- Konu Sahibi sagliklihayat
-
evet piko var bekleyecem mecburen uzulmek ıstemıyorum artık dokunsalar aglayacak duruma geldımmmmbaya yumurta gelişmiş. pko mu vardı sende? ben sabaha kadar bekle derim ama yine de sen bilirsin
ben de bu ay pko olduğumu öğrendim. dünyanın sonuymuş gibi ağlaya ağlaya eve geldim. sonra düşündüm boşuna üzülüyorum Rabbim verecek olduktan sonra hiçbir şey engel değil. Sen de üzülme canım inş. en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız. Ben soğan kürü yaptım bu ay. İyi geldiğini düşünüyorum. sen denedin mi hiç. ne zamandır bebek istiyorsunevet piko var bekleyecem mecburen uzulmek ıstemıyorum artık dokunsalar aglayacak duruma geldımmmm
9 ay falan oldu sanırım tabıı oyle Allah verecek olduktan sonra verırı. ama cok zorlandım agrılarım ılaclar kafam yoruldu. ıkı kere denedım ama adetımı cok gecıktırdı sogan kuru bıraktım bendeben de bu ay pko olduğumu öğrendim. dünyanın sonuymuş gibi ağlaya ağlaya eve geldim. sonra düşündüm boşuna üzülüyorum Rabbim verecek olduktan sonra hiçbir şey engel değil. Sen de üzülme canım inş. en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız. Ben soğan kürü yaptım bu ay. İyi geldiğini düşünüyorum. sen denedin mi hiç. ne zamandır bebek istiyorsun
pko ne durumda ne dedi doktorun9 ay falan oldu sanırım tabıı oyle Allah verecek olduktan sonra verırı. ama cok zorlandım agrılarım ılaclar kafam yoruldu. ıkı kere denedım ama adetımı cok gecıktırdı sogan kuru bıraktım bende
benım hıc yumurtam olusmuyor klomen kullanmadan doktorum asıl sorunun bu dedı ve tabıkı catlamıyoda. ben etkılenmeyeyım dıye pek bır sey soylemıyor sankı cok ıyı bır bayan sagolsun. sadece hamıle kalmana engel degıl sadece gecıkebılır yada pat dıye hamıle kalabılırsın dedı..pko ne durumda ne dedi doktorun
doktor klomeni neden vermişti
sureci hizlandirmsk icin verdi yumurtslara faydadi olur diye cnm
gunaydin cnm test yaptin mibenım hıc yumurtam olusmuyor klomen kullanmadan doktorum asıl sorunun bu dedı ve tabıkı catlamıyoda. ben etkılenmeyeyım dıye pek bır sey soylemıyor sankı cok ıyı bır bayan sagolsun. sadece hamıle kalmana engel degıl sadece gecıkebılır yada pat dıye hamıle kalabılırsın dedı..
inş bugun hayırlı haber gelir.ben iğne sonrası sanırım 10-12 gün sonra testte silik olarak ikinci çizgiyi görmüştüm.Kan testi yaptırıp kesinleştirmiştim.gunaydin cnm test yaptin mi
insallah senin gibi gorur pozitifiinş bugun hayırlı haber gelir.ben iğne sonrası sanırım 10-12 gün sonra testte silik olarak ikinci çizgiyi görmüştüm.Kan testi yaptırıp kesinleştirmiştim.
canım test yaptın mı merak ettim seni.Benim kalcadan yaprilar 3 yumurtam vardi of bulemiuom ki ya
Yok canim ya yapamadim cesaretim yok:'(canım test yaptın mı merak ettim seni.
Canim yapmafim cesaretim yok belki aksam hastaneyw gider kan testi yaptirirgunaydin cnm test yaptin mi
bizi haberdar et. merakta bırakma.. inş. pozitif çıkarCanim yapmafim cesaretim yok belki aksam hastaneyw gider kan testi yaptirir
kandan once silik cizgiti gorseydin cnm ayy nasil durdunnn ben olsam simdiye kac kez yapardimCanim yapmafim cesaretim yok belki aksam hastaneyw gider kan testi yaptirir
öncelikle çok çok geçmiş olsun merak ettiğim için soruyorum pko nedemek çocuk yapmaya engelmidirinş. ben de senin gibi kolay hamile kalırım. Ben daha yeni öğrendim pko olduğumu. 2 yıldır 40 günde oluyorum ama düzenlidir. doktora gittiğimde 3 yumurta vardı gelişen ama pko olunca tam büyüyemiyorlar. olsun da çoğul olsun farketmez. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Sen de sağlıkla al bebeklerini kucağına inş. İçime su serptin. çok teşekkürler.. Benim ki de ağır değil sanırım folik asit verdi hemen.
engel değil ama zor olmasına sebep oluyormuş. tedaviyle daha hızlı sonuç elde ediliyor.öncelikle çok çok geçmiş olsun merak ettiğim için soruyorum pko nedemek çocuk yapmaya engelmidir
Yaptiramadim ya inatla bekle diyo icimdeki ses:-Dbizi haberdar et. merakta bırakma.. inş. pozitif çıkar
Gecen aylarda o aciui yasadigim için yaptirmadim hala icimden birses vekle diyo:-Dkandan once silik cizgiti gorseydin cnm ayy nasil durdunnn ben olsam simdiye kac kez yapardimneyse tatlim kan da kesin sonuc verir ins yuksek bir deger cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?