Hayırlısı olsun inşallah vardırBenim iğnenin üzerinden 7 gün geçti 7. Günüm doktır iğne etkisi bu zamana kalmaz çoktan geçmiştir geçmese bile bu kadar tüksek çıkmaz dedi ama cuma belli olacak bakalım
İnşallahHayırlısı olsun inşallah vardır
Bencede bu kadar yüksekse hamilesinizdir. Insallah öyledir güzel sonuclanirProgesteron 28 gebelik testi 21 doktor geberin ama çok yeni dedi iğne etkisi olabilir mi dedim iğne olalı 1 hafta olmuş şimdiye çoktan geçmiştir dedi yine cuma günü kan vericem sizce hamile miyim
Canim igne ovalesyon testini cok etkiliyo onun icinde de hormonlar oldugu icin ben igneyi vurulmadan hemen önce yapmistim koyuydu igneden bir gün sonra yaptigimda yine koyuydu hatta 2. Gun bile cok koyu cikmisti yani igneden sonraki ovalasyon testlerini cok ciddiye almamak lazim. Ama nrden 23.mm de silik cikmis orasini anlamadim. Gayet iyi aslindaKızlar merhaba dün doktor kontrolünde yumurtamın 23mm olduğunu öğrendim doktor ovitrelle verdi hemen vuruldum, dün ovulasyon testi yaptığımda t çizgisi yok denecek gibiydi. Bugün ovulasyon testi yapayım dedim t çizgisi kopkoyu çıktı, iğnenin etkisi mi acaba? Bir diğer sorum da şu yumurtam 23mm olmasına rağmen ovulasyon testinde çizgi silikti bu normal bi durum mu?
Laboquik marka ovulasyon testleri bu aralar sıkıntılı diyorlardı belki de bozuk teste denk geldim canım bilemiyorum. Her şey nasip kısmetCanim igne ovalesyon testini cok etkiliyo onun icinde de hormonlar oldugu icin ben igneyi vurulmadan hemen önce yapmistim koyuydu igneden bir gün sonra yaptigimda yine koyuydu hatta 2. Gun bile cok koyu cikmisti yani igneden sonraki ovalasyon testlerini cok ciddiye almamak lazim. Ama nrden 23.mm de silik cikmis orasini anlamadim. Gayet iyi aslinda
Evet o marka bende de sıkıntılı cikmisti ben eczaneden artemed almistim. O ay. Normal döngün seklimde oluyo genelde iliski icin kac saat dedi doktorun.Laboquik marka ovulasyon testleri bu aralar sıkıntılı diyorlardı belki de bozuk teste denk geldim canım bilemiyorum. Her şey nasip kısmetçatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet geliyor acaba doktora heyecandan sormayı unuttum
Özellikle bi saat vermedi iki gün peş peşe sonra bir gün ara sonraki gün tekrar ilişki dedi. Sen hamilelik elde edebildin mi bu şekildeEvet o marka bende de sıkıntılı cikmisti ben eczaneden artemed almistim. O ay. Normal döngün seklimde oluyo genelde iliski icin kac saat dedi doktorun.
Evet cok sükür ben ikinci ayimda hamile oldum. Su an 19. Haftadayim. Bence bu günleri kaçirmayin bana doktorum kontrole gittigim günüde degerlendirin diger 3 günüde demisti. Yani igneden 24 saat sonrasini mutlaka degerler demisti. Sende kacirma. Bazi doktorlar 36 saat diyo ama ben 3 günü degerlendirmistim. Insallah hersey gönlünce olurÖzellikle bi saat vermedi iki gün peş peşe sonra bir gün ara sonraki gün tekrar ilişki dedi. Sen hamilelik elde edebildin mi bu şekilde
Aslında doktor da 36.saat gibi dedi bence çünkü ben dün öğlen iğne oldum ertesi gün akşam gece ilişki olsun dedi ama eşimin gece vardiyasında olması sebebiyle iğnenin 24.saatini değerlendirebildim yani iğneden sonraki ilk ilişki 24.saatte oldu bi sonraki ilişki de 48.saat civarı olsa bi de sonraki günü değerlendirsem doğru olur mu acaba? Bu arada eşimde sperm problemi yok peş peşe değerlendirmek o açıdan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Senin adına çok sevindim ne güzel mucizene kavuşmuşsun Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet cok sükür ben ikinci ayimda hamile oldum. Su an 19. Haftadayim. Bence bu günleri kaçirmayin bana doktorum kontrole gittigim günüde degerlendirin diger 3 günüde demisti. Yani igneden 24 saat sonrasini mutlaka degerler demisti. Sende kacirma. Bazi doktorlar 36 saat diyo ama ben 3 günü degerlendirmistim. Insallah hersey gönlünce olur
BEnde o sekilde degerlendirdim diye hatirliyorum. Ama esin evdeyse 36. Saatidr degerlendirebilirsin. Ilk ay ben günde 2 klomen kullandim 1 tane yumurtam gelismisti o ay olmadi 2. Ay doktorum dozu arttiralim dedi 3. Klomen kullandim o ay oldu cok sükür. Dikkat etme konusunda belirti arama kendinde pskolojini cok bozuyo ben ilk ay delirmek üzereydim. Ikinci ay sakindim ama olmicak gibi hissettigimden sakindim ama nasibi varmis geldi minigim. Ilişkiden sonra ben 2 saat kadar kalkmadan yattim hatta belimin altina yastik koydum. .ne kadar faydasi oldu bilmiyorum ama denemistim ben başkada bisey yok. Ignenin etkisiyle agrilarin olabilir kasik agrisi bel agrisi gibi cok normal ve ignenin etkisi diye bak. Bu dönemde insan herseyi hamilelige yoruyo. Ve igneden 14 gün sonra erken grbelik testiyle eger hala adet olmadiysan kesin sonucu alirsin. Ben 11. Gün kanda ögrenmistim. Bu dönemde parol disinda agri kesici v.s kullanma derim bebis olursa zarar görmesin. Rabbim senide kavustursun insallah mucizene.Aslında doktor da 36.saat gibi dedi bence çünkü ben dün öğlen iğne oldum ertesi gün akşam gece ilişki olsun dedi ama eşimin gece vardiyasında olması sebebiyle iğnenin 24.saatini değerlendirebildim yani iğneden sonraki ilk ilişki 24.saatte oldu bi sonraki ilişki de 48.saat civarı olsa bi de sonraki günü değerlendirsem doğru olur mu acaba? Bu arada eşimde sperm problemi yok peş peşe değerlendirmek o açıdan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Senin adına çok sevindim ne güzel mucizene kavuşmuşsun Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinyumurts geliştirici olarak hangi ilacı kullanmıştın biraz sürecinden bahseder misin? Ben ilk defa iğne kullandığım için biraz heyecanlıyım, klomen kullandım bi de, dikkat etmem gereken şeyler nelerdir vs yazarsan çok sevinirim
Maalesef evde değil o zaman 48.saat civarını anca değerlendirebilcez, Allah büyüktür olacağı varsa zaten 24.saatten içerde olan spermle de olur. Ne güzel mucizen seni bulmuş kelebeğin karnına konmuşBEnde o sekilde degerlendirdim diye hatirliyorum. Ama esin evdeyse 36. Saatidr degerlendirebilirsin. Ilk ay ben günde 2 klomen kullandim 1 tane yumurtam gelismisti o ay olmadi 2. Ay doktorum dozu arttiralim dedi 3. Klomen kullandim o ay oldu cok sükür. Dikkat etme konusunda belirti arama kendinde pskolojini cok bozuyo ben ilk ay delirmek üzereydim. Ikinci ay sakindim ama olmicak gibi hissettigimden sakindim ama nasibi varmis geldi minigim. Ilişkiden sonra ben 2 saat kadar kalkmadan yattim hatta belimin altina yastik koydum. .ne kadar faydasi oldu bilmiyorum ama denemistim ben başkada bisey yok. Ignenin etkisiyle agrilarin olabilir kasik agrisi bel agrisi gibi cok normal ve ignenin etkisi diye bak. Bu dönemde insan herseyi hamilelige yoruyo. Ve igneden 14 gün sonra erken grbelik testiyle eger hala adet olmadiysan kesin sonucu alirsin. Ben 11. Gün kanda ögrenmistim. Bu dönemde parol disinda agri kesici v.s kullanma derim bebis olursa zarar görmesin. Rabbim senide kavustursun insallah mucizene.
O zaman hic takilma esinin evde olmamasina dedigin gibi nasibi varsa icerde olan spermlerle bile olur. Kafani rahat tut. Ben esime hamile oldugum ay şey demiştim. Allah ya nasip edicek kalbimi rahatlatti yada etmicek üzülmeyeyim diye rahatlatti demistim. Cidden stres herseyi cok etkiliyo benim bu bebegimden once bi düsügüm var o yüzden ne kadar zor oldugunu cok iyi anliyorumMaalesef evde değil o zaman 48.saat civarını anca değerlendirebilcez, Allah büyüktür olacağı varsa zaten 24.saatten içerde olan spermle de olur. Ne güzel mucizen seni bulmuş kelebeğin karnına konmuşinsan bu süreçte psikolojik olarak çok yıpranıyor her ay negatif görmek o kadar yordu ki şimdiden adet gününe kadar vakit nasıl geçecek diye düşünmeye başlamıştım ki stresin her şeyi alt üst ettiği aklıma geldi ve bu ay kendime söz verdim gereksiz yere her şeyi buna yormayacağıma dair. Belimde ve kasıklarımda ağrı var dediğin gibi iğnenin etkisi muhtemelen, sonu güzel olsun da bu ağrılara razıyım
Düşüğün olmasına çok üzüldüm insan o küçücük şeye o kadar umut bağlıyor ki, Allahım tekrar nasip etmiş inşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınızO zaman hic takilma esinin evde olmamasina dedigin gibi nasibi varsa icerde olan spermlerle bile olur. Kafani rahat tut. Ben esime hamile oldugum ay şey demiştim. Allah ya nasip edicek kalbimi rahatlatti yada etmicek üzülmeyeyim diye rahatlatti demistim. Cidden stres herseyi cok etkiliyo benim bu bebegimden once bi düsügüm var o yüzden ne kadar zor oldugunu cok iyi anliyorum
Rabbim güzel haberlerini görmeyi nasip etsin bize de bekliyorum güzel haberlerini insallah.
InsallahDüşüğün olmasına çok üzüldüm insan o küçücük şeye o kadar umut bağlıyor ki, Allahım tekrar nasip etmiş inşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınızyaşadığımız dönemde stressiz bi şey yapamıyoruz sanki ya uyandığımız an stres başlamış oluyor. Bu dönemde mümkün oldukça uzak durmaya çalışıcam inşallah 14 gün sonra güzel haberi vermek nasip olsun
Ben tekrar kan testi verdim sonuç yarın çikacak inşallah yükselmiştirİnşallah
klomen yumurta geliştirici hap sonrasında çatlama için ovitrelle iğne kullanıyorsun canımCanım bu dediğin ilaçlar hap mı iğne mi ? Doktorum da bu ay kendiliğinden olmazsa ilaca geçeriz dedi de daha araştırma yapmadım görünce öğrenmek istedim
canım çatlama iğnesinde 14-16 gün sonra olmuş olman gerek yani 14 gün olunuyor genelde bir arkadaş normal döngün demiş öyle değil ben 40 gün bir oluyordum iki aydır iğneden sonra 14. günde adet oldum herkeste öyle internetten de bakabilirsinLaboquik marka ovulasyon testleri bu aralar sıkıntılı diyorlardı belki de bozuk teste denk geldim canım bilemiyorum. Her şey nasip kısmetçatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet geliyor acaba doktora heyecandan sormayı unuttum
İnşallah Ögleden sonra belli oluyor sonuç ama bende yarın tekrar vereceğim senin regl gecıktı miBen tekrar kan testi verdim sonuç yarın çikacak inşallah yükselmiştir
Anladım canım cevabın için çok teşekkürlercanım çatlama iğnesinde 14-16 gün sonra olmuş olman gerek yani 14 gün olunuyor genelde bir arkadaş normal döngün demiş öyle değil ben 40 gün bir oluyordum iki aydır iğneden sonra 14. günde adet oldum herkeste öyle internetten de bakabilirsin
E nabız düşüyor mu öğleden sonra, benim adette 7 gün var daha 12,gün vermiştim <2.30 çikti doktor tekrar vermemi söyledi, siz verdiniz mi. Hiç testİnşallah Ögleden sonra belli oluyor sonuç ama bende yarın tekrar vereceğim senin regl gecıktı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?