klomen kullananlar

İğne olmadım takipte etmedi çünkü bulunduğum şehirde değil doktorum Çanakkale'de ilişkiye bıraktı ama adetin 12. Günü klomen bitikten sonra kontrol etti güzel yumurtaların büyümüş dedi

İğne olmadım takipte etmedi çünkü bulunduğum şehirde değil doktorum Çanakkale'de ilişkiye bıraktı ama adetin 12. Günü klomen bitikten sonra kontrol etti güzel yumurtaların büyümüş dedi
Canım çok asit alıyo musun inofolic çatlamaya da yardımcı inşallah güzel olur sonucu

Folik asit yazacaktım genelde folbiol kullanılıyor inofolic daha etkili sanırım folik asit kullanmak gerekiyor hamilelik dusunulunce
Kullanıyorum Can'ım diğer sayfalarda çikolata kisti için karbonat önermişler ona daldım baya bir geceleri uykumu kaçırdı bu kist benim devamlı araştırmadayım koskoca 6 yıl yaa Rabbim beterinden korusun

Kullanıyorum Can'ım diğer sayfalarda çikolata kisti için karbonat önermişler ona daldım baya bir geceleri uykumu kaçırdı bu kist benim devamlı araştırmadayım koskoca 6 yıl yaa Rabbim beterinden korusun
Cnm gecmis olsun bi ara kontrolde hemorajik kistmis cikolata kisti olabilir demişlerdi diger kontrole kadar en ince ayrintisina kadar arastirmistim. .. sıkıntılı bir durum ama yine de allah beterinden korusun...
Klomen tedavisi 3 ten fazla kullanma ve cok iyi bir doktor bul... doktorum gelecek ay bi bakalim kistin ilerlemesine ona gore asilama planlayalim vakit kaybetmeden demisti... o zaman 1 kez kullanmistim klomeni... direk asilama düşün derim klomenden ziyade... % 20 olasiligin % 30 olur...
İngiliz karbonatini okumustum hatta 4 gun falan ictim ama tansiyonumu yukseltti normal tansiyonu 9/5 olan bir insanim 11/7 ye cikardi nevrim dondu biraktim... guzel de bir aciklamasi var kullan bisi kaybetmezsin...
Klomen karin agrisi, nefes darligi, dalak sismesine benzer bir agri, kasik agrisi yapabiliyor endise etme 5 gun kullanimi bitip 6. Gune girdiginde hic birsey kalmiyor...

Can'ım klomen bitikten sonra başlamıştı benim kasık Ağrı'm yumurtlama dönemi boyunca 4 gün falan sürdü bitti sonra sen Nasıl hamile kaldın aşılamayla mı? Benim bir de prolaktin yüksek çıktı eşiminde sperm sayısı çok iyi ama hareketli sperm %45

Yumurtaliklar uyarildigi icin agrimistir... pkos var bende normal sartlarda yumurta olgunlasmiyor yada yilda 2 olgunsip catliyor... prolaktin bende de min 45ti dostineks kullandim bir ay gebe kalmadan 4 5 ay önce.. asilama yapilmadi ama gonal f kullandim bir ay... dusuk doz yaptilar 75mg tek yumurta acik tüp tarafinda gelismisti devlete gittigim icin asilama yapmayalim boşuna hakkin gecmesin tek yumurta da kullanmayalim dediler yapmadilar catlattik normal denedik olmadı... biraktim bir ay sag bir ay soldan gelisir yumurta... ertesi ay kapaliya gecmisti dr a gitmeyim zaten anlami olmayacak bi daha ki ay giderim dedim bi daha ki ayda yaz geldi kim gebelikle ugrasacak tatili falan yapayim eylul ekim gibi giderim hem biraz zayiflayim falan derken o ara yuzmeye basladim salmistim uzun sure bebek dusundugum icin kullanmadigim alkol + sigara abarttigim hic dusunmedigim ay gebe kaldim... birazda psikolojik hee ay yumurta olustu tek tup tikali olsada hep acik taraftan olusacak ayda tedavi yaptilar tek hapla yanit verdim nasip birazda... erkekte hareketli sperm %45 gayet ii bir rakam %65 esimin ki gayet iyi demisti urolog ama daha hizli hareketli olsun istiyorsan bi ilac onerdi kullan istersen sana kalmis demisti esim icmedi... onu bi deneyin 1 2 ay yok denecek kadar az denilen bi cift o ilacla cocuk sahibi oldu...

Can'ım çok güzel anlatmışsın Allah kucağına almayı nasip etsin benim normal yolla umudum kalmadı psikolojik olarak kötüyüm 6 yıl bitti olmuyor ne yapsam bilmiyorum

Amin cnm allah isteyen herkese nasip etsin zor bi süreç. .. ilac Proxeed plus eczacibasinin sperm kalite ve hızını artırıyormus...
proxed plusu eşimde içmişti sadece 27 günden sonra dr kontrolünde değerler 2 ye katlanmıştı biraz pahalı ilaç ama yapcak bişey yok kürlerle filan olcak iş değil bu :) şükürler olsun bu günümüze :)

Aynen canim allah isteyenlerin kucagini bos birakmasin... dogum yaptin mi?

Aynen canim allah isteyenlerin kucagini bos birakmasin... dogum yaptin mi?
1 ekimde inşallah arkadaşım :) bakalım korkular başladı :) heyecanımı sevincimi bastıracak derewcede korkularım ağır basıyor inan :) hayırlısı tabi rabbim o an yardım edecektir :) kızişkon olcak seninde başladınmı pembiş alışverişlere ?

Hayirlisi olsun ya neredeyse kadinlarin % 80 i yapiyor bu isi bizde aradan cikaririz :) korkmaya pek luzum yok diye düşünüyorum HENUZ ama sonra nolur bilemicem :) kizi olan salliala benim oglusum olucak hayirlisiyla... valla ufak tefek almaya basladik her ay paylastirdim ilk koli kargodan gelmedi henüz... en pahalilarini son aya biraktik park yatak araba gibi... simdi battaniyesi kiyafet bakim gerecleri falan aliyoruz...

tabiki öyle sonucundaki mucizeyi düşünmek gerek sürekli tek moralimiz o :) maşallah allahım analı babalı buyutsün hediyelerde cok gelir bence pek kıyafette acılma .

tabiki öyle sonucundaki mucizeyi düşünmek gerek sürekli tek moralimiz o :) maşallah allahım analı babalı buyutsün hediyelerde cok gelir bence pek kıyafette acılma .
Saglikla sihhatle gelsin bebisler :) Allah im kuzularimizi bize bizi kuzularimiza bagislasin... Kiyafet olarak ic giyim tarzi corap patikli alt pijama hastane cikisi falan aldim.. ole takim olayina girmedim.. bizim aile de pek belli olmuyo bebislerimiz son 5 bebistir tombik doguyolar elde patliyo alinanlar kuzenlerden tedarik ettim ilk 3 ayi daha cok uzun vadede kullanilacak bakim araclarini aliyoruz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…