Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanıp hamile kalanlar var mı ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Svgidrmzz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
473
236
23
31
Bu ay klomen kullandım, daha sonra kontrole gitmedim. Adetin 3.günü gittim klomen verdi sonra 11.gün gittim 14 mm olmuş. Daha sonra gidemedim. Kist olmuş mudur şimdi de duphaston kullanıyorum doktorum vermişti ?

İlişki zamanı söylemedi mi sana başka birşey yapmadı mı
Bu ay klomen kullandım, daha sonra kontrole gitmedim. Adetin 3.günü gittim klomen verdi sonra 11.gün gittim 14 mm olmuş. Daha sonra gidemedim. Kist olmuş mudur şimdi de duphaston kullanıyorum doktorum vermişti ?

Adet geciktiğinde belli olur kist olup olmadığı. Bu ay bende kullandım doktorum belirli bi hafta verdi gün aşırı ilişki oldu. Bende bekliyorum sonucu inşallah hayırlı haberler alırız

İnşallah canım benim. Gün aşırı değerlendirdiniz demi sürekli
Yoksa gün verdi mi size
Ben gittiğimde iki yumurtam gelişmişti sol 16 sağ 13. Sola göre hesaplamasını yaptı. Ayın 5 inde gitmiştim 9 undan itibaren bir hafta boyunca gün aşırı çalışmalara başlayın dedi. 9-16 arasını değerlendirdik. Şimdi bekliyorum bende sabırsızlıkla. Sadece alt kasığımda ara ara gelen sancı var bide göğüslerimde hafif bi hassasiyet

Ben gittiğimde iki yumurtam gelişmişti sol 16 sağ 13. Sola göre hesaplamasını yaptı. Ayın 5 inde gitmiştim 9 undan itibaren bir hafta boyunca gün aşırı çalışmalara başlayın dedi. 9-16 arasını değerlendirdik. Şimdi bekliyorum bende sabırsızlıkla. Sadece alt kasığımda ara ara gelen sancı var bide göğüslerimde hafif bi hassasiyet
Hamile kaldınız mı

Umudunu kaybetme canım bende klomen kullandım doktora kontrole gttiigimde çok küçük yumurtaların olmaz çocuk bu ay dedi halbuki o ay hamile kaldım çatlatma iğnesi bile kullanmadan
Sizin adınıza çok sevindim 🙏🏻 Bana iki yumurtan ds çok iyi dedi çatlatma iğnesi bile vermedi. Olmadı ama.. bu ay da ben gitmek istemedim doktor akışına bıraktım yine olmadı. Elimde değil üzülüyorum :(

Sizin adınıza çok sevindim 🙏🏻 Bana iki yumurtan ds çok iyi dedi çatlatma iğnesi bile vermedi. Olmadı ama.. bu ay da ben gitmek istemedim doktor akışına bıraktım yine olmadı. Elimde değil üzülüyorum :KK43:
Aslında takmamak gerekiyor bana doktor bu ay olmaz dediği için umutlanmadim hatta doğru dürüst ilişkiye bile girmedik o ay dedem vefat etmişti sonradan bu baktım kalmışım Allah şişede verir en yakın zamanda inşallah

Aslında takmamak gerekiyor bana doktor bu ay olmaz dediği için umutlanmadim hatta doğru dürüst ilişkiye bile girmedik o ay dedem vefat etmişti sonradan bu baktım kalmışım Allah şişede verir en yakın zamanda inşallah
Başınız sağolsun :( haklısınız stres çok etkiliyor yoksa bende ve eşimde sorun yok. Takmamaya çalışacağım :( inşallah canım çok sağol

Back
X