Zor canim ya rabbim en kisa zamanda hepimize nasip etsn insbizim de dış gebelikten sonra bir sene oldu hala yokgerçi bi altı ay korunma süremiz vardı.
amin cnm inşş...Zor cnm ya
Zor canim ya rabbim en kisa zamanda hepimize nasip etsn ins
Cnm ben bugün gittim yine takibe yumurtalardan biri 20 mm olmuş doktor çok iyi dedi saat 2 de çatlatma iğnemi oldum progestan verdi. Bakalım artık herşey Allahın elinde bundan sonra hayırlısı neyse o olsun. Sen de Son durum ne cnm?Zor cnm ya
Zor canim ya rabbim en kisa zamanda hepimize nasip etsn ins
Bnde ignemi oldm bgun 13. Gunum yarn kan testine gdcm cnm bna dua eder msn lutfn ins snnde hemen bu ay gbelign olr ins insCnm ben bugün gittim yine takibe yumurtalardan biri 20 mm olmuş doktor çok iyi dedi saat 2 de çatlatma iğnemi oldum progestan verdi. Bakalım artık herşey Allahın elinde bundan sonra hayırlısı neyse o olsun. Sen de Son durum ne cnm?
inş cnm Rabbim yüzümüzü güldürecek bu ay inanıyorumm ve de güzel haberini alacam yarın inş. bu arada hangi iğneden vurulmuştun sen ben pregyln vuruldum ama o kadar zor buldum ki bi arada bi oturup güzel bi ağladım stresten :)Bnde ignemi oldm bgun 13. Gunum yarn kan testine gdcm cnm bna dua eder msn lutfn ins snnde hemen bu ay gbelign olr ins ins
bnde aynı ıgneden vrldm cnm bnde bı eczaneye srdm ykms 2. de bldm ıns cnm ıns ıns ıns yaaaaaaa dualarnı bklıyrminş cnm Rabbim yüzümüzü güldürecek bu ay inanıyorumm ve de güzel haberini alacam yarın inş. bu arada hangi iğneden vurulmuştun sen ben pregyln vuruldum ama o kadar zor buldum ki bi arada bi oturup güzel bi ağladım stresten :)
inş cnm dualarım seninle güzel haberlerle gelirsin inş mutlaka yaz bana cnm sonuç ne olursa olsun ki inş iyi olacak inanıyorumbnde aynı ıgneden vrldm cnm bnde bı eczaneye srdm ykms 2. de bldm ıns cnm ıns ıns ıns yaaaaaaa dualarnı bklıyrm
Cnm dua et bn akan vrdm bkliyrm olrmu ne olrinş cnm dualarım seninle güzel haberlerle gelirsin inş mutlaka yaz bana cnm sonuç ne olursa olsun ki inş iyi olacak inanıyorum
naptın cnm sonucu alamadın mıCnm dua et bn akan vrdm bkliyrm olrmu ne olr
Aldm almaz olaydm negatf dedi dmekle klmadi hakaret etti dalga gcti mal doktor daha evleneli 1 sne olmadn kndini kisir pozisyona sokmussun flan ddi mal dha nler ddi yunurtan hc olusmamiss snin ddi olssa kiste dnerdi yumurta olsmadan igne olmssn sn ddi bn yumurtalari kndi gzlermle grmustm 4 tane kocaman dynce sustu bsy dmedi dha nler nler ck snrlerm bzldu adette olmadm gnm gcti nden byle oldu smdi ne ypacm hc blmiyrm cnm coook skkn cooknaptın cnm sonucu alamadın mı
cnm adet olmzsan bi daha tekrarla ya üzme kendini . doktorların geneli öle insan duygusundan habersizler öküzler. sıkma canını cnm hakkında hayırlısı ama bence adet görmezsen tekrarla testiAldm almaz olaydm negatf dedi dmekle klmadi hakaret etti dalga gcti mal doktor daha evleneli 1 sne olmadn kndini kisir pozisyona sokmussun flan ddi mal dha nler ddi yunurtan hc olusmamiss snin ddi olssa kiste dnerdi yumurta olsmadan igne olmssn sn ddi bn yumurtalari kndi gzlermle grmustm 4 tane kocaman dynce sustu bsy dmedi dha nler nler ck snrlerm bzldu adette olmadm gnm gcti nden byle oldu smdi ne ypacm hc blmiyrm cnm coook skkn cook
Ins hayrlisi cnm dktora ck snir oldm allah belasini versin duygusuz kopek byle olp negatf ckip pozitife donenvrmikicnm adet olmzsan bi daha tekrarla ya üzme kendini . doktorların geneli öle insan duygusundan habersizler öküzler. sıkma canını cnm hakkında hayırlısı ama bence adet görmezsen tekrarla testi
canm adet gormezsem bu ne anlama gelır baktu ultrasnla kıst yk ymrta yk ddı ne dmn oluyocnm adet olmzsan bi daha tekrarla ya üzme kendini . doktorların geneli öle insan duygusundan habersizler öküzler. sıkma canını cnm hakkında hayırlısı ama bence adet görmezsen tekrarla testi
ahhh ahhhhhh senın nsl oldu bnm olmadı ılk aymdı adt olmadm ama gttm ngatffffffff bgn yıkıldmmmmmmklomen kullanip ilk aydan hamile kalan var milutfen yardimmmm
Belkide yeni döllenmiştr ondan görülmemiştir cnm ya yoksa nasıl olur da yumurtlamamışsın der sen görmüşsün yani 4 yumurtan varmışcanm adet gormezsem bu ne anlama gelır baktu ultrasnla kıst yk ymrta yk ddı ne dmn oluyo
baska dktra gttm bura ılce sreklı dktr dgısıyo bna ıgne yapldgnda merkeze gtmstm bgn brda test ıcn gttm bk dı rca ettm bktı bna dıokı kıst olrdu ymurta hc yk snA YUMURTA OLSMADN ıgne ypmıslar ddı bn kndı gzmle grdm 4 yuumurtayı bna ole ddı ngatıf cktı bgnBelkide yeni döllenmiştr ondan görülmemiştir cnm ya yoksa nasıl olur da yumurtlamamışsın der sen görmüşsün yani 4 yumurtan varmış
ben ilk defa bu ay kullanmaya basladim..bu daha 3. gunum klomen kullanaliahhh ahhhhhh senın nsl oldu bnm olmadı ılk aymdı adt olmadm ama gttm ngatffffffff bgn yıkıldmmmmmm
bnde ck umutlydm bu ay adtte olmadm gnm gcnce umtlydm ama bgn ngatfff ddıben ilk defa bu ay kullanmaya basladim..bu daha 3. gunum klomen kullanaliya kalamazsam diye cok korkuyorum. gecen ay sogan kuru yaptim cok umutluydum ama olmadi bu ay klomen nasil cevap verecek bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?