Klomen kullanıp hamile kalamayanlar

canım benim sol tüpüm tıkanmış ve hidrosalpenk olmuş yani içinde sıvı birikmiş ve o sıvı surekli olarak rahim içine aktıgı içinde ne spermler orda yaşayabilmiş ne de döllenme olsa da bebek oaraya tutunabilirmiş,tabi ben bunları hep kendim yaptırdıgım testlerle öğrendim. yoksa doktorlara kalsa bitane 5yaşında ilk ayda hamile kalıp dogurdugum bi kızım var nasılsa diyee sen kalırsın hamile yaa takma kafana diyolardı. ben kendim gittim HSG çektirdim falan öyle çıktı ortaya.(buaarada kendim de hemşireyim biraz onunda faydası oldu) o yuzden size tavsiyem ayy stresss yapıosun ondan olmuyordur diyenlere kulak asmayın,herşeyin bi sebebi bi açıklaması var.aşılamayı buay klomenle olmazsa önümüzdeki ay için önerdi dktor ama onu da eşim istemiyor bitane çocugumuz var nasılsa diye.sen HSG çektirdin mi canım??
merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. benim de 4 ay önce pco teşhisi kondu. yumurtalarım ufak ufaktı. 1 kere klomen kullandım ilişki oldu gün aşırı. ama bebiş olmadı. 2. kez bu ay klomen kullandım bakalım cts günü doktora gideceğim. ilkinde yumurtam 1 tane gelişmişti ve 16 mm idi. şimdi gelişti mi bilmiyorum doktor kontrol edemedi ona rağmen oluşmuş gibi düşünüp denedik biz. pco için hormonlarıma baktı bir sorun yok dedi ancak prolaktin hormonuma bakmayı atladı. cts bunu soracağım insilün direnci vs. bunları da sorgulatmak isteyeceğim. umarım hakkımızda hayırlısı olur bir an evel bebişimizi kucağımıza alırız.

Back