klomen kullananlar

Selam kizlar bende klomen catlatma ignesi kullanali 5.ayim adetim 2 gun gecti ama agrilarim var buyuk ihtimalle kiste donmus olabilir 3 tane yumurtam vardi catlatma ignesi vermedi progestan kullandim vajinadan hakkimizda hayirlsii olsn insallah tez zamanda hamile kalabiliriz

Merhaba arkadaşlar. Biz 2 senelik evliyken tam 3 sene bebeğimiz olsun diye uğraştık. Dr lara gittik 2 sene hiçbirşey kullanmadan denedik sonra dr klomene başlattı 2 ay kullandım, polip var dedi dr polipi aldırdım 1 ay sonra rahim filmi çektirdim tatile çıktık tatil dönüşü regli olup dr a gidip aşılama yaptırcaktık ki meğersem tatilde hamile kalmışım. Bi de tatil dönüşü bayramdı arife günü 1000 tane ihlas okudum, arife günü 1000 tane ihlas okuyanın duaları kabul olurmuş benimde kabul oldu çok şükür şimdi 4 aylık oğlum var. Ümidinizi hiç kaybetmeyin Allah a bol bol dua edin hayırlısını isteyin. Allah ım hiçbir kucağı boş bırakmasın inşallah. Bu forumları çok okuyup çok ağladım, ben çok şükür miniğime kavuştum umarım isteyen herkeste kavuşur.

Ben de 2.kez klomen kullananlardanim kızlar umarım bu ay hayal kirikliginina uğramayız Rabbim herkese hayırlı evlatlar versin ins.

Uzulme tatlim bekle yumurtlama gunum gecti diyipte iliskiye ara verme sen adet olanna kadar degerlendir . benimde senin gibi 10. 13 mm lerdeydi.sora oldu kendiliginden ozel gunume5 gun filn kala tutunmus...tahin pekmez yiyin k ari koca bol bol

Birde adetin ikinci günü yenen bal tarçın çörek otu yumurta gelişimine çok faydalı kesinlikle öneririm

Bu ay adete 1 hafta kala ara ara kahverengi lekeler oldu dedim belki bu defa yerleşme kanamasıdir ins ama yine olmadı yine hüsranRabbim sen herkesin gönlüne göre ver aminn

Mrb kizlar yeniyim bende bugun catlatma ignemi vuruldum 16 mm olmustu tek yumurtam var bole olup hamile kalan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…