Yerleşme lekesi olabilir sadece kahve ve az ise. bence bi kan yaptır. Eğer idrar testinde silik çıkmışsa mutlaka birşeyler vardır.Bu arada hayırlı olsun çok sevindim bende hamile olduğuna rabbim sağlık ile kucağına almayı nasip etsin inşallah ..
Bu ara bu gün benim regl günümdü kahverengi akıntım gelmeye başladı sanırım adet olucam ama üzülmüyorum nadip kısmet rabbimin verdiğine vermediğine hamd olsun.. Fakat öğleden önce dayanamayıp test yapmıştım silik çıkmıştı 2. Çizgi sanırım adet olacsğım için öyle öıktı hiç bilmiyorum işte böyle arkadaşım haber vereyim dedim ..
Yerleşme lekesi olabilir sadece kahve ve az ise. bence bi kan yaptır. Eğer idrar testinde silik çıkmışsa mutlaka birşeyler vardır.
Canim 4 kez klomen 1 kez gonal f deneyimim var ve malesef adet sekli değişiyor... ilk kahverengi yaklasik 1 gun ha geldi ha gelecek sonrasinda kirmiziya donuyor ama koyu ve yogun olmuyorsun...Bu gün kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama hala tam adet olamadım kahve akıntı var ara sıra adet oluyorum sanıyorum ama yok sadece akıntı ve 2 kere peçete yapşık akıntı geldi acaba diyorum klomen den dolayı adet şeklim mi değişti
Canim 4 kez klomen 1 kez gonal f deneyimim var ve malesef adet sekli değişiyor... ilk kahverengi yaklasik 1 gun ha geldi ha gelecek sonrasinda kirmiziya donuyor ama koyu ve yogun olmuyorsun...
Belki normali oyle yillarca ben yogunluga alismisim ama sasirmistim hatta dr a sordum az oluyo bisi mi oluyo die gulmustu... canin sagolsun sakin moralini bozma o yuzden adetin 2 3 gun gecince bak demistim cunku cok defa yasadim ayni seyleri allah sabir versin hepimize... vakti bellidir dogumun hic ummadigimiz anda karsimiza cikar caba bizden takdir Allah tan...
Gozun aydinn :) allah kucagina almayi nasip etsin :)Yerleşme lekesi olabilir sadece kahve ve az ise. bence bi kan yaptır. Eğer idrar testinde silik çıkmışsa mutlaka birşeyler vardır.
bende 6 haftada degil 7 haftada duydum bizde bi hafta geriden geliyorz doktrm herseye hazrlikli ol demisti ama duyduk cok sukur eger geriden geliyosaniz normal kalbinin atmamasiTsk ederim hayirlisiyla kalbini bi duyayim icim anca ferahlayacak... sata gore 6+4 deyiz ultrasona gore geçen haftadan baktirddigima oranla 5+3 deyiz bakalim yarin kontrol var ne olacak meraktayim
Sağol canım arkandan geliyorum inşaallahGozun aydinn :) allah kucagina almayi nasip etsin :)
Canim tsk ederim sukur 5 hafta oldu duyali nerdeyse sikintimiz yok cuma gunu 2li taramamiz var 11in icindeyiz :)bende 6 haftada degil 7 haftada duydum bizde bi hafta geriden geliyorz doktrm herseye hazrlikli ol demisti ama duyduk cok sukur eger geriden geliyosaniz normal kalbinin atmamasi
Canim tsk ederim sukur 5 hafta oldu duyali nerdeyse sikintimiz yok cuma gunu 2li taramamiz var 11in icindeyiz :)
Canim cok gecmis olsun ani ve yogun sıkıntı atlatmissin allah saglik sihhat versin... insallah nekahat doneminden sonra seninde hayirli haberlerini aliriz bebisin kendiliginden gelir artik buyuk sikintiniz gitmiş. .. gebelik iyi canim buyuk bir sikintimiz yok şükür hala tedirginlik saskinlik ve inanama icinde gidiyor...Merhaba uzun Zaman oldu ben yoktum buralarda .. Bu arada neler yaptım neler sormayın kızlar
2 kez Klomen kullandım olmadı zannettim ikisinde düşük olmuş
Sonra rahim filmine girdim sonuç rahim basık denildi ameliyat oldum Septum yani rahimde perde varmış o alındı
Bir nevi rahim şekil bozukluğu imiş Allah'a hamd olsun sonuçlarım temiz çıktı.. Yani eğer rahim filmi çektirmeseydim çocuğum hiç olmayacaktı rabbimin sayesinde.. Bu arada düşüklerde ben anlayamadım dr söyledi.. Bu şekilde rahmi olanların hep düşükle sonlanırmış .. Hayırlısı olur inşallah .. Buraya yazacağıma söz vermiştim..
