- 30 Ekim 2013
- 20.559
- 57.184
- 798
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
kızlar dün doktora gittim. 13,14 ve 16 mm yumurtam vardı. 3 üz olma ihtimali var diye çatlatma iğnesi yapmadık. 13 mm yumurta çatlatılır mı ?
merhaba arkadaşım.soruna bi arkadaşımdan bildiğim kadarıyla cevap vereyim.bana çatlatma iğnesi vermedi doktorum.arkadaşımla aynı doktora gidiyorduk.o doktorunu değiştirdi sonra.yeni doktoru klomenle beraber çatlatma iğnesi vermiş.verilmesi gerektiğini söylemiş.sanırım bu durum doktordan doktora değişiyor canım.ilk ayım bu ay benim klomen kullandım.şimdi bebiş oldu mu diye beklemedeyizzz.sonra tekrar doktora gidicem.inşallah hayırlı sağlıklı bebek haberleri alırız hepimiz arkadaşım.gectiğimiz perşembe mi gittin doktora sonuç ne ??kızlar klomenden sonra doktor ne zamn catlatma ıgnesı veıyor ben klomen ı kullandım persembe kontrol var doktor ne yapacak yanı tedavı surecı ne yumurtlama takıbıne aldı benı klomeneden sonra persembe cagırıo
cnm ewet gectıgımız persembe gıttıım tam gelısmemıs dedı pazartesı gel dedı ama gecen persembe adetımın 8 gunuydu pazartesı de 12 gunu bugunde kasıklarımda agrı belımde agrı var ben anlamdım ya 2 gunu ılaca baslattı bugun 10 gunum klomen ıse yaramadı galıba +merhaba arkadaşım.soruna bi arkadaşımdan bildiğim kadarıyla cevap vereyim.bana çatlatma iğnesi vermedi doktorum.arkadaşımla aynı doktora gidiyorduk.o doktorunu değiştirdi sonra.yeni doktoru klomenle beraber çatlatma iğnesi vermiş.verilmesi gerektiğini söylemiş.sanırım bu durum doktordan doktora değişiyor canım.ilk ayım bu ay benim klomen kullandım.şimdi bebiş oldu mu diye beklemedeyizzz.sonra tekrar doktora gidicem.inşallah hayırlı sağlıklı bebek haberleri alırız hepimiz arkadaşım.gectiğimiz perşembe mi gittin doktora sonuç ne ??
klomenden sonra doğurganlık dönemini hesapladın dimi ? arkadaşımın yeni yeni doktoru da 2. günü başlatmış.ben 5. gün başlamıştım.ilaç bittikten 3 gün sonra gün aşırı ilişki önerdi doktorum.10. gündeysen daha cok erken ümitsizliğe kapılma bence.cnm ewet gectıgımız persembe gıttıım tam gelısmemıs dedı pazartesı gel dedı ama gecen persembe adetımın 8 gunuydu pazartesı de 12 gunu bugunde kasıklarımda agrı belımde agrı var ben anlamdım ya 2 gunu ılaca baslattı bugun 10 gunum klomen ıse yaramadı galıba +
bılmıyorum canı yarın 12 gun bakalım ne dkıyeck ama bırakmayı dusunuyorum cok yorucu oluyor tedavı surecıklomenden sonra doğurganlık dönemini hesapladın dimi ? arkadaşımın yeni yeni doktoru da 2. günü başlatmış.ben 5. gün başlamıştım.ilaç bittikten 3 gün sonra gün aşırı ilişki önerdi doktorum.10. gündeysen daha cok erken ümitsizliğe kapılma bence.
canımmm ne oldu gittin mi doktorabılmıyorum canı yarın 12 gun bakalım ne dkıyeck ama bırakmayı dusunuyorum cok yorucu oluyor tedavı surecı
Gittim cnm 24 mm olmus çatlatma iğnesi vuruldumosmdyg .!.:canımmm ne oldu gittin mi doktora
Mrb canm bende bu ay klomen kullandm adetm btti 2 gnu kullanmaya basladmkızlar klomenden sonra doktor ne zamn catlatma ıgnesı veıyor ben klomen ı kullandım persembe kontrol var doktor ne yapacak yanı tedavı surecı ne yumurtlama takıbıne aldı benı klomeneden sonra persembe cagırıo
Mrb canm bendw bu ay klomen kullanamay basladm adetm bttktn snra 2 gn bekledm ve klomen ictm 5 gn sabah aksam ilac btnce gttm yumurta takibine braz gec gelisiyodu yimurtalar ve catlatma igneai verdi o da tam 13. Gunume gelsi ve o aksamla brlikte 4 aksam brliktelk onersi belki yardmci olmusumdrkızlar klomenden sonra doktor ne zamn catlatma ıgnesı veıyor ben klomen ı kullandım persembe kontrol var doktor ne yapacak yanı tedavı surecı ne yumurtlama takıbıne aldı benı klomeneden sonra persembe cagırıo
sizi çok çok iyi anlıyorum ana sınıfı öğretmeni olup da çocuk için uğraşmak cok daha yıkıcıArkadaşlar merhaba. Bende uzun zamandır formu takip ediyordum. Üye olmak bugüne kısmet oldu. Neyse çok uzatmayayım. Benimde klomende 2. Ayım. Allah hayirlisini nasip etsin hepimiz için. Ilk ay olmadı hiç bir sorun olmadığı halde. Psikolojik durumumu suanda tahmin edebilirsiniz. Ben çok fazla umutsuz düşünüyorum. Doktorum da neden olumsuz düşünüyorsun olumlu düşünmeye çalış bu ay dedi ama bir kez yıkılınca çok zor ama bakalım. Anasınıfı öğretmeni olupta kendin çocuk için uğraşıyorsun ya en çok bu içimi acıtıyor. Allah hepimize hayirlisini nasip etsin. Çok uzattım sanırım kusura bakmayın kızlar. Inşallah bende En kısa zamanda buradan hamileyiiiiiiiim diye duyururum.
Sorunun var miydi cnm?Ben klomen sayesinde hamile kalanlardanım :)
Ben 3ay kadar kullandım ilk ay bende de çok fazla Göğüs ağrısı olmuştu olabiliyor yaniKimse var mı klomen kullanıyorum gögüslerim cok agriyor aynı durumda olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?