Klomen kullanıp hamile kalamayanlar

Merhaba arkadaşlar. Ben bu ay klomen kullandım adetim 4 gün geçti fakat idrar testi negatif. Benim çikolata kisti problemim vardı geçen sene laparoskopi ile aldırmıştım, acaba yeniden mi oluştu da adet gecikti. Hiç bir dönemimde gecikme yaşamadığm için biyandan da umutlanıyorum:KK43:
Kizlar bence sepebsiz infertite sevebi tamamen psikolojik doctorum tamamen benim çok istemem ve bu işi görev haline getirdiğim için olmadığını söylüyor dalgaya vur bunu diyor kafaya takınca olmuyor bence doğruda söylüyor
Rahat bırakmak lazım bedeni zihni

Kizlar bence sepebsiz infertite sevebi tamamen psikolojik doctorum tamamen benim çok istemem ve bu işi görev haline getirdiğim için olmadığını söylüyor dalgaya vur bunu diyor kafaya takınca olmuyor bence doğruda söylüyor
Rahat bırakmak lazım bedeni zihni
Kesinlikle katılıyorum da dalgaya almanın bi yolunu bulabilsem keşke. Rüyamda aynı gece iki kez test yapıp pozitif olduğunu gördüm,daha gün aymadan kalkıp test yaptım. O kadar takığım demekki.. Ne diyeyim ya inşallah öyle ya da böyle bi şekilde hamile kalıroz, kucaklarımız minnoş bebişlerle dolar :)

Kesinlikle katılıyorum da dalgaya almanın bi yolunu bulabilsem keşke. Rüyamda aynı gece iki kez test yapıp pozitif olduğunu gördüm,daha gün aymadan kalkıp test yaptım. O kadar takığım demekki.. Ne diyeyim ya inşallah öyle ya da böyle bi şekilde hamile kalıroz, kucaklarımız minnoş bebişlerle dolar :)
Yaşadığımız herşeyin ilahi bir sebebi var bizimde sınavımız bu şekildeymiş
Bu arada beden zihin ve ruh hazırsa herşey olur
Bellide kendimize bunu sormalıyız

Slm kızlar bende yeni uye oldum bende 9 ocakta patlatma iğnesi oldum bugün bir hafta oldu idrar testi yaptım ikinci çizgi az belli. Oluyordu sizce negatife donermi

İnş canım ya bayadir arastiriyom int pozitif çıkanlar. İkinci haftadada bazılarının yine pozitif cikiyomus buda umutlandırıyor beni doktorun 13 gün yap test dedi pazartesi iple cekiyorum 4 yıllık evliyim bu ay klomen iğne kullandım ilk yani

İnş canım ya bayadir arastiriyom int pozitif çıkanlar. İkinci haftadada bazılarının yine pozitif cikiyomus buda umutlandırıyor beni doktorun 13 gün yap test dedi pazartesi iple cekiyorum 4 yıllık evliyim bu ay klomen iğne kullandım ilk yani

İnşallh cnm hissettiğin gbidir pozitifi görürsün bnde aşılama oldum cuma günü belli olacak inş güzel hberler veririz birbirimize :) ben de 3 yıllık evlyim

İnş cnm ya rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin senin sorunun varmı bende kist var oma doktor engel değil dedi ama olmuyor

Rabbim hepimize hayırlı evlat versin rabbimin bildiği bisey vardır vermediğini gore zamanı var demekki

Aminnn kızlar benim gibi erken test yapan yokmu sonradan sonucu ayni çıkan bi umut olun :110::110:

arkadaşlar klomenin kuruluk yaptığı oldu mu acaba sizde ya da ovitrelle in de olabilir hangisi yaptı emin değilim adetimin 12.günü iğnemi oldum bugun 15.gün kuru kuru kupkuruyumm :110:

arkadaşlar klomenin kuruluk yaptığı oldu mu acaba sizde ya da ovitrelle in de olabilir hangisi yaptı emin değilim adetimin 12.günü iğnemi oldum bugun 15.gün kuru kuru kupkuruyumm :110:
Slm cnm evet bende bu ay 3.kez klomen kullandim ayni dedigin gibi bendede bu ay cok kuruluk oldu bilemiyorum neden. Yarin adet günümdü ama bugünden adet oldum yani bu seferde olmadi ztn tahmin ediyorudum cünkü bu ay idrar yolu iltihabi olmustum antibiyotik fln kullandim. Bidahaki aya insallah.. Insallah seninki olurda hamile kalirsin cnm öpüyorum

Slm cnm evet bende bu ay 3.kez klomen kullandim ayni dedigin gibi bendede bu ay cok kuruluk oldu bilemiyorum neden. Yarin adet günümdü ama bugünden adet oldum yani bu seferde olmadi ztn tahmin ediyorudum cünkü bu ay idrar yolu iltihabi olmustum antibiyotik fln kullandim. Bidahaki aya insallah.. Insallah seninki olurda hamile kalirsin cnm öpüyorum

hiçte umudum yok ama iyi dileğin için teşekkürler,hepimiz bigun muradımıza ericez de,o gun negün işte o belli değil :işsiz:

Back
X