Bende 2 aydır kullanıyorum klomen adetin 5.günü başladım sabah akşam iğne olmadım ama gebelik oluşmadı maalesef bu 2 ayda hamilelik ve adet belirtileri çok benzer bi test yapın isterseniz adetiniz yaklaştıysaKızlar merhaba adetin 3. günü klomen kullandım 5 gün sabah akşam klomen bitince bir gün ara verip ertesi günü doktora gittim ovitrelle çatlatma iğnesi verdi 27 Ağustos da iğne vuruldum birlikte olacağım zamanları söylemişti vs bugün kasik ağrım var sanki adet olacakmış gibi sarımsı bı leke de oldu sizde de böyle olup hamile olduğunu öğrenen oldumu
Gününü bekleyin o halde gecikme olursa testte çıkar zatenYaptım ama negatif hemende umutsuzluğa kapılmak istemiyorum çünkü daha adete 6 gün var
Bende bugün kendim vurdum insallah becermısımdirKızlar merhaba adetin 3. günü klomen kullandım 5 gün sabah akşam klomen bitince bir gün ara verip ertesi günü doktora gittim ovitrelle çatlatma iğnesi verdi 27 Ağustos da iğne vuruldum birlikte olacağım zamanları söylemişti vs bugün kasik ağrım var sanki adet olacakmış gibi sarımsı bı leke de oldu sizde de böyle olup hamile olduğunu öğrenen oldumu
Klomen ben adetimin 2 . Günü başlamıştım bugün adetimin 14. günü insallah hepımıze şifa olurKızlar merhaba adetin 3. günü klomen kullandım 5 gün sabah akşam klomen bitince bir gün ara verip ertesi günü doktora gittim ovitrelle çatlatma iğnesi verdi 27 Ağustos da iğne vuruldum birlikte olacağım zamanları söylemişti vs bugün kasik ağrım var sanki adet olacakmış gibi sarımsı bı leke de oldu sizde de böyle olup hamile olduğunu öğrenen oldumu
Oyle büyük bi ağrı değil ama Ağrı oldu evetBende bugün kendim vurdum insallah becermısımdiriğneden snr ağrı felan yaşadınız mı
Anladım canım bende hiç olmadıOyle büyük bi ağrı değil ama Ağrı oldu evet
Adetim yarın gebelik testi negatif galiba tutmadıKlomen ben adetimin 2 . Günü başlamıştım bugün adetimin 14. günü insallah hepımıze şifa olur
Ben bu yöntemi üç ay deneyip kalamadım.rahim filmi çekilip bir sonraki ay kalmıştım.Kızlar merhaba adetin 3. günü klomen kullandım 5 gün sabah akşam klomen bitince bir gün ara verip ertesi günü doktora gittim ovitrelle çatlatma iğnesi verdi 27 Ağustos da iğne vuruldum birlikte olacağım zamanları söylemişti vs bugün kasik ağrım var sanki adet olacakmış gibi sarımsı bı leke de oldu sizde de böyle olup hamile olduğunu öğrenen oldumu
Evet adet olduğunuzda gıdıp rahim filmi cekılmek istiyorum dıyorsunuz ona göre gün veriyor adetten snr tam temizlendikten snr gel diyor bende rahimi çekildim bir sonraki ay hamile kaldım ama maalesef benimkinin kalbi durduRahim filmini doktor mu istiyor peki adet günüm bugün bekliyorum
Aaaa Allah sabır versin canım çok üzüldüm çok zorlu bı surec insan kafayı yiyor bı sorun çıkmadı kan tahlillerinde neden olmuyo diye hani gercekten ne dicem bilemedimEvet adet olduğunuzda gıdıp rahim filmi cekılmek istiyorum dıyorsunuz ona göre gün veriyor adetten snr tam temizlendikten snr gel diyor bende rahimi çekildim bir sonraki ay hamile kaldım ama maalesef benimkinin kalbi durdu
Teşekkür ederim evet gerçekten zor ve meşakkatli bir yol bizde aynı hiç sorun yok filmi cektım tüplerim açıktı bazen de Nasıp bu şeyler bende kürtajdan sonra 6 aydır denıyorum bu ay çatlatma tedavisi yaptım insallah güzel sonuçlar alırızAaaa Allah sabır versin canım çok üzüldüm çok zorlu bı surec insan kafayı yiyor bı sorun çıkmadı kan tahlillerinde neden olmuyo diye hani gercekten ne dicem bilemedim
İnşallah benim bugün regl gunum dün test yaptım negatif çıktıTeşekkür ederim evet gerçekten zor ve meşakkatli bir yol bizde aynı hiç sorun yok filmi cektım tüplerim açıktı bazen de Nasıp bu şeyler bende kürtajdan sonra 6 aydır denıyorum bu ay çatlatma tedavisi yaptım insallah güzel sonuçlar alırız
hakkımızda hayırlısı insallahİnşallah benim bugün regl gunum dün test yaptım negatif çıktıhala bı Umut diyorum belki diyorum bekliyorum bakalım nolcak
Adet oldun muİnşallah benim bugün regl gunum dün test yaptım negatif çıktıhala bı Umut diyorum belki diyorum bekliyorum bakalım nolcak
Tüp bebek merkezlerinin yakınlarında olan eczanelerde vardır canım arayıp öğrenebilirsin bende öyle öğrendimMerhabalar hakkınızda hayırlısı olsun hepimiz dualarımıza mucizelermize kavuşalım ovitrelleyi hangi eczaneden aldınız acaba bulamıyorum asla
Tek tek arıyorum ama henüz bulamadım malesef sizin aldığınız eczanenin ismini öğrenebilir miyim acaba bulamazsam tedaviye başlayamayacağımTüp bebek merkezlerinin yakınlarında olan eczanelerde vardır canım arayıp öğrenebilirsin bende öyle öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?