Klomen kullanıp hamile kalamayanlar

Kizlar 18 inde catlatma ignesi oldum bu ikinci klomen kullanimi bugün Ayin 26 si acaba test yapmalimiyim

Kizlar 18 inde catlatma ignesi oldum bu ikinci klomen kullanimi bugün Ayin 26 si acaba test yapmalimiyim
Yanlış sonuç çıkar cnm benim13.gune kadar pozitif çıktı 14. Gün kanda negatif cikti çok üzüldüm sende aynı duruma disme bekle bence

Aynen öyle insallah daha fazla beklemeyiz. Senin ilk denemenmiydi klomen?

evet buay ilkkez kullandım ben.zaten yumurtlama problemim yok ama benim sol tüpüm alındı.tek tüpüm var sağda.sağ yumrtalıgımda yumurtam olsunda şansım olsun dıye kullandım,oldu da sağ da 17,5mm idi adetin 9.gününde.,adetin12.günüde de iğnemi oldum bidaha da kontrole gitmedim açıkçası,noldu ne bitti bilmiyorum,çatlamıştır ama muhtemeln cunku hormonal bir sıkıntım yok.ama tabi sağ tüp gerçekten sağlammıdır spermle yumurta buluşur mu buay görecez .. sen neden kullanıyordun? pko mu?

canım daha 8gün olmuş,klomesiz iğnesiz bile olsan idrar da mümkünü yok çıkmaz kan da buyuk ihtimalle çıkmaz,hele ki iğne oldum diosun arkadaşımın da dediği gibi 14. 15.günde bile pozitifi görüp sonradan negatif oldugunu anlayanlar var.. ayın 18.iğne olduysan önümüzdeki haftasonu yapacagın herhangi bir testle dogru sonuç alırsın.ister idrar olsun ister kan

evet buay ilkkez kullandım ben.zaten yumurtlama problemim yok ama benim sol tüpüm alındı.tek tüpüm var sağda.sağ yumrtalıgımda yumurtam olsunda şansım olsun dıye kullandım,oldu da sağ da 17,5mm idi adetin 9.gününde.,adetin12.günüde de iğnemi oldum bidaha da kontrole gitmedim açıkçası,noldu ne bitti bilmiyorum,çatlamıştır ama muhtemeln cunku hormonal bir sıkıntım yok.ama tabi sağ tüp gerçekten sağlammıdır spermle yumurta buluşur mu buay görecez .. sen neden kullanıyordun? pko mu?

Ay cnm gecmis olsun sol tüpünü neden aldilar? Bende 2 yildir hicbir sorun olmamasina ragmen hamile kalamiyorum. Bi sene beklememiz gerekiyor ya tedavi icin ilk klomeni bir sene gectikten sonra vermisti ilki olmadi ikincisi olmadi sonra benn ara verdim sogan kürü incir kürünü denedim yine olmadi bu ay 3. Denememdi buda olmadi simdi bir ay beklicem 3.ayda yine klomen kullancam. Sen asilama yaptirsan daha cbk olmazmi doktoruna sorsan tabi sen daha iyi bilirsin

canım benim sol tüpüm tıkanmış ve hidrosalpenk olmuş yani içinde sıvı birikmiş ve o sıvı surekli olarak rahim içine aktıgı içinde ne spermler orda yaşayabilmiş ne de döllenme olsa da bebek oaraya tutunabilirmiş,tabi ben bunları hep kendim yaptırdıgım testlerle öğrendim. yoksa doktorlara kalsa bitane 5yaşında ilk ayda hamile kalıp dogurdugum bi kızım var nasılsa diyee sen kalırsın hamile yaa takma kafana diyolardı. ben kendim gittim HSG çektirdim falan öyle çıktı ortaya.(buaarada kendim de hemşireyim biraz onunda faydası oldu) o yuzden size tavsiyem ayy stresss yapıosun ondan olmuyordur diyenlere kulak asmayın,herşeyin bi sebebi bi açıklaması var.aşılamayı buay klomenle olmazsa önümüzdeki ay için önerdi dktor ama onu da eşim istemiyor bitane çocugumuz var nasılsa diye.sen HSG çektirdin mi canım??

