Klomen kullanıp hamile kalamayanlar

Momandbaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
48
6
1
49
:nazar: Klomen ilaçını ikinci kez kullanıyorum ilki başarısız oldu ikincisi için şuan 11 mm 19 ulaştığında çatlatma iğnesi olacak klomen kullanıp hamile kalamayan varmı
Yan etkilerini yaşayan oldu mu?

:nazar: Klomen ilaçını ikinci kez kullanıyorum ilki başarısız oldu ikincisi için şuan 11 mm 19 ulaştığında çatlatma iğnesi olacak klomen kullanıp hamile kalamayan varmı
Yan etkilerini yaşayan oldu mu?
Mrb canmben 6defa klomen tedavisi gordm hepsinde sonuc negatif asilamalarmda klomenle oldu igne kullanmadm yne negatif klomen kullanrken 2defa yumurtam gelismedi tedavi yarida kesildi ama ins senn pozitf oldu ck yipratici bi surec

Mrb canmben 6defa klomen tedavisi gordm hepsinde sonuc negatif asilamalarmda klomenle oldu igne kullanmadm yne negatif klomen kullanrken 2defa yumurtam gelismedi tedavi yarida kesildi ama ins senn pozitf oldu ck yipratici bi surec
Aynen çok yıpratıcı oluyor ha oldu ha olucak derken hayalkırıklığı yarın kontrol var 19 olursa çatlatma iğnesi olacak umarım bu sefer tutar

Aynen çok yıpratıcı oluyor ha oldu ha olucak derken hayalkırıklığı yarın kontrol var 19 olursa çatlatma iğnesi olacak umarım bu sefer tutar
Ins tutar canm sebep aslinda onlar hadi o zaman hayirli haberlerini bekliyrm kac yumurtan olusmustu

Ins tutar canm sebep aslinda onlar hadi o zaman hayirli haberlerini bekliyrm kac yumurtan olusmustu
4 tane yumurta oluşmuştu ama 2 tanesi kendiliğinden küçüldü 2 tanesi 14 mm olmuş çok sıkıldım bu hormon haplarından yumurtalar büyüyor ama çatlıyamıyor 2 kez klomen kullanıyorum :(( çarşamba günü tekrar gidicem bakalım

Bende 4 ay kullandim bi sonuc alamadim adrtlyken doktora gttim ne yazikki gec gtmisim igneye baskicaktik baskayamadk bu ayi pas gcelim dedi adetimi bekliyirm olur olmaz gidicm ve igneye basliycz sanirm

Canm neden gec buyuduguyle ilgili tahllde yapiliyo sana yapildimi blmiyrm ama benm tup bebek tedavimde ck yavas buyudugu icin yapilmisti
Benm yunrta gelisimyle ilgili bi sorunm yok ama catliyolrda gelisiyokrda klomenke 2 tane olusuyo her ay

Peki benm yumrtalarim zaten catliyo her sekilde veriyolr mi bunu ve etkili bi yntem mi ?
Eger asilama yada tup bebek tedavisi goruysan yada ilac tedavisi her sekilde veriylr canm etkili bi yontem sanirim kiminin tutuyo kiminn tutmuyo sans yani

Eger asilama yada tup bebek tedavisi goruysan yada ilac tedavisi her sekilde veriylr canm etkili bi yontem sanirim kiminin tutuyo kiminn tutmuyo sans yani
Klomen kullanmistm 4 ay igneyr bslicaz demsti dktor tedavimde dha 5.aydayz hemen tup veya asilama yapilr mi ?

Klomen kullanmistm 4 ay igneyr bslicaz demsti dktor tedavimde dha 5.aydayz hemen tup veya asilama yapilr mi ?
Yapilir canm bana tup bebek doktorm asilamann no4mal iliskiyle ihtimali. Ayni dwmisti baska bi doktorda sylemisti kmi doktor bana asilama yapmam bosuna parani almam direk tup bebege yonlendiriym dedi istersn olr yani canm yeterki hayir diyen doktra diret

arkadaşlar yardımcı olun lütfen :( aşılamamın 22. günü kan testi yaptırmadım. bugün idrar testinde çift çizgi çıktı. sizce tutmuş mudur ? :(

Back
X