klomen kullananlar

mrb arkadaşlar benim bi sorum olacaktı klomen kullandım bu ay adetin 10. günü kontrolde yumurtalıklar gelişmemiş dedi doktor şimdi kafaya takıyorum bi sorunmu var yada gelişirmi daha erkenmi cevaplarınızı bklyrm şimdiden teşekkürler

Tekrar çağırdı demi doktor takip için sen umudunu kesme düzenli ilişkiye devam et ilacın etkisi hemen geçmiyor geç de olsa gelişip catlayabilir

bide benim normalde ultrasonda muayenelerde yumurtlar gayet iyi deniliyordu ilk kez yumurta takibi yaptırıyorum ve anlamadım gelişmemiş deyince şimdi bende bi sorunmu var ki

Mrb bende klomen kullandım ve dün ilk kez catlatma iğnesi yaptırdım inşallah işe yarar böyle hamile kalan varmı ve doktorum yumurtan oluşmuş hatta catlamış dedi yinede iğne verdi anlamadım

Bu ay 3.ayımız klomen tedavisinde son kez sanırım catlatma ignesi vericen dr.acaba çatlama mi olmuyor diye sordum doktora o da çatlama olmasa kistleme yapabilirdi ilaçlar sende kist yok demekki çatlıyor dedi

Mrb. Ben kullaniyorum.. bu ay ikinci ayim klomende. Gecen ay 3 tane yumurtam vardi doktor ucuz ikiz olur dedi hatta.. ama ucude catladigi halde tutmadi. Umudum bu ayda .. insallah 2017 de hepimiz anne oluruz :)

Mrb. Ben kullaniyorum.. bu ay ikinci ayim klomende. Gecen ay 3 tane yumurtam vardi doktor ucuz ikiz olur dedi hatta.. ama ucude catladigi halde tutmadi. Umudum bu ayda .. insallah 2017 de hepimiz anne oluruz :)

İnşallah ya hayirlisiyla benimde bitti iki gun once kontrolede çarşamba günü gidicem bakalım beklemedeyim ve stresliyim sanki

Benim bu ikinci klomen deneyimin, daha önce ilk kullandigimda hamile kalmistim ve üçüzdü fakat dis gebelikti ameliyat oldum. Bu ay ise adetime 1 hafta kaldı dayanamayıp dün erken gebelik testlerinden yaptım sonuç negatifti bir türlü akışına birakamiyorum hayırlısı artik

mrb, çok üzüldüm bir kadının en zor sınavlarından birisi.. doktor banada geçen ay üçüz ihtimali vermişti ama gebe kalamadım size bir kaç soru sorabilir miyim? geçen ay çatlatma iğnesi de olmuş muydunuz ? birde çok ağrı olmuşmuydu yumurtalarınız çatlarken.. ben geçen ay bildiğiniz hüngür hüngür ağladım dayanılmaz bir sancı kramp çektim.. bu ayda yine ağrım oldu ama geçen ayki kadar değildi.. size sorma sebebim anladığım kadarıyla sizinde yumurta gelişiminiz normal ve klomen iyi bir tetikleyici.. acaba bir ben miyim bu sancıları çeken ((

cok uzuldum bende inaninki Allah buyuk Rabbim daha kotulerinden korusun en azindan görmeden kaybettik bebeklerimizi benim arkadasimin suanda 6 aylik doğdu ve yogun bakimda suanda ölümle cebellesiyo

İlk deneyimin 8ay önceydi ameliyat olunca ara verdim tekrar başladım o zaman da ağrılarım oluyordu simdide var ama dayanılmaz düzeyde değil o zaman doktorum yumurta geliştiği ve catladigi icin demişti ilkinde catlatma iğnesi oldum fakat bu ay önermedi doktor bakalım hayirlisi

arkadaşlar bugün kontrolüm vardı yumurtam 7 mm çıktı doktor küçük dedi ve 2 gün daha iç dedi sizce büyürmü bugün adetimin 9.günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…