Sizler neler yaptınız ? Hamilelik Nasıl gidiyor fcozler
Çok geçmiş olsun silik çıkıp regl gelmişti demi senin? Evet o perdeden dolayı 10.haftada bebeğinin kalbi duran bir arkadaş biliyorum.. Erken farkedilip tedavi olman iyi olmuş. Hayırlısı ile gelir inşaallah bebeğin bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın.Merhaba uzun Zaman oldu ben yoktum buralarda .. Bu arada neler yaptım neler sormayın kızlar
2 kez Klomen kullandım olmadı zannettim ikisinde düşük olmuş
Sonra rahim filmine girdim sonuç rahim basık denildi ameliyat oldum Septum yani rahimde perde varmış o alındı
Bir nevi rahim şekil bozukluğu imiş Allah'a hamd olsun sonuçlarım temiz çıktı.. Yani eğer rahim filmi çektirmeseydim çocuğum hiç olmayacaktı rabbimin sayesinde.. Bu arada düşüklerde ben anlayamadım dr söyledi.. Bu şekilde rahmi olanların hep düşükle sonlanırmış .. Hayırlısı olur inşallah .. Buraya yazacağıma söz vermiştim..
Sizler neler yaptınız ? Hamilelik Nasıl gidiyor fcozler
Geçmiyor demi o şaşkınlık.. bende de var hala. Cinsiyeti belli oldu mu senin ?Canim cok gecmis olsun ani ve yogun sıkıntı atlatmissin allah saglik sihhat versin... insallah nekahat doneminden sonra seninde hayirli haberlerini aliriz bebisin kendiliginden gelir artik buyuk sikintiniz gitmiş. .. gebelik iyi canim buyuk bir sikintimiz yok şükür hala tedirginlik saskinlik ve inanama icinde gidiyor...
cnm drum 11. Hafta soyledi bana net degil ama bisiler uzayacak sanki diye 13. Hafta tekrar kontrolum vardi o zaman da erkek gibi kordon olabilir net bisi soyleyemem 16. Hafta netlesir dedi ama ultrasonda gorduk :) değişme olmazsa erkek bebisim :)Geçmiyor demi o şaşkınlık.. bende de var hala. Cinsiyeti belli oldu mu senin ?
Sağlıcakla gelsin kucağına inşaallahcnm drum 11. Hafta soyledi bana net degil ama bisiler uzayacak sanki diye 13. Hafta tekrar kontrolum vardi o zaman da erkek gibi kordon olabilir net bisi soyleyemem 16. Hafta netlesir dedi ama ultrasonda gorduk :) değişme olmazsa erkek bebisim :)
12+5 gibi gidersen daa ii olur hem ikili tarama zamani oluyo onuda aradan çıkarmış olursun...Sağlıcakla gelsin kucağına inşaallahbende 12+ lı haftalarda gideyim diyorum bi tahmin alırım belki. Bugün tam 11+0. Doktorun dediğine göre.
Sağlıcakla gelsin kucağına inşaallahbende 12+ lı haftalarda gideyim diyorum bi tahmin alırım belki. Bugün tam 11+0. Doktorun dediğine göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?