- 8 Mart 2023
- 823
- 155
- 33
- 35
Dün verdim 21 çıktı yarın yine vericem ovitrelle kullandım 1 hafta sonra kan verdim 21 çıktıE nabız düşüyor mu öğleden sonra, benim adette 7 gün var daha 12,gün vermiştim <2.30 çikti doktor tekrar vermemi söyledi, siz verdiniz mi. Hiç test
İnşallah sağlıklı yükselir , adettine varmı dahaDün verdim 21 çıktı yarın yine vericem ovitrelle kullandım 1 hafta sonra kan verdim 21 çıktı
Nisan 10 da bugün iğnenin 7 . Günü yarın yine kan vericem sizce iğne etkisinden mi yükselmiştir yaİnşallah sağlıklı yükselir , adettine varmı daha
Hayır canım iğne etkisi okadar yüksek çıkarmaz bence, tekrar ne zaman yapacaksınız test 12.gün yapın benceNisan 10 da bugün iğnenin 7 . Günü yarın yine kan vericem sizce iğne etkisinden mi yükselmiştir ya
Doktor yarın kan vermemi istedi yarın yine vericem doktorda öyle söyledi 5 e yakın bi değer olurdu dedi inşallah iğne etkisi değildir çok üzülürümHayır canım iğne etkisi okadar yüksek çıkarmaz bence, tekrar ne zaman yapacaksınız test 12.gün yapın bence
Adetime 1 hafta var canımİnşallah sağlıklı yükselir , adettine varmı daha
İnşallah değildir Allah'ın izniyle banada haber ver olur mu? Benim sonuç daha çıkmadı ya sağlik ocağında vermiştimDoktor yarın kan vermemi istedi yarın yine vericem doktorda öyle söyledi 5 e yakın bi değer olurdu dedi inşallah iğne etkisi değildir çok üzülürüm
Tamam canım veririm hastanede verme şansın yok muydu ben hep hastanede veririm öylece dogrı e nabıza düşer inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız sende bana haber verİnşallah değildir Allah'ın izniyle banada haber ver olur mu? Benim sonuç daha çıkmadı ya sağlik ocağında vermiştim
Normal de hastanede veriyordum ilk defa sağlik ocağında verdim bu kadar geç çıkacağını beklemiyordum, olur canım haber veririm haberleşirizTamam canım veririm hastanede verme şansın yok muydu ben hep hastanede veririm öylece dogrı e nabıza düşer inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız sende bana haber ver
İnşallah güzel haberler alırızNormal de hastanede veriyordum ilk defa sağlik ocağında verdim bu kadar geç çıkacağını beklemiyordum, olur canım haber veririm haberleşiriz
İnşallah canımİnşallah güzel haberler alırız
Benim martta yumurtam gelişmişti hatta çatladı da ama gebelik oluşmadı soldan yumurtlamışım ve benim sol tüpüm biraz zedeli. Hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkındaklomen yumurta geliştirici hap sonrasında çatlama için ovitrelle iğne kullanıyorsun canım
Canım sonuç çıktı düşmüştü 0.2 yeİnşallah güzel haberler alırız
İğnenin kaçıncı günüydü ilk değer kaçtıCanım sonuç çıktı düşmüştü 0.2 ye
12.günü <2.30 du 15 günü <0.2 çıktıİğnenin kaçıncı günüydü ilk değer kaçtı
12. Günü de düşünmüş ama 20 lerde bi değer değil ama değil mi pozitif lemi sonuçlandı peki12.günü <2.30 du 15 günü <0.2 çıktı
Negatif canım12. Günü de düşünmüş ama 20 lerde bi değer değil ama değil mi pozitif lemi sonuçlandı peki
Olsun canım inşallah bi dahaki ay inşallah benimde iğne etkisi değildirNegatif canım
YaaDeğerim 10.2 düşmüş galiba evet iğne etkisi ymiş 2 günde 10 rakam düştü pazar günü sıfırlabır herhalde bayram günü adet günüm siçe o zaman test yapayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?