- 12 Temmuz 2023
- 601
- 165
- 23
- Konu Sahibi Lavinyamla
-
Ayy ben anestezi almadım daha doğrusu hastanede yapılmiyormuş ben zor olabileceğini düşünmedim yani öyle söyleniyordu kişiden kişiye değişiyor bence ama çok zor geçti benim için bayıldım bn tüplerim de açıkti çok şükür doktor öyle dedi neden o kadar ağrı çektim inan bilmiyorum vücudum uyuştu ağrısındanMerhaba ben anestezi almadm film cekinirken yine de canm pek yanmadı agrm olmadi
sadece regli agrisi gibi agri hissettim hic korkmayn
Yaaa o derece mi canm benim adet sancım da cok agrili gectigi icin onun agrisina da dayandmAyy ben anestezi almadım daha doğrusu hastanede yapılmiyormuş ben zor olabileceğini düşünmedim yani öyle söyleniyordu kişiden kişiye değişiyor bence ama çok zor geçti benim için bayıldım bn tüplerim de açıkti çok şükür doktor öyle dedi neden o kadar ağrı çektim inan bilmiyorum vücudum uyuştu ağrısından
O derece ben daha başında ağrı çekmeye başladım ilaç verilince daha da bı ağrı yanma baskı oldu sonra doktor filme bakmaya gitti bı dakaika öyle durdum geldi hadi gözün aydın tüplerin açık dedi ben sekreter e sordum işlem bittikten yarım saat sonra herkez benim gibi mi oluyor dedimYaaa o derece mi canm benim adet sancım da cok agrili gectigi icin onun agrisina da dayandm
Benim de tuplee acikti o yuzden hic ilacla acmaya zorlamadılar,canımda cok yanmadı
Oyy cok gecmis olsun canmm,bu cabalarımz insallah saglikli bebislerimizi getirsin yaaO derece ben daha başında ağrı çekmeye başladım ilaç verilince daha da bı ağrı yanma baskı oldu sonra doktor filme bakmaya gitti bı dakaika öyle durdum geldi hadi gözün aydın tüplerin açık dedi ben sekreter e sordum işlem bittikten yarım saat sonra herkez benim gibi mi oluyor dedimhayır ağrı eşiği düşük kadınlar var ama tabi zor bı işlem dedi
Aşilama baska catlatma ignesi baska canmMerhaba kızlar benimde aşılama olucak ta doktor bana adetinin 5. Günü gel dedi bu gün 2. Günüm daha sonra iki günde bir gel yumurtanın büyüklüğüne bakicaz dedi 16 Ekim de gidicem yani bu pazartesi aşılama hakkında bilgi alabilir miyim çatlatma iğnesi yapılması için yumurta maksimum kaç milim boyuta ulaşması lazım gebelik oluşturabilecek boyutunda mi olması lazım bilgilendirir misiniz beni şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim:) evt ilacı aldım zaten klonmen 50 mg adetimin 5. Günü kullanıp gidicem doktora umarım iyi sonuçlanır yaAşilama baska catlatma ignesi baska canm
Catlatma ignesin de yumurta buyutucu hap verilir genelde sonra yumurta takibi yapilar yumurtalar 19,20 mm oldugun da catlatma ignesi yapılr ve bir gun sonra birliktelik istenir
Smdiden hayrli olsun surecin
Sifa olsun insallah:)Teşekkür ederim:) evt ilacı aldım zaten klonmen 50 mg adetimin 5. Günü kullanıp gidicem doktora umarım iyi sonuçlanır yapeki çatlatma iğnesi yapıp hamile kalan oldu mu burda
Amin heppimize inşallahSifa olsun insallah:)
Valla onu bilemiyorum tatlım genelde tedavi surecinde olan arkadslar yazıyor
Burdan yazsrsn gelismeleri paslaşırız canmAmin heppimize inşallahtm cnm teşekkür ederim
Klomen kullanmadan önce eşinizin sperm değerlerine bakildimiHanımlar ben yaklaşık 2 ay önce klomen kulanmistim hiç yumurta gelismemisti bu ay tekrar klomene başlati doktor sabah 2 tane birden içmem gerekiyormuş akşam da 2 tane birden yani 5 günde 2 kutu kulancam bu tarz klomeni kullanıp sonuç alan var mı sağ yumurtalık tıkalı amaliyatla hsg bile açılmadı bu arada 2 düşüğüm var 1 buçuk yıl oldu 2 düşük olalı klomeni böyle kulanip sonuç alan var mi
Yok canım 2 düşük yaşadığım için doktor gerek yok dedi tabi klomende sonuç vermedi büyüdü catladi ama olmadı femara kulaniyorum 2. Ayım bakalimKlomen kullanmadan önce eşinizin sperm değerlerine bakildimi
İnşallah biran önce kalirsin hamile canım Allah hepimize nasip etsin insallahYok canım 2 düşük yaşadığım için doktor gerek yok dedi tabi klomende sonuç vermedi büyüdü catladi ama olmadı femara kulaniyorum 2. Ayım bakalim
Sonucunuz ne oldu kızlar? Bende bu ay klomen kullandım beklemedeyimHanımlar ben yaklaşık 2 ay önce klomen kulanmistim hiç yumurta gelismemisti bu ay tekrar klomene başlati doktor sabah 2 tane birden içmem gerekiyormuş akşam da 2 tane birden yani 5 günde 2 kutu kulancam bu tarz klomeni kullanıp sonuç alan var mı sağ yumurtalık tıkalı amaliyatla hsg bile açılmadı bu arada 2 düşüğüm var 1 buçuk yıl oldu 2 düşük olalı klomeni böyle kulanip sonuç alan var mi
Amin İnşallah canım cümlemizeİnşallah biran önce kalirsin hamile canım Allah hepimize nasip etsin insallah
Vallahi kuzum bende de gelişti yumurta çatlatma iğnesi vuruldum ama tutmadı geçen ay Femera kullandım yine gelişti çatlatma iğnesi ile çatlattık o da tutmadı bu ay tekrar femara'ya başladım cumartesi kontrolüm var bakacağız yumurta gelişimine benim de 1 Kasım son adet tarihim yakınız günlerini bari güzel değerlendirseydin aksatma kızSonucunuz ne oldu kızlar? Bende bu ay klomen kullandım beklemedeyimben sadece günde 1 adet toplam 5 gün toplamda 5 adet kullandım. Yumurtam kendiliğinden çatladı. Son adet tarihim 26 ekim bekliyorum sonucu merakla
Günleri değerlendirdik valla yetti dün bıraktık artık olduysa olmuşturVallahi kuzum bende de gelişti yumurta çatlatma iğnesi vuruldum ama tutmadı geçen ay Femera kullandım yine gelişti çatlatma iğnesi ile çatlattık o da tutmadı bu ay tekrar femara'ya başladım cumartesi kontrolüm var bakacağız yumurta gelişimine benim de 1 Kasım son adet tarihim yakınız günlerini bari güzel değerlendirseydin aksatma kız
Gerisi taktiri ilahi balım haberdar et sonucundanGünleri değerlendirdik valla yetti dün bıraktık artık olduysa olmuştur
Aynen öyle kuzumGerisi taktiri ilahi balım haberdar et sonucundan
TM canımAynen öyle kuzumederim mutlaka sende doktora gidince yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?