klomen kullananlar

Kızlar bugün 9. gün sağda 12 solda 14 mm iki yumurta var 11. gün tekrar gidicem

Inşallah canım bir iki tane daha vardı onları küçük diye dikkate almadı bu ikisini takip edelim dedi geri sonme oluyo mu yumurtada acaba
Yok canım o geriden gelenler bile çat pat kendi catlayabilir yetişip hiç belli olmaz o yüzden düzenli ilişkiye devam

Yok canım o geriden gelenler bile çat pat kendi catlayabilir yetişip hiç belli olmaz o yüzden düzenli ilişkiye devam
Ay hadi inşallah benim doktor çok sabırsız ya biran önce hamile kalayım istiyor galiba hep geç diyo bana heycan yapıyorum incir yiyorum çörek otu yiyorum büyüsünler çatır çatır inşallah sonu da güzel olsun nasibim olsun amin :)

Amin inşaallah canım

evet evet o benim maalesef bende bir kaç kez farkında olmadan düşük yapmışım hatta dr söyledi..
herşey nasip kısmet .. rabbim hepimiz hakkında iyi şeyler nasip etsin inşallah :)
bu arda sende hamilesin galiba rabbim ikinizide sağlıkla kurtarsın inşallah ..

Amin inşaallah Allah razı olsun. Rabbim isteyen kimsenin kucağını ugraslarini emeklerini boş çıkarmasın bu yolda. Bazı şeyler zor elde ediliyor hayatta maalesef bizim de sınavımız bu olsun ama mükafatını bu dünyada alalım inşaallah.

3 ay önce hormon testlerinde yaptırmıştım açlık şekerim 93 çıkmıştı bakalım bu ay nasıl çıkıcak
Aclik sekerin yuksek cikmis canim... 60-80 arasıdır aclik kan sekeri...
Pkoslularda her zaman kan insilun duzeyi bozulur...
Bende gliforla gebe kaldim... klomen gonal f fayda etmedi en son biraktim ilaclari glifora baslayim az kilo vereyim dedim 2. Ay gebe kaldim

maşallah :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ilk defa klomen kullancam bakalım nolcak. bende şimdi diyete başladım kilo vermeye çalışıyorum

6 yıllık evliyim en başından beri bebek istiyorum ama olmuyor ilk yıllarda bişey bulamadılar tüm tetkikler yapılmıştı son 2 yıldır doktora gitmemiştim bu ay gittim ve çikolata kisti var dedi doktor arkadaşlar klomen tedavisi başladı bugün adetimin 18. Günü son 3 gündür çok kasıklarım ağrıdı kistten mi klomenden mi bilemedim çok üzgünüm çok mutsuzum

klomen kasıkları ağrıtıyor .kramp şeklinde de bi ağrı olabiliyor .

Çatlamayı takip etti mi peki kaçıncı gün çatladı yumurtalar sadece kullan mi dedi ? Inşaallah şifa olur. Çikolata kistiniı bu kadar geç farketmeleri iyi olmamış. Bence güzel bir doktor bul kendini daha fazla yıpratmadan

Canım klomen kullanırken oluyo sancı iğne olduysan ondan sonra daha fazla sancı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…