canım benim sol tüpüm tıkanmış ve hidrosalpenk olmuş yani içinde sıvı birikmiş ve o sıvı surekli olarak rahim içine aktıgı içinde ne spermler orda yaşayabilmiş ne de döllenme olsa da bebek oaraya tutunabilirmiş,tabi ben bunları hep kendim yaptırdıgım testlerle öğrendim. yoksa doktorlara kalsa bitane 5yaşında ilk ayda hamile kalıp dogurdugum bi kızım var nasılsa diyee sen kalırsın hamile yaa takma kafana diyolardı. ben kendim gittim HSG çektirdim falan öyle çıktı ortaya.(buaarada kendim de hemşireyim biraz onunda faydası oldu) o yuzden size tavsiyem ayy stresss yapıosun ondan olmuyordur diyenlere kulak asmayın,herşeyin bi sebebi bi açıklaması var.aşılamayı buay klomenle olmazsa önümüzdeki ay için önerdi dktor ama onu da eşim istemiyor bitane çocugumuz var nasılsa diye.sen HSG çektirdin mi canım??
Hah canim valla bende öyle su takma olur nasilsa diyenlere sinir oluyorum Allah bagislasin cocugunu. Yok daha cektirmedim hsg yapmiolarki biraz daha bekleyelim diyolar nerdeyse bende kendim gidip cektircem :) bugun doktorum calismiyo yarin arayip söylicem hsg cektirmem gerektigini bi yandanda sanki ukalalik mi yapiyorum diyorum doktor sonucta diyorum

Hah canim valla bende öyle su takma olur nasilsa diyenlere sinir oluyorum Allah bagislasin cocugunu. Yok daha cektirmedim hsg yapmiolarki biraz daha bekleyelim diyolar nerdeyse bende kendim gidip cektircem :) bugun doktorum calismiyo yarin arayip söylicem hsg cektirmem gerektigini bi yandanda sanki ukalalik mi yapiyorum diyorum doktor sonucta diyorum

hsg yi hallet hiç ihmal etme hiç hiçç,git kendin çektir gerekiyorsa,ben öyle yapmıştım sonuç malum.. zaman kaybetmeye değmiyor cunku. anam bizim bu doktorları anlamıyorum ben,sanki kendi cebinden veriyo hsg parasını,gönder hastayı cektir işte,enazından tüpler açıksa ona göre başka şeylere yönelirsin,değilse de ona göre bi tedavi planlarsın.. hasta sana ilk geldiiğinde hemen ultrsonla yumurtalıklara bakıoun.çatlıyo mu çatlamıyo mu diye takibini de yapıosun,, e kadının yumurtası çatlamış ama olmamışsa hemen aklına ne gelecek acaba transportta bir sıkıntı mı,tüpler spermle yumurtayı buluştuamayacak bir halde mi? bi bak işte mübarek ne bekliosun.. valla ben boyle doktorlar tarafından vakti çalınan hastalar çok üzülüyorum gerçekten,aylarca git gel bi umut,adamın ağzının içine bakıosun.çok zor çokk

Ay Ben gene bekleyemedim idrar test yaptim ama negatif cikti degil silik bile Olsa Direk tek cizgiii
Offff 6 gun gectiii ama sonuc gene hep Ayni Tek cizgii:KK43:((

adetin mi 6gün geçti??? iğneyi nezaman olmuştun ordan hesap edelim??

ee iğne olalı daha 9-10gün olmuşş idrar da hayatta çıkmaz,kanda bile çıkmaz.. hatta bebek rahme düşmemiş bile olabilir daha,,hiç acele etme tatlım ben de 22sinde oldum,bekliyorum.. ahaha normalde hayatta bekleyemem ama burdan habire birilerine bekle canım acele etme olmuştur inşallah diye gaz verd,kçe ben de motive oluyorum galiba.. normalde bir de labarotuvar benim elimin altında çoktan kan vermeye başlamıştım :işsiz::işsiz::KK17::KK17:

ee iğne olalı daha 9-10gün olmuşş idrar da hayatta çıkmaz,kanda bile çıkmaz.. hatta bebek rahme düşmemiş bile olabilir daha,,hiç acele etme tatlım ben de 22sinde oldum,bekliyorum.. ahaha normalde hayatta bekleyemem ama burdan habire birilerine bekle canım acele etme olmuştur inşallah diye gaz verd,kçe ben de motive oluyorum galiba.. normalde bir de labarotuvar benim elimin altında çoktan kan vermeye başlamıştım :işsiz::işsiz::KK17::KK17:
Benim 10 gun oldu Peki Kac gun beklemek gerekiyor??
Normalde 23 de Adet gormem gerekiyordu

Off cok fena kasik agrim var normal mi acaba midemde bulaniyor olacakmis gibi oluyor Ay beklemek cok zor

Back
X