Bu ay klomen kullandım, daha sonra kontrole gitmedim. Adetin 3.günü gittim klomen verdi sonra 11.gün gittim 14 mm olmuş. Daha sonra gidemedim. Kist olmuş mudur şimdi de duphaston kullanıyorum doktorum vermişti ?
Hayır canım 2 gün sonra çağırdı bazı durumlardan dolayı gidemedimİlişki zamanı söylemedi mi sana başka birşey yapmadı mı
Belki şimdiye çoktan catlamistir keşke gitseydiniz neyse hakkınizda hayırlısı olsun inşallahHayır canım 2 gün sonra çağırdı bazı durumlardan dolayı gidemedim
Gün aşırı değerlendirdik ama canim inşallah olmuştur yaBelki şimdiye çoktan catlamistir keşke gitseydiniz neyse hakkınizda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah cnm o dediği gün 11 inci günden itibaren yapsaydın bu zaman kadarGün aşırı değerlendirdik ama canim inşallah olmuştur ya
Aynen canım oldu zaten eşimde de sperm sorunu var o yüzden her gün olması iyi olmicaktiİnşallah cnm o dediği gün 11 inci günden itibaren yapsaydın bu zaman kadar
Adet geciktiğinde belli olur kist olup olmadığı. Bu ay bende kullandım doktorum belirli bi hafta verdi gün aşırı ilişki oldu. Bende bekliyorum sonucu inşallah hayırlı haberler alırızBu ay klomen kullandım, daha sonra kontrole gitmedim. Adetin 3.günü gittim klomen verdi sonra 11.gün gittim 14 mm olmuş. Daha sonra gidemedim. Kist olmuş mudur şimdi de duphaston kullanıyorum doktorum vermişti ?
İnşallah canım benim. Gün aşırı değerlendirdiniz demi sürekliAdet geciktiğinde belli olur kist olup olmadığı. Bu ay bende kullandım doktorum belirli bi hafta verdi gün aşırı ilişki oldu. Bende bekliyorum sonucu inşallah hayırlı haberler alırız
Ben gittiğimde iki yumurtam gelişmişti sol 16 sağ 13. Sola göre hesaplamasını yaptı. Ayın 5 inde gitmiştim 9 undan itibaren bir hafta boyunca gün aşırı çalışmalara başlayın dedi. 9-16 arasını değerlendirdik. Şimdi bekliyorum bende sabırsızlıkla. Sadece alt kasığımda ara ara gelen sancı var bide göğüslerimde hafif bi hassasiyetİnşallah canım benim. Gün aşırı değerlendirdiniz demi sürekli
Yoksa gün verdi mi size
Hamile kaldınız mıBen gittiğimde iki yumurtam gelişmişti sol 16 sağ 13. Sola göre hesaplamasını yaptı. Ayın 5 inde gitmiştim 9 undan itibaren bir hafta boyunca gün aşırı çalışmalara başlayın dedi. 9-16 arasını değerlendirdik. Şimdi bekliyorum bende sabırsızlıkla. Sadece alt kasığımda ara ara gelen sancı var bide göğüslerimde hafif bi hassasiyet
Maalesef. Bu ay da ovulasyon tutarak değerlendirdik beklemedeyim bakalım.Hamile kaldınız mı
Hayırlısı olsunMaalesef. Bu ay da ovulasyon tutarak değerlendirdik beklemedeyim bakalım.
Merhaba durumunuz nedir işe yaradı mı tedavi acabaAdet geciktiğinde belli olur kist olup olmadığı. Bu ay bende kullandım doktorum belirli bi hafta verdi gün aşırı ilişki oldu. Bende bekliyorum sonucu inşallah hayırlı haberler alırız
Maalesef olmadı bi etkisiMerhaba durumunuz nedir işe yaradı mı tedavi acaba
Umudunu kaybetme canım bende klomen kullandım doktora kontrole gttiigimde çok küçük yumurtaların olmaz çocuk bu ay dedi halbuki o ay hamile kaldım çatlatma iğnesi bile kullanmadanMaalesef olmadı bi etkisi
Sizin adınıza çok sevindimUmudunu kaybetme canım bende klomen kullandım doktora kontrole gttiigimde çok küçük yumurtaların olmaz çocuk bu ay dedi halbuki o ay hamile kaldım çatlatma iğnesi bile kullanmadan
Aslında takmamak gerekiyor bana doktor bu ay olmaz dediği için umutlanmadim hatta doğru dürüst ilişkiye bile girmedik o ay dedem vefat etmişti sonradan bu baktım kalmışım Allah şişede verir en yakın zamanda inşallahSizin adınıza çok sevindimBana iki yumurtan ds çok iyi dedi çatlatma iğnesi bile vermedi. Olmadı ama.. bu ay da ben gitmek istemedim doktor akışına bıraktım yine olmadı. Elimde değil üzülüyorum
Başınız sağolsunAslında takmamak gerekiyor bana doktor bu ay olmaz dediği için umutlanmadim hatta doğru dürüst ilişkiye bile girmedik o ay dedem vefat etmişti sonradan bu baktım kalmışım Allah şişede verir en yakın zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?