- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
bende de pko çıktı. çok üzüldüm, bebeklerini kucağına aldın mı? zor oldu mu hamile kalmak. ben de 40 günde adet oluyorum.bende klomenle ilk ayda hamile kadım.pko hastasıyım.adetlerm 50 günü buluyordu.5gün günde 1 adet kullandım.Sonuç mu? Sonuç ikiz gebelik..Dikkat etmeni tavsiye ederim.Çoğul gebelik olabiliyor.Bana dr kontrol sonrası % 10 ikiz şansı var.pek ihtimal vermiyorum demişti oysa.:) Yan etkisi olmadı bende.Hakkında hayırlısı olsun inş.
bende de pko çıktı. çok üzüldüm, bebeklerini kucağına aldın mı? zor oldu mu hamile kalmak. ben de 40 günde adet oluyorum.
inş. ben de senin gibi kolay hamile kalırım. Ben daha yeni öğrendim pko olduğumu. 2 yıldır 40 günde oluyorum ama düzenlidir. doktora gittiğimde 3 yumurta vardı gelişen ama pko olunca tam büyüyemiyorlar. olsun da çoğul olsun farketmez. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Sen de sağlıkla al bebeklerini kucağına inş. İçime su serptin. çok teşekkürler.. Benim ki de ağır değil sanırım folik asit verdi hemen.Şuan 17.haftadayım.İlk ayda hamile kaldım. Ben yaklaşık 15-16 yıldır pko hastasıyım.Ancak ileri bir vaka değildim.Adetlerinson aylarda biraz gecikti.normalde 30-35 gün arası olurdu.50-60 güne vurunca panikledim.Yaşımda 32olunca biran evvel hamile kalmak istedim.Dr kendi halinde hamile kalabileceğimi söyledi.Daha öncede bir düşüğüm vardı zaten.Ama gün hesaplamak çok zor oldu.Yumurtam çok yavaş gelişiyordu.Bu yüzden o panikle klomen kullandım dr kontrolünde tabi.Çoğul gebelik hiç tahmin etmiyordum ama kısmet böyleymiş.İnş sendede işe yarar.mademki kendin adet görüyorsan bence enkısa zmanda hayırlı haberlerini alırız.Çoğul gebelik konusunu iyi düşün ama.Bana çokbüyük süpriz oldu.Kısmet diyelim.Ocakta doğum yapıcam kısmetse.Seninde hakkında hayırlısı olur inş.
ayyy masallah cnm senin adina cok sevindim benim aderlerim duzenli aslinda hatta 26 gunde bir dongum . yuzde on az ama kismet belki bizedeikiz olyr esimin ailesindede var ikiz sadece bir ay mi kullandin cnm igne vurundun mubende klomenle ilk ayda hamile kadım.pko hastasıyım.adetlerm 50 günü buluyordu.5gün günde 1 adet kullandım.Sonuç mu? Sonuç ikiz gebelik..Dikkat etmeni tavsiye ederim.Çoğul gebelik olabiliyor.Bana dr kontrol sonrası % 10 ikiz şansı var.pek ihtimal vermiyorum demişti oysa.:) Yan etkisi olmadı bende.Hakkında hayırlısı olsun inş.
pko ne oluyo cnm duzensizlik mi sen kullaniuor musun ilaci tatlim ins bir an once anne olursun sendebende de pko çıktı. çok üzüldüm, bebeklerini kucağına aldın mı? zor oldu mu hamile kalmak. ben de 40 günde adet oluyorum.
sagliklq kucagina alip buyutmeyi nasip etsin rabbim canim ne guzel duygu darisi bizeŞuan 17.haftadayım.İlk ayda hamile kaldım. Ben yaklaşık 15-16 yıldır pko hastasıyım.Ancak ileri bir vaka değildim.Adetlerinson aylarda biraz gecikti.normalde 30-35 gün arası olurdu.50-60 güne vurunca panikledim.Yaşımda 32olunca biran evvel hamile kalmak istedim.Dr kendi halinde hamile kalabileceğimi söyledi.Daha öncede bir düşüğüm vardı zaten.Ama gün hesaplamak çok zor oldu.Yumurtam çok yavaş gelişiyordu.Bu yüzden o panikle klomen kullandım dr kontrolünde tabi.Çoğul gebelik hiç tahmin etmiyordum ama kısmet böyleymiş.İnş sendede işe yarar.mademki kendin adet görüyorsan bence enkısa zmanda hayırlı haberlerini alırız.Çoğul gebelik konusunu iyi düşün ama.Bana çokbüyük süpriz oldu.Kısmet diyelim.Ocakta doğum yapıcam kısmetse.Seninde hakkında hayırlısı olur inş.
inş. Allah her isteyene nasip etsin. doktorum pek açıklamadı ne olduğunu ama ben araştrdığım kadarıyla şöyle anladım; yumurtalıklar birden fazla yumurta büyütüyor bu yüzden hiç biri döllenecek olgunluğa ulaşamıyor. yumurtalıklarda ufak ufak kistimsi şeyler oluşturuyor. bazılarında kilo ve adet düzensizliği yapıyor. benimkini de geciktiriyor. ilaç kullanmıyorum şu an. 1 ay oldu doktora gideli, yeni öğrendim pko olduğunu.pko ne oluyo cnm duzensizlik mi sen kullaniuor musun ilaci tatlim ins bir an once anne olursun sende
bende folik asit kullaniuorum cnm folbiol gunde bir taneinş. ben de senin gibi kolay hamile kalırım. Ben daha yeni öğrendim pko olduğumu. 2 yıldır 40 günde oluyorum ama düzenlidir. doktora gittiğimde 3 yumurta vardı gelişen ama pko olunca tam büyüyemiyorlar. olsun da çoğul olsun farketmez. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Sen de sağlıkla al bebeklerini kucağına inş. İçime su serptin. çok teşekkürler.. Benim ki de ağır değil sanırım folik asit verdi hemen.
gerrk gormedi demekki tatlimm ilaca gecmisbolsun insallah bir an once gelisir yumurtslar incirbhabuc kurunu denedininş. Allah her isteyene nasip etsin. doktorum pek açıklamadı ne olduğunu ama ben araştrdığım kadarıyla şöyle anladım; yumurtalıklar birden fazla yumurta büyütüyor bu yüzden hiç biri döllenecek olgunluğa ulaşamıyor. yumurtalıklarda ufak ufak kistimsi şeyler oluşturuyor. bazılarında kilo ve adet düzensizliği yapıyor. benimkini de geciktiriyor. ilaç kullanmıyorum şu an. 1 ay oldu doktora gideli, yeni öğrendim pko olduğunu.
bence hemen bir test yap kiz ayy insallah hadi cnm ya igneyi nerden vuruyorlar aci oluyor mu bu aradaKizllaarr 13 agustoata catlama ignesi oldum test yapsammi bugun adet günüm olmadim ne DERSİNİZ
Benim kalcadan yaprilar 3 yumurtam vardi of bulemiuom ki yabence hemen bir test yap kiz ayy insallah hadi cnm ya igneyi nerden vuruyorlar aci oluyor mu bu arada
cnm sabah ilk idrarinla yap ins pozitifi gorursun ilac ta geciktirmis olabilir ilk ayin mi bu tedavideBenim kalcadan yaprilar 3 yumurtam vardi of bulemiuom ki ya
Hayir bi ay kadar inofolik klomen ve catlama ignesinde de ikinci kullanisim ya off bunaldimcnm sabah ilk idrarinla yap ins pozitifi gorursun ilac ta geciktirmis olabilir ilk ayin mi bu tedavide
bakarsin bir daha gerek kalmazHayir bi ay kadar inofolik klomen ve catlama ignesinde de ikinci kullanisim ya off bunaldim
ınsallah hepımıze allah evlat nasıp ederbakarsin bir daha gerek kalmaz
baya yumurta gelişmiş. pko mu vardı sende? ben sabaha kadar bekle derim ama yine de sen bilirsinKizllaarr 13 agustoata catlama ignesi oldum test yapsammi bugun adet günüm olmadim ne DERSİNİZ
doktor klomeni neden vermişti sanabende folik asit kullaniuorum cnm folbiol gunde bir tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?