- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
gunaydinn tatlim nerelerdesin merak ettim seni esin geldimi batimiza uc gun kaldi biran once adet olup calismalara baslarsin umarim benim umidim yok bende adet olacagim galiba tutmadi bu ayCanim beyaz bir akinti oluuor. Su gibi degil de kivamli gibi. Bi gozlemle bakalim. Agri da hisssedebilirsin. Hafif ama oyle yatiracak gibi degil belli belirsiz.
Bebekim esim onumuzdeki hafta geliyor galiba ♥ bi dedi bi ay daha kalabilirim gemide bi dedi haftaya kismetse geliuorum ama sanirim insallah geliyor. Tamda regli tarihimgunaydinn tatlim nerelerdesin merak ettim seni esin geldimi batimiza uc gun kaldi biran once adet olup calismalara baslarsin umarim benim umidim yok bende adet olacagim galiba tutmadi bu ay
aaaa ne guzrl tatlimmm kavus esine biran once de Allah mutluluginuza mutluluk katsin hemen calismalara basla tatlim adetin biter bitmez ben yine takip ettirmek zorundayim canim kist olustu ya bende buyur de daha buyuk sorunlara yol acar Allah korusun o yuzden sogan kuru yapmayi dusunuyorum canim kidti yok edip rahimi temizliyormus inofolicde isticem doktordan esim de gelcek dktora test verecek ben uzulunce ikna oldu insallah bir sorun cikmaz guzel guzel evlatlarimiz olur tatliskomm insallah hamileyimdir ama nedense pek umudum yok sadece bir ara umutlandiran gogus uclarimin acisi olduBebekim esim onumuzdeki hafta geliyor galiba ♥ bi dedi bi ay daha kalabilirim gemide bi dedi haftaya kismetse geliuorum ama sanirim insallah geliyor. Tamda regli tarihimaglayasim var. Keski o gelmeden olsam ciksaydim. Bisey diyecegim onu anlayamazsin. Belki de hamile kalmissindir. Ama ne dedik Allahin izniyle gecte gucte olsa anne olacagiz. Bisey solicem kimle konustuysam ne zamannaklimdan cikardim hamileligi o zaman hamile kaldim diyor. Reglimize 3 gun kaldi, bu ay olmazsa da sakin uzulme. Onumizdeki ay klomenimizi de aliriz. Senin takip yaptirman gerekiuor mu her ay? Incir kurune de calisiriz, unifolik de aliriz. Dedigim gibi3 gunumuz var. Bi bekleyelim. Olmadi bana eslik edersin.
Tatlim bugun ayin 16si ben hic regli olcam gibi hissetmiyorum. Klomen geciktircek olabilir mi ? Reglin 3 gun falan gecerse yapabilirsin testi bi de. Gecmeden yapilan testin dogruluk payi az. Dr bana 3 gun gecikirse yap demisti. Henuz gecikmis degil. Umutlandirmak icin demiyorum da olmasi gereken boleymis. 3 gun bekleyelim.kizlar test yaptim negatif cikti
klomen 2 gun falan geciktirebilirmis tatlim oyle yzaiyordu aciklamasinda. nr bileyim forumdaki arkadaaslar bata 4 gun 5 gun kala bile silik cizgiyi goruyorlar o yuzden olsa cikardi diye dusunuyorum hasta olayimda inofolic isticem bu ay tatlimTatlim bugun ayin 16si ben hic regli olcam gibi hissetmiyorum. Klomen geciktircek olabilir mi ? Reglin 3 gun falan gecerse yapabilirsin testi bi de. Gecmeden yapilan testin dogruluk payi az. Dr bana 3 gun gecikirse yap demisti. Henuz gecikmis degil. Umutlandirmak icin demiyorum da olmasi gereken boleymis. 3 gun bekleyelim.
Tamam canim. Bu ay hic istemesem de birlikte baslicaz sanirimklomen 2 gun falan geciktirebilirmis tatlim oyle yzaiyordu aciklamasinda. nr bileyim forumdaki arkadaaslar bata 4 gun 5 gun kala bile silik cizgiyi goruyorlar o yuzden olsa cikardi diye dusunuyorum hasta olayimda inofolic isticem bu ay tatlim
seni bu aay yalniz birakmicam canim hafif leke gelmis bugun hasta olurum kesin cuma da doktora giderim tatlim ben gecen ay zaten gunde iki tane kullanmistim klomeni bir sabah bir aksam sende oyle yap. inofolico adetin ilk gunu mu almak gerekiyo ben almadim daha ben sogan küru yapicam da ayni anda incir olur mu bilmiyorum cnm zarari fln olur mu ki acep esim de persembe gitcek urolojiye. ne guzel gozun aydin geliyo demek esin iyi bol bol hasret giderTamam canim. Bu ay hic istemesem de birlikte baslicaz sanirimumarim beni yari yolda birakirsin ve hamile kalmissindir. Tatlim ben reglimin ilk gununden itibaren baslicam unifolic e bu sefer besinci gun iki klomen alicam. Esim haftasonu burda. Keske regli olsam bugun yarin (( geciktim haptan. Bi de kuru incir yicem galiba bu ay bol bol :)
gunaydin tatlimm insallah oyledir ama artik belirtilere inanmak istemiyorum benim bu ay ilk defa gogus agrim oldu hemde nasil el degiremiyordum uclar sisti kahverengisi buyudu atesim de yuksekti ama amalesef bugun regll oldum 16 da olmam gerekiyordu klomen geciktirdi. insallah senin belirtiler dogrudur seni yaniltmaz vve hamissindir bebis geliyordur ama sen biraz kafani dagit daha erken dedigim gibi bebisin sana supriz yapar bakarsinKısçeler Nasılsıniz bakalım. Benim bugün 7.gunum çatlama iğnemi olali belirti var gibi ama bağlamak istemiyorum..
Göğüs ucu sertliği
Göğüs hassasiyeti ve damarlanma
Kasık ağrısı ( Hafif)
Su gibi akinti (Kokusuz ve seffaf)
Ateş basmasi
gunaydin cnm sen yumurtlama donemine girmissin zaten klomen 5. gunu baslaniyo ama yumurtan buyumusse catlatma ignesi yapar belki ins bir an once olur ne zsmandir istiyorsunKizlar gunaydinbugun yumurta takibine gidicem belki klomen yapar ama bilmiyorum nolur dua edinn 13.gunum bugun
tatlimmm naapiyon nasilsin esine hazirlik mi yapion yoksaTamam canim. Bu ay hic istemesem de birlikte baslicaz sanirimumarim beni yari yolda birakirsin ve hamile kalmissindir. Tatlim ben reglimin ilk gununden itibaren baslicam unifolic e bu sefer besinci gun iki klomen alicam. Esim haftasonu burda. Keske regli olsam bugun yarin (( geciktim haptan. Bi de kuru incir yicem galiba bu ay bol bol :)
Gittim cnm yumurtam sol taraftaymis 18mm olmus iyi gelismis dedi gun asiri iliski onerdi pzt tekrar bakilcak catlamismi diye ve 21.gun progestrn testi yapilcakms istersen pzt gelme direk 21.gun teste gel dedi bende yok pzt yine ultrason olsun dedim cunku ben ilk defa tedavi amacli gidiyorm ve vucudumu tanimiyrm tanimak istiyorum :) ben 1yil 1aydir evliyim yaklasik 6 aydir istiyorum cnm haziranda kimyasal gebelik gecirdim hafif prolaktnm yuksekti dustu ve hashimoto tiroid hastasym oda ilacla normal seviyede hikayem bu kadar ilgin icin tesekkur ederm cnmgunaydin cnm sen yumurtlama donemine girmissin zaten klomen 5. gunu baslaniyo ama yumurtan buyumusse catlatma ignesi yapar belki ins bir an once olur ne zsmandir istiyorsun
Pes etme bak sende okumussun normal yolla gebe kalanda varmis ama sadece sabir sana ve esine gereken canim ameliyat olunca nasilsa Allah in izniyle duzelicek cnm guzel dusun Allah dermansiz dert vermesin morali yuksek tut ve herseyde vardir bi hayir sende yeni evlisin erken davranip problemi bulmussun bak ne guzel sabir ve duayla hersey olur Allah in izniylekizlar merhaba esimin sonuclari cikti cift tarafli varikosel varmis sol 2.derece ve sag 1. derece. ayrica lokasitler var ve sperm sayisi vs. sinirdaoncelikle iki kutu antibiyotik kullanacak ve gelecek ay ameliyat olacak dr mutlaka olmalisin dedi.ameliyat sonrasi iyilesme yani duzelme en az 3 ay 6 ve 12 ay arasi degisiyormusbu aradada keci boynuzu alip kaynatip kurunu uygulayacagiz daha once ben doktora gidip klomen kullanmistim ve kist oldu bu ay sogan suyuyla gider diye dusunuyorum insallah artik onumuzde uzun ve de zorlu bir mucadele var ...daha biz dort aylik evliyiz ve acele ettigimiz icin hemen doktora gittigimiz icin erken teshis oldu ve belkide sureyi kisalttik...sizlerede onerim erken gec diyerek beklemeyin biran oncr siz ve esiniz doktora gidin genel kontrollerden gecin ne olur ne oomaz bir sorun yok ise iciniz rahat bir sekilde ki insallah oyledir bebisinizi beklersiniz stres olmadan ...su an forumdan okudugum kadariyla varikoselolanlarin cogu tup bebekle evlat sahibi olmuslar normal yollada olan var tabi ama genelde surec cok uzun bu yuzden moralim cok bozuk uzgunum ama esime bunu yansitmamaliyim .ailelerimizdde soylemeyi dusunmuyoruz Allah hepimizin yardimcisi olsun hayat cok zor imtihanlarla dolu...
Canim ben oldum bugun 5. Gunu klomene basliyorum. Esim bu aksam geliuo. Baslicam hemen calismalara. Hadi insallah canim ya bu ay olsun ikimizinde. Umutlarimiz tukenmesin.tatlimmm naapiyon nasilsin esine hazirlik mi yapion yoksaben bugun regl oldum malesef 2 gun gecikti yani bugun esim test verdi sonuclar ogleden sonra cikar bende cumartesi doktoruma gitcem. sen oldun mu bir an once temizlenip calismalara baslamak istiyommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?