klomen kullanipta ilk aydan hamis kalan varmi yan etkiler vs.

Bende 1 senedir istiyorum klomene başladım bu ay kist yaptı 3 gün gecikti ..ara verdi Dr ilaca.ben gibi olup hamile kalan varmı

selam arkadaşlar, biz 7 aydr bebek istiyoruz henüz olmadı. şiddetli adet ağrısı yüzünden doktora gittim hiçbir sorun çıkmadı. gayet sağlıklısın dedi. unifolic verdi hamile kalmayı hızlandırıyormuş sanırım. birkaç ay daha bekleyelim eğer olmazsa tetkiklere başlayabiliriz dedi doktor. unifolic kullanan var mı?? ayrıca doktor eliyle yaptıgı muayenede ters rahimli olduğumu söyledi. internetten araştırıyorum gebe kalmaya engel değilmiş ama yine de içimde bir korku bir şüphe var ya olmazsa diye benim durumumda olan var mı

Slm hanimlar bende gecen ay rontgen cekildim olmadi bu ayda gunde 3 kez klomen basladi dktr hayirlisi allahtan

Evet cnm.bende ayniyim ve kizim oldu normal. Dogumla simdi de ikinci bebis icin klomene basladi dktr

Son düzenleme:
Merhaba bende pkoluyum bir yildir cocuk olmayinca sirf bu yuzden isten ayrildim kasim ayinda 160 boyum 85 kilom vardi iki aydir spor diyetle 75 e dustum insilun irencim vardi artik yok yaptirdigim testlerde fh 3 lh 5 e2 60 yani degerlerim normal ama cocukta olmuyo kendiliginden. Doktr klomene baslayalim haftaya sizce basarili olma sansi nedir bu sekilde hamile kalanvarmi aranizda ins hepimizin olur bi an once cok zor bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…