Klomen+ovitrelle igne

Bende klomene adetin 5. Günü başladım bugün akşam bitti kontrole gittiğimde sabah 4 tane 11 mm 1 tane 10 mm 1 tane 12 mm olmuştu büyüme sonrasında mı artıyor daha büyüyecekler değil mi çarşamba kontrolüm var

Merhabalar çarşamba günü gittiniz mi kontrole yumurta boyutunuz gelişmiş mi

kızlar ben 2 buçuk senedir çocuk istiyorum 1 tane 2 aylık düşüğüm 3 tane kimyasal gebeliğim var, bütün testleri yaptırdım gen testi hormon testi eşimin bütün testleri tamam hiç bir sorunumuz gözükmüyor çok şükür gittiğim her doktor bugün yarın olur diyerek gönderdi en son bulduğum bir doktor 18 eylül adetimin 2.gününde klomen tedavisine başladı sabah 2 akşam 2 içtim 2 kutu bitirdim 5 günde 25 eylülde kontrolüm vardı yumurtalarımın 6-7 mm büyüdüğünü klomen kullanmaya devam etmemi söyledi dün tekrar 2 kutu yazdı pazartesi günü kontrole çağıracak, böyle bi şey yaşayanınız var mı? ve günde 1-2 tane sigara içmek çok mu zararlı olur

Merhabalar çarşamba günü gittiniz mi kontrole yumurta boyutunuz gelişmiş mi
Evet gitmiştim çarşamba 2 14 2 15 ve 1 tane 12 mm vardı bugün ise 18.1-18.6 ve 19 mm idi 16.30 da iğne mi yaptım ama doktor ilişki takvimi anlatmadı 36 saat sonra dedi sizce ne yapmam lazım biliyor musunuz verimli olması için

Boyutu bencede iyiymiş 18 üstü zaten uygun diyorlar çatlatma iğnesi için
36 saat sonra günaşırı ilişki öneriliyor diye biliyorum inşallah hayırlı bir sonuç alırsınız

14 gün sonrada kanda gebelik baktırabilirsiniz

Ozelemi gidiyorsun bende o şekilde istiyorum ama aşılama dediler eşim biraz daha zaman diyor bende istiyorum bari diyorum ben tedavi olayım bı şekilde eşimde ilaç kullanıyor bu catlatma iğnesi devlet aşılamayla veriyor normalde vermiyor

Nasıl yaptın ozeldemi veriyorlar burda herkes kullanıyor benim pcos yok ama gittiğimde doktor kontrolünde bir kaç kez catlamamis bı arada kist oluşmuş ve adetle atılmıştı doktor yılını tamamla.demisti o şekilde infertilite gittim ama orasida aşılama diyor eşimde biraz daha zaman dedi bende çok istiyorum ama eşimde ikna edemiyorum

Çatlatma ignesınden bahsedıyorsun dgl mi cnm iğneyi devlet yada özel fark etmez sen isteyince doktor kontrolünde adetin ikinci günü yada bu gün doktora göre değişiyor sana yumurtalarının sağlıklı şekilde buyumesı için önce ilaç verıyor kullandıktan sonra adetin 11 yada 14 günü çağırıyor doktor yumurtan büyüdüyse igneyı vurul dıyor kendin vurulabılıyorsun cnm bende ilk defa denedım bu ay çok şükür elhamdulillah tuttu valla ben bazen ilk zamanlar ayımı bilerek 1 yıldır denıyorum felanda dedım açıkçası onlara göre hava hoş bence iyi bir doktor bul ben çatlatma istıyorum dıyebilrison çok uzun oldu ama yazdım merak ettıgın bişey olursa sorabilirsin cnm

Ha şunu da dıyım kaç hastane gezdıgımı Allah bilir devlete doktorları hıç ilgilenmiyor büke içeri on insan giriyor ne dıyecegını unutuyor insan ve cekınıyor ıkı aydır özele gıttım cnm beni kürtaj yapan doktoruma gittim saolsun ilgilendi ne yalan söylüyim özel olunca senle daha ilgileniyor

Teşekkür ederim gerçekten cevapladigin için ama devlette vermiyorlar aşılama diyor eşimde biraz daha zamana bırakmak diyor biraz çekingen eşim ondan kaynaklimi çözemedim ama istemediği bir seyede zorlayamadim
Bende çok istiyorum aşılamayı daha sonra diyor devlette goztepeye gittim kartala.gittim başka bı kaç devlet hastanesinede gittim onlarda burda bir şey yapamayız eğitim araştırma git diyorlar ama eğitim araştırma hastaneside aşılama çatlama iğnesini o şekilde veririz diyorlar bı Zeynep kamil kaldı onada randevu aldım bide bı özel klinik olan doktor randevu aldım önce Zeynep kamile gitcem sonra özel klinik de iyi bir doktor mus ona randevu aldım

Evet öyle gerçekten çok geçmiş olsun bu arada benimde iki kürtajım.birde kimyasal yaşadım öyle

Ne demek cnm devlete neden vermiyor ki anlamadım ben hiç devletteki hocaya çatlatma istiyorum demedim açıkçası şaşırdım da niye direkt aşılama dıyor ki sana da geçmiş olsun cnm nedenini araştırdın mı kayıplarının belki kan pıhtılaşması olabilir sende gerçi bende var mı bilmiyorum ama ilk gebelıgınde bebegımın kalbi durmuştu kan almadılar onu da araştırmadım . Git cnm aksatmamak lazım bunu rabbim tez vakitte nasıp eder insallah cnm

Amin inşallah araştırdım kromozom testi yaptırdık eşimde bende temiz çıktı ama kan pıhtılaşma yatkınlık çıktı 3 genimde öyle şimdi bir sorun daha varmış ama o nün için 4 ay geçip tekrar kan vermen lazım.dedi doktor işte o nu ne için kan verdim öyle herşeyin.hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…