- Konu Sahibi Lavinyamla
-
ilk deneme agustosun 2 sinde çekilmiştim canımAa kaçıncı denemeniz rahim filmi çekilmiş miydi
Hsg den sonra gebe kalan çok kişi var inşallah sizinde tutar açık mı tüpleriniz hsg çok ağrılı mı nasıl bir uygulamailk deneme agustosun 2 sinde çekilmiştim canım
Evet canım tüplerim açık hsg olalı 2 ay oldum anestezili oldum bir şey hissetmedim uyudum uyandım canım biraz ilk 10 dk vajinam sızladı ve kan geldi o kadarHsg den sonra gebe kalan çok kişi var inşallah sizinde tutar açık mı tüpleriniz hsg çok ağrılı mı nasıl bir uygulama
O zamam korkulacak bi uygulama değil bende bu ay olmazsa çektiricem tüplerinizde açıkmış ne güzel hiç bir engel yok hsg den sonraki ay ilişkiyi yasakladı mı doktorunuzEvet canım tüplerim açık hsg olalı 2 ay oldum anestezili oldum bir şey hissetmedim uyudum uyandım canım biraz ilk 10 dk vajinam sızladı ve kan geldi o kadar
Hayır sadece 3 4 gün ilişki olmasın dedi canım iltihap kapmamak içinO zamam korkulacak bi uygulama değil bende bu ay olmazsa çektiricem tüplerinizde açıkmış ne güzel hiç bir engel yok hsg den sonraki ay ilişkiyi yasakladı mı doktorunuz
Anladım canım ama hsg çekildikten hemen sonra gebelik oluşmadı bu ay olucak benceHayır sadece 3 4 gün ilişki olmasın dedi canım iltihap kapmamak için
Aşılama olucam bakalım yarın canımAnladım canım ama hsg çekildikten hemen sonra gebelik oluşmadı bu ay olucak bence
Hayırlısı olsun canım bende yarın tekrar yumurta kontrolüne gidicem bakalım gelişme var mıAşılama olucam bakalım yarın canım
İnşallah gelişmiştir canımmHayırlısı olsun canım bende yarın tekrar yumurta kontrolüne gidicem bakalım gelişme var mı
Ne yaptınız aşılama yapıldı mıİnşallah gelişmiştir canımm
Evet canım şimdi eve girdim 4 bucukta aşılamam oldu şükür doktor güzel geçti dedi bakalım neler olucak inşallah olurrNe yaptınız aşılama yapıldı mı
Ne kadar sürüyor canım bu süreç aşılamadan sonra bende gittim bugün kontrole yumurta büyümemiş halaEvet canım şimdi eve girdim 4 bucukta aşılamam oldu şükür doktor güzel geçti dedi bakalım neler olucak inşallah olurr
Canım spermleri aldık gittk damar yolu açtılar dpgum haneye gittik hazırlandım Doğum pozisyonu gibi geldiler uyuttular 15 dk sonra uyandım hiç bişey olmadı yani anlamadım sadece damarlarım bulunmutor 3 kere açtılar o acıdı bide şuan kasık agrım var vajinam biraz acıyorNe kadar sürüyor canım bu süreç aşılamadan sonra bende gittim bugün kontrole yumurta büyümemiş hala
Hayırlısı olsun canım inşallah ne kadar süre sonra test yaptırıcaksınCanım spermleri aldık gittk damar yolu açtılar dpgum haneye gittik hazırlandım Doğum pozisyonu gibi geldiler uyuttular 15 dk sonra uyandım hiç bişey olmadı yani anlamadım sadece damarlarım bulunmutor 3 kere açtılar o acıdı bide şuan kasık agrım var vajinam biraz acıyor
Doktor adetin gecikirse gecikmeden sonra gel dediHayırlısı olsun canım inşallah ne kadar süre sonra test yaptırıcaksın
15 gün falan vardır heralde adetineDoktor adetin gecikirse gecikmeden sonra gel dedi
Merhaba ben anestezi almadm film cekinirken yine de canm pek yanmadı agrm olmadiHsg den sonra gebe kalan çok kişi var inşallah sizinde tutar açık mı tüpleriniz hsg çok ağrılı mı nasıl bir uygulama
Bana anestezili çekicez dedi bakalım umarım kolay atlatırımMerhaba ben anestezi almadm film cekinirken yine de canm pek yanmadı agrm olmadi
sadece regli agrisi gibi agri hissettim hic korkmayn
Merhaba ozaman hic anlamazsınz zaten:) iciniz ferah olsunBana anestezili çekicez dedi bakalım umarım kolay atlatırım
Ayy ben anestezi almadım daha doğrusu hastanede yapılmiyormuş ben zor olabileceğini düşünmedim yani öyle söyleniyordu kişiden kişiye değişiyor bence ama çok zor geçti benim için bayıldım bn tüplerim de açıkti çok şükür doktor öyle dedi neden o kadar ağrı çektim inan bilmiyorum vücudum uyuştu ağrısındanMerhaba ben