- 4 Ocak 2017
- 48
- 6
- 1
- 49
- Konu Sahibi Momandbaby

Yan etkilerini yaşayan oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb canmben 6defa klomen tedavisi gordm hepsinde sonuc negatif asilamalarmda klomenle oldu igne kullanmadm yne negatif klomen kullanrken 2defa yumurtam gelismedi tedavi yarida kesildi ama ins senn pozitf oldu ck yipratici bi surecKlomen ilaçını ikinci kez kullanıyorum ilki başarısız oldu ikincisi için şuan 11 mm 19 ulaştığında çatlatma iğnesi olacak klomen kullanıp hamile kalamayan varmı
Yan etkilerini yaşayan oldu mu?
Aynen çok yıpratıcı oluyor ha oldu ha olucak derken hayalkırıklığı yarın kontrol var 19 olursa çatlatma iğnesi olacak umarım bu sefer tutarMrb canmben 6defa klomen tedavisi gordm hepsinde sonuc negatif asilamalarmda klomenle oldu igne kullanmadm yne negatif klomen kullanrken 2defa yumurtam gelismedi tedavi yarida kesildi ama ins senn pozitf oldu ck yipratici bi surec
Ins tutar canm sebep aslinda onlar hadi o zaman hayirli haberlerini bekliyrm kac yumurtan olusmustuAynen çok yıpratıcı oluyor ha oldu ha olucak derken hayalkırıklığı yarın kontrol var 19 olursa çatlatma iğnesi olacak umarım bu sefer tutar
4 tane yumurta oluşmuştu ama 2 tanesi kendiliğinden küçüldü 2 tanesi 14 mm olmuş çok sıkıldım bu hormon haplarından yumurtalar büyüyor ama çatlıyamıyor 2 kez klomen kullanıyorumIns tutar canm sebep aslinda onlar hadi o zaman hayirli haberlerini bekliyrm kac yumurtan olusmustu
İğne nedir?çatlatma iğnesimi oluyor?Bende 4 ay kullandim bi sonuc alamadim adrtlyken doktora gttim ne yazikki gec gtmisim igneye baskicaktik baskayamadk bu ayi pas gcelim dedi adetimi bekliyirm olur olmaz gidicm ve igneye basliycz sanirm
Hayr klomen gbi yumurta gelistirici igne adi gonal- f sanirm bende tam bilmiyormİğne nedir?çatlatma iğnesimi oluyor?
Benim yumurtalar büyüyo ama çatlamıyorlar 19 mm gelince çatlatma iğnesi yapıyor ama bugün 15 gün 14mm yavaş büyoyorHayr klomen gbi yumurta gelistirici igne adi gonal- f sanirm bende tam bilmiyorm
Once yumurta buyutmek icin gonalf kullaniysn canm snra catlamasi icin orangutran kullaniysnHayr klomen gbi yumurta gelistirici igne adi gonal- f sanirm bende tam bilmiyorm
Canm neden gec buyuduguyle ilgili tahllde yapiliyo sana yapildimi blmiyrm ama benm tup bebek tedavimde ck yavas buyudugu icin yapilmistiBenim yumurtalar büyüyo ama çatlamıyorlar 19 mm gelince çatlatma iğnesi yapıyor ama bugün 15 gün 14mm yavaş büyoyor
Benm yunrta gelisimyle ilgili bi sorunm yok ama catliyolrda gelisiyokrda klomenke 2 tane olusuyo her ayCanm neden gec buyuduguyle ilgili tahllde yapiliyo sana yapildimi blmiyrm ama benm tup bebek tedavimde ck yavas buyudugu icin yapilmisti
Peki benm yumrtalarim zaten catliyo her sekilde veriyolr mi bunu ve etkili bi yntem mi ?Once yumurta buyutmek icin gonalf kullaniysn canm snra catlamasi icin orangutran kullaniysn
Eger asilama yada tup bebek tedavisi goruysan yada ilac tedavisi her sekilde veriylr canm etkili bi yontem sanirim kiminin tutuyo kiminn tutmuyo sans yaniPeki benm yumrtalarim zaten catliyo her sekilde veriyolr mi bunu ve etkili bi yntem mi ?
Klomen kullanmistm 4 ay igneyr bslicaz demsti dktor tedavimde dha 5.aydayz hemen tup veya asilama yapilr mi ?Eger asilama yada tup bebek tedavisi goruysan yada ilac tedavisi her sekilde veriylr canm etkili bi yontem sanirim kiminin tutuyo kiminn tutmuyo sans yani
Yapilir canm bana tup bebek doktorm asilamann no4mal iliskiyle ihtimali. Ayni dwmisti baska bi doktorda sylemisti kmi doktor bana asilama yapmam bosuna parani almam direk tup bebege yonlendiriym dedi istersn olr yani canm yeterki hayir diyen doktra diretKlomen kullanmistm 4 ay igneyr bslicaz demsti dktor tedavimde dha 5.aydayz hemen tup veya asilama yapilr mi ?
Yapti estroid diye bir hormon var o dusukCanm neden gec buyuduguyle ilgili tahllde yapiliyo sana yapildimi blmiyrm ama benm tup bebek tedavimde ck yavas buyudugu icin yapilmisti
Tedavi yaridami kesilck yksa bi tedavi sekli varmiyms canm devam edileblcekYapti estroid diye bir hormon var o dusuk![]()
Insallah tutmustur kan testi kesin sonuc yaptirarkadaşlar yardımcı olun lütfenaşılamamın 22. günü kan testi yaptırmadım. bugün idrar testinde çift çizgi çıktı. sizce tutmuş mudur ?
![]()