klomen kullanipta ilk aydan hamis kalan varmi yan etkiler vs.

evet piko var bekleyecem mecburen uzulmek ıstemıyorum artık dokunsalar aglayacak duruma geldımmmm
ben de bu ay pko olduğumu öğrendim. dünyanın sonuymuş gibi ağlaya ağlaya eve geldim. sonra düşündüm boşuna üzülüyorum Rabbim verecek olduktan sonra hiçbir şey engel değil. Sen de üzülme canım inş. en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız. Ben soğan kürü yaptım bu ay. İyi geldiğini düşünüyorum. sen denedin mi hiç. ne zamandır bebek istiyorsun

9 ay falan oldu sanırım tabıı oyle Allah verecek olduktan sonra verırı. ama cok zorlandım agrılarım ılaclar kafam yoruldu. ıkı kere denedım ama adetımı cok gecıktırdı sogan kuru bıraktım bende

benım hıc yumurtam olusmuyor klomen kullanmadan doktorum asıl sorunun bu dedı ve tabıkı catlamıyoda. ben etkılenmeyeyım dıye pek bır sey soylemıyor sankı cok ıyı bır bayan sagolsun. sadece hamıle kalmana engel degıl sadece gecıkebılır yada pat dıye hamıle kalabılırsın dedı..

pko ne durumda ne dedi doktorun
benım hıc yumurtam olusmuyor klomen kullanmadan doktorum asıl sorunun bu dedı ve tabıkı catlamıyoda. ben etkılenmeyeyım dıye pek bır sey soylemıyor sankı cok ıyı bır bayan sagolsun. sadece hamıle kalmana engel degıl sadece gecıkebılır yada pat dıye hamıle kalabılırsın dedı..

gunaydin cnm test yaptin mi

benimde çatlama iğnesinin 13.günü
9. günü idrar testi negatif çıkmıştı

öncelikle çok çok geçmiş olsun merak ettiğim için soruyorum pko nedemek çocuk yapmaya engelmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…