- 14 Ağustos 2014
- 587
- 317
- 73
- 44
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
engel değil ama zor olmasına sebep oluyormuş. tedaviyle daha hızlı sonuç elde ediliyor.
e hadi bekle bakalim icindeki sesi dinleGecen aylarda o aciui yasadigim için yaptirmadim hala icimden birses vekle diyo:-D
Bendede olmustu canim yumurtalarin gelisiyo insallahhhhhe hadi bekle bakalim icindeki sesi dinlebugun benim klomende ikinci gunum atesler basiyo siskinlik oluyo acaba yan etki midir
insallah cnm benim doktorum iliski ici bir oneride bulunmadi da gun asiri mi ustuste mi sana dedi mi oyle nssil yaptinBendede olmustu canim yumurtalarin gelisiyo insallahhhhh
Ben talip icjn domtora gidiyodum klomen bittikten 5 gun sonra falan yumurtanin durumuna gore catlama ignesi yapiuo ignenin yapıldığı gunun sonrası nda mutlaka iliski sonra gun asiri diyo. Doktorun kobtrole cagirmadi mi seni klomen bitikten sonrasi icininsallah cnm benim doktorum iliski ici bir oneride bulunmadi da gun asiri mi ustuste mi sana dedi mi oyle nssil yaptin
cagirdi cnm pazartesi gunu gidicem doktora ilac cuma gunu bitiyorBen talip icjn domtora gidiyodum klomen bittikten 5 gun sonra falan yumurtanin durumuna gore catlama ignesi yapiuo ignenin yapıldığı gunun sonrası nda mutlaka iliski sonra gun asiri diyo. Doktorun kobtrole cagirmadi mi seni klomen bitikten sonrasi icin
sen daha kirmizilari gormedin demi cnm test yapsana artik cok gecti varsa cikar insallahBen talip icjn domtora gidiyodum klomen bittikten 5 gun sonra falan yumurtanin durumuna gore catlama ignesi yapiuo ignenin yapıldığı gunun sonrası nda mutlaka iliski sonra gun asiri diyo. Doktorun kobtrole cagirmadi mi seni klomen bitikten sonrasi icin
Yok canim gormedim belirtimde yok cesaretim de yok. Senin ilk kez mi klomen kullamiyorsunsen daha kirmizilari gormedin demi cnm test yapsana artik cok gecti varsa cikar insallah
ilk kez canim benim kullanisim cesaeetini topla ayolYok canim gormedim belirtimde yok cesaretim de yok. Senin ilk kez mi klomen kullamiyorsun
aynen bende senun gibi cnm hizlandirmak icin insallah beni 12. gun cagirdi doktorum yarin ilacta son gunum pzt gitcem.sende ilk defa mi kullaniyorsun ilaciKlomene adetin 5. Gunu gunde 1 tane 5 adet yuttum. 14. Gun doktara gidecegim. Bakalim ne olcak ??? Ben hizlandirmak amacli kullandim. Hepimize bol sans olsun ♥
Ilk defa ilk defa, doktor tavsiye etmedi ilaci ordan burdan duyarak kendim aldim ama doktora da gozukecegim eger bir kist olusumu olursa da mudehale olur dedim , gunde 1 adet mi 2 adet mi aldin :) bugun benim de son gunumdu. Ben 14. Gune aldim doktoru cunku hic bos gunu yoktu... umarim gec kalmis olmam. Bir de bugun son gunum demistim ya, ben de akinti var, sabah kasiklarimda da hafif batma vardi. Baska herhangi bir ilginclik hissetmedim haptan sonra. Muhakkak haberleselim. Ben 2 eylulde doktordayim. Yazacagim. A bi de sekerim sinirda oldugu dahileye doktorunun yazdigi diaformin diye bir ilac kullaniyorum. Pko hastalarina da veriliyormus bu ilac. Yumurta olusumunda etkisi varmis sanirim.aynen bende senun gibi cnm hizlandirmak icin insallah beni 12. gun cagirdi doktorum yarin ilacta son gunum pzt gitcem.sende ilk defa mi kullaniyorsun ilaci
Kirmizilar geliyo sanki:-(ilk kez canim benim kullanisim cesaeetini topla ayol
hayirli olur inaallah cnm bebce cok gec olmaz 14. gun bqna 12 -13 gibi gel dedi akintimda baslamadi daha ben gunde 2 tane iciyorum bugun son gunum.cnm akintin basladiysa bence degerlendir gun asiri birlikte ol bakarsin tutar .birde folik asit kullaniyorum bebek olusursa gelisimi icinIlk defa ilk defa, doktor tavsiye etmedi ilaci ordan burdan duyarak kendim aldim ama doktora da gozukecegim eger bir kist olusumu olursa da mudehale olur dedim , gunde 1 adet mi 2 adet mi aldin :) bugun benim de son gunumdu. Ben 14. Gune aldim doktoru cunku hic bos gunu yoktu... umarim gec kalmis olmam. Bir de bugun son gunum demistim ya, ben de akinti var, sabah kasiklarimda da hafif batma vardi. Baska herhangi bir ilginclik hissetmedim haptan sonra. Muhakkak haberleselim. Ben 2 eylulde doktordayim. Yazacagim. A bi de sekerim sinirda oldugu dahileye doktorunun yazdigi diaformin diye bir ilac kullaniyorum. Pko hastalarina da veriliyormus bu ilac. Yumurta olusumunda etkisi varmis sanirim.
cnm kirmizilar gelmemistir umarim geldiysede hiccc kendini uzme diger ay olur insallah senden cok umutluydum ama yaaaKirmizilar geliyo sanki:-(
Canım son durum nedir? İnş. hamilesindir.Kirmizilar geliyo sanki:-(
Uzulmeyecem ya yapacak bir sey yok elimden geleni yapiyorum hayirlisicnm kirmizilar gelmemistir umarim geldiysede hiccc kendini uzme diger ay olur insallah senden cok umutluydum ama yaaa
Malesef degilim canjm ya hafif kanama var gibi yaniCanım son durum nedir? İnş. hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?