İyi çalışmalar canm bebis uğurlu gelsin sınav şu sel gibi geçsin gitsinaynen aynen canım benimde 10 gün geçmişti hatırlarsan 2 ci çizgi silik çıkmıştı sende sabret biraz olmazsada ahyırlısı diyelim .. aslında cinsiyeti belli 4. ayımı bitirdim bu hafta ama hafta sonu sınavlarım için hazırlanıyoum onun için öğrenmek istemedim sınavlarım ıetkiliyceğine eminim çünkü :) bende yazarım burdan haber verrim canım
Çatlatma iğnesi yumurta 18 mm olduğu andan itibaren yapılabiliyor sanırım. Inşaallah bu son negatif olur gördüğün.merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım.dr gittiğimde sağ da iki tane yumurtam olmuştu.adetimin 20. günü yumurtalarımın çatladığını hisstettim.sağ tarafımda ağrı ve ve belirgin akıntı oldu.bugun kan testi yaptım.negatif çıktı.az önce bi tur ağladım.ben çatlatma iğnesi ne zanan yapılıyor onu merak ediyorum.bilgilendirirseniz sevinirim
Çok sevindim inşaallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun.3 yil ugrasi mr hsg 4 klomen 1 gonal f kullanımı canima okudu psikolojim alt ust oldu yine de tutmadi... artik bitkisel bisiler yaptim ondan mı yoksa glifora baslamistim az kilo vereyimde tup bebege gidine kadar biraz toplayim vucudu gibisinden ondan mi yada rahatladim belki de ondanmi bilmiyorum ama gebeyim :) tabi bir kez bos gebelik yasayan biri olarak hala moda giremedim dr 1 hafta geriden geliyor dedi sat a gore 6 ama ultrasonda 5 haftalik keseyi görduk ama kalp atimini gormedik umarim bu sefer bişi olmaz cok tedirginim :/ ve hala inanamiyorum....
Degerin yuksek canim degerlendirdiysen gebe kalma oranin yuksek hatta gebe bile olabilirsin :)Kızlar merhaba
Bende bu ay klomen kullandım şimdi beklemedeyim 21. Gün progesteron bakıldı 18.5 çıktı dr adetini bekle dedi acaba bu şekilde hamile kalan var mı çok merak ediyorummmm
Canım yaptığın bitkisel şeylerden bi bahseder misinDegerin yuksek canim degerlendirdiysen gebe kalma oranin yuksek hatta gebe bile olabilirsin :)
Amin canimm hayirlisiyla saglikla sihhatle insallah... bol bol dua ediyorum Allah isteyen herkese versin :)Canım yaptığın bitkisel şeylerden bi bahseder misin
Insanin icine his dusuyor zaten :) gunun gecsin 2 3 gun sonra idrarda direk cikiyor silik bi sekilde... insallah vardir bekliyorum guzel haberini :)Cevap için çok teşekkür ederim
Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Evet sanki bana da öyle geliyor ama test yapmadım
Eğer pozitif olursa mutlaka paylaşacağım çookk teşekkür ederim
Sanırım hayıt tohumu kaldı bi denemediğim sıra ondaAmin canimm hayirlisiyla saglikla sihhatle insallah... bol bol dua ediyorum Allah isteyen herkese versin :)
Hayit tohumu cekilmis olacak, civan percemi, testere disli aslan pencesi ve isirgan otu hepsinden 1 er tutam hayit tohumundan 1 tatli kasigi koyup kaynar suyla demledim iliyinca sabahlari taze olacak sekilde yemekten sonra 1 - 1.5 bardak ne kadar demlediysem ictim ama bol su ictim sonrasinda isirgan otu cok su kaybettiriyor aksam icince gece uyutmuyor... ayrica hayiti aktarda cekmiyorlar kokusundan dolayi galiba evde minik el degirmeni vardi onda cektik tohumu. ..
Insanin icine his dusuyor zaten :) gunun gecsin 2 3 gun sonra idrarda direk cikiyor silik bi sekilde... insallah vardir bekliyorum guzel haberini :)
gözünaydın canım kese görünmüş şükür 7. hafta 8. hafta kalp atışını duyarsın anca :) çok sevindim :)3 yil ugrasi mr hsg 4 klomen 1 gonal f kullanımı canima okudu psikolojim alt ust oldu yine de tutmadi... artik bitkisel bisiler yaptim ondan mı yoksa glifora baslamistim az kilo vereyimde tup bebege gidine kadar biraz toplayim vucudu gibisinden ondan mi yada rahatladim belki de ondanmi bilmiyorum ama gebeyim :) tabi bir kez bos gebelik yasayan biri olarak hala moda giremedim dr 1 hafta geriden geliyor dedi sat a gore 6 ama ultrasonda 5 haftalik keseyi görduk ama kalp atimini gormedik umarim bu sefer bişi olmaz cok tedirginim :/ ve hala inanamiyorum....
Tsk ederim hayirlisiyla kalbini bi duyayim icim anca ferahlayacak... sata gore 6+4 deyiz ultrasona gore geçen haftadan baktirddigima oranla 5+3 deyiz bakalim yarin kontrol var ne olacak meraktayimgözünaydın canım kese görünmüş şükür 7. hafta 8. hafta kalp atışını duyarsın anca :) çok sevindim :)
Insanin icine his dusuyor zaten :) gunun gecsin 2 3 gun sonra idrarda direk cikiyor silik bi sekilde... insallah vardir bekliyorum guzel haberini :)
Bende silik cikmisti ama hamileydim belki seninde oyledr kanda baktrsaydn hamile olabilirsn cnm akintiya takilma hemenBu arada hayırlı olsun çok sevindim bende hamile olduğuna rabbim sağlık ile kucağına almayı nasip etsin inşallah ..
Bu ara bu gün benim regl günümdü kahverengi akıntım gelmeye başladı sanırım adet olucam ama üzülmüyorum nadip kısmet rabbimin verdiğine vermediğine hamd olsun.. Fakat öğleden önce dayanamayıp test yapmıştım silik çıkmıştı 2. Çizgi sanırım adet olacsğım için öyle öıktı hiç bilmiyorum işte böyle arkadaşım haber vereyim dedim ..
Bende silik cikmisti ama hamileydim belki seninde oyledr kanda baktrsaydn hamile olabilirsn cnm akintiya takilma hemen
Olma ihtimali cok yuksek bence yaptrYa ama insan ister istemez takıyo sürekli tuvaletteyim peçete ile bakıyırum kahvengi geliyo hala buda adet oluyorum demek güzel düşüncen için tşk ederim arkadaşım ALlah razı olsun bu arada göğüslerimde şişlik aynı hala acıyo yani bilmiyorum eğer yarın adet olmaz isem kan tahlili yaptırayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?