Klomen+Ovitrelle /bu sefer olur inşallah

Hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah yavrunun evet ilk ayım ilk kez hsg çekildim tüpler kapalıydı açıldı klomen artı ovitrelle kullandım yarın doktor çagırdı gebelik testi ve progesteron istedi bakalım artık inşallah vardır ama agrılarım var galiba yine olmadı

Çatlatma da ilk ayım canım 3 yıldır bekliyoruz geçen sene aşılama ile kaldım gelişmedi kalbi durdu kürtaj oldum kürtajdan 8 ay sonra kendiliğinden kimyasal oldu, doktor da bu ay çatlatma deneyelim dedi denedik kısmet olmadı. . Sizde kazasız belasız kucağınıza alın sağlıkla gelsin

Yok canım ben hamile değilim henüz ya da yanlış kişiye yazdınız allahım herkese hayırlı saglıklı evlat nasip eylesin

Rabbim tüm isteyenlere. En güzel zamanda nasip etsin insallah

BU gün sonuclanicakti ne oldu canim merak ettim. I sallah sizlerde bi an oncr hayirlisiyla ögrenirsiniz güzel haberleri

BU gün sonuclanicakti ne oldu canim merak ettim. I sallah sizlerde bi an oncr hayirlisiyla ögrenirsiniz güzel haberleri
Progesteron 28 gebelik testi 21 doktor geberin ama çok yeni dedi iğne etkisi olabilir mi dedim iğne olalı 1 hafta olmuş şimdiye çoktan geçmiştir dedi yine cuma günü kan vericem sizce hamile miyim

Açtım 1 hafta var iğneyi vurulalı 1 hafta oldu progesteron verdin 27 çıktı bu ay yumurtlama olmuş dedi gebelik baktı 21 çıktı gebesin dedi ama çok yeni kimseye söyleme dedi cuma yine kan vericeksin dedi hocam iğne etkisi olabilir mi dedim olabilir ama iğne bu kadar yüksek çıkmazdı dedi

Bakalım cuma günü artacak mı takip edelim dedi inşallah artat

Benim progesteron 20 çıktı beta hCG <2.30 çıktı 12.gün yapmıştım acaba yükselme olmuş mu adettime daha var 10 nisan

Kızlar merhaba dün doktor kontrolünde yumurtamın 23mm olduğunu öğrendim doktor ovitrelle verdi hemen vuruldum, dün ovulasyon testi yaptığımda t çizgisi yok denecek gibiydi. Bugün ovulasyon testi yapayım dedim t çizgisi kopkoyu çıktı, iğnenin etkisi mi acaba? Bir diğer sorum da şu yumurtam 23mm olmasına rağmen ovulasyon testinde çizgi silikti bu normal bi durum mu?

Canım bu dediğin ilaçlar hap mı iğne mi ? Doktorum da bu ay kendiliğinden olmazsa ilaca geçeriz dedi de daha araştırma yapmadım görünce öğrenmek istedim

Ovülasyonda T çizgisinin C den koyu olması yumurtlama günüdür . Ama iğnenin etkisimi onun hakkında pek bir bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…