalarda gideyim diyorum bi tahmin alırım belki. Bugün tam 11+0. Doktorun dediğine göre.

selam gebişleeerrrr :) nasılsınız :? ben 33. haftamdayım az kaldı :) bu arada 7. aya kadar devlete gidin ben gitmediğime piişman oldum çünkü 3 lü ve 4lü test ayrıca organ taraması hep parayla hepside 250 şer tl 750 tl nize yazık değilmi ve benden size büyüükkk bi tavsiye kendi takibinizi kendiniz yapın özel dr a ve sağlık ocağına güvenmeyin hafta hfta ay ay bana ne yapılacak diye takip edin ve dr a da söleyin onlar sölemiyor bazen . tetanoz aşınızıaftanızda sağlık ocağına gidip yaptırın 18.haftanızda yaptırın .kolunuz- 4-5 gün cok ağrıycak

cinsiyetleri yazmayı unutmayın :) ben günde 5-6 tane limon yiyordum ve meyve aşeriyordum hala daha öyleyim limonu kestim ama nisandan beri erik yiyorum tatalı o kadar yemedim acı ekşi tuzlu hamur işi şeyler canım cekiyordu ve kızişkom olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…