klomen kullananlar

İyi çalışmalar canm bebis uğurlu gelsin sınav şu sel gibi geçsin gitsin çok sağol. Bakalım nasip dediğin gibi.

merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım.dr gittiğimde sağ da iki tane yumurtam olmuştu.adetimin 20. günü yumurtalarımın çatladığını hisstettim.sağ tarafımda ağrı ve ve belirgin akıntı oldu.bugun kan testi yaptım.negatif çıktı.az önce bi tur ağladım.ben çatlatma iğnesi ne zanan yapılıyor onu merak ediyorum.bilgilendirirseniz sevinirim

Çatlatma iğnesi yumurta 18 mm olduğu andan itibaren yapılabiliyor sanırım. Inşaallah bu son negatif olur gördüğün.

3 yil ugrasi mr hsg 4 klomen 1 gonal f kullanımı canima okudu psikolojim alt ust oldu yine de tutmadi... artik bitkisel bisiler yaptim ondan mı yoksa glifora baslamistim az kilo vereyimde tup bebege gidine kadar biraz toplayim vucudu gibisinden ondan mi yada rahatladim belki de ondanmi bilmiyorum ama gebeyim :) tabi bir kez bos gebelik yasayan biri olarak hala moda giremedim dr 1 hafta geriden geliyor dedi sat a gore 6 ama ultrasonda 5 haftalik keseyi görduk ama kalp atimini gormedik umarim bu sefer bişi olmaz cok tedirginim :/ ve hala inanamiyorum....

Çok sevindim inşaallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun.

Kızlar merhaba
Bende bu ay klomen kullandım şimdi beklemedeyim 21. Gün progesteron bakıldı 18.5 çıktı dr adetini bekle dedi acaba bu şekilde hamile kalan var mı çok merak ediyorummmm

Kızlar merhaba
Bende bu ay klomen kullandım şimdi beklemedeyim 21. Gün progesteron bakıldı 18.5 çıktı dr adetini bekle dedi acaba bu şekilde hamile kalan var mı çok merak ediyorummmm
Degerin yuksek canim degerlendirdiysen gebe kalma oranin yuksek hatta gebe bile olabilirsin :)

Cevap için çok teşekkür ederim
Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Evet sanki bana da öyle geliyor ama test yapmadım
Eğer pozitif olursa mutlaka paylaşacağım çookk teşekkür ederim

Canım yaptığın bitkisel şeylerden bi bahseder misin
Amin canimm hayirlisiyla saglikla sihhatle insallah... bol bol dua ediyorum Allah isteyen herkese versin :)
Hayit tohumu cekilmis olacak, civan percemi, testere disli aslan pencesi ve isirgan otu hepsinden 1 er tutam hayit tohumundan 1 tatli kasigi koyup kaynar suyla demledim iliyinca sabahlari taze olacak sekilde yemekten sonra 1 - 1.5 bardak ne kadar demlediysem ictim ama bol su ictim sonrasinda isirgan otu cok su kaybettiriyor aksam icince gece uyutmuyor... ayrica hayiti aktarda cekmiyorlar kokusundan dolayi galiba evde minik el degirmeni vardi onda cektik tohumu. ..

Cevap için çok teşekkür ederim
Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Evet sanki bana da öyle geliyor ama test yapmadım
Eğer pozitif olursa mutlaka paylaşacağım çookk teşekkür ederim
Insanin icine his dusuyor zaten :) gunun gecsin 2 3 gun sonra idrarda direk cikiyor silik bi sekilde... insallah vardir bekliyorum guzel haberini :)

Sanırım hayıt tohumu kaldı bi denemediğim sıra onda Bu ay ilaç kullanmıyorum bende 20. Gün oldu hala yumurta yok meydanda.. artık nasip diğer regl den sonra tavsiyene uyacagim.

Insanin icine his dusuyor zaten :) gunun gecsin 2 3 gun sonra idrarda direk cikiyor silik bi sekilde... insallah vardir bekliyorum guzel haberini :)

Fcozler ilgin için saol adet olmama 3 gün var bekliyoruz balalım.. İşte adet ve gebelik belirtileri çok benzediği için biraz endişeliyim ama hayırlısı inşallah.. Şuan biraz farklı olarak göğüs uçlarımda ağrı var gibi inan korku umut endişe hepsini yaşıyorum şuan dualarım hepinizle rabbim yar ve yardımcımız olsun

gözünaydın canım kese görünmüş şükür 7. hafta 8. hafta kalp atışını duyarsın anca :) çok sevindim :)

gözünaydın canım kese görünmüş şükür 7. hafta 8. hafta kalp atışını duyarsın anca :) çok sevindim :)
Tsk ederim hayirlisiyla kalbini bi duyayim icim anca ferahlayacak... sata gore 6+4 deyiz ultrasona gore geçen haftadan baktirddigima oranla 5+3 deyiz bakalim yarin kontrol var ne olacak meraktayim

Bu arada hayırlı olsun çok sevindim bende hamile olduğuna rabbim sağlık ile kucağına almayı nasip etsin inşallah ..
Bu ara bu gün benim regl günümdü kahverengi akıntım gelmeye başladı sanırım adet olucam ama üzülmüyorum nadip kısmet rabbimin verdiğine vermediğine hamd olsun.. Fakat öğleden önce dayanamayıp test yapmıştım silik çıkmıştı 2. Çizgi sanırım adet olacsğım için öyle öıktı hiç bilmiyorum işte böyle arkadaşım haber vereyim dedim ..

Bende silik cikmisti ama hamileydim belki seninde oyledr kanda baktrsaydn hamile olabilirsn cnm akintiya takilma hemen

Bende silik cikmisti ama hamileydim belki seninde oyledr kanda baktrsaydn hamile olabilirsn cnm akintiya takilma hemen

Ya ama insan ister istemez takıyo sürekli tuvaletteyim peçete ile bakıyırum kahvengi geliyo hala buda adet oluyorum demek güzel düşüncen için tşk ederim arkadaşım ALlah razı olsun bu arada göğüslerimde şişlik aynı hala acıyo yani bilmiyorum eğer yarın adet olmaz isem kan tahlili yaptırayım bari

Olma ihtimali cok yuksek bence yaptr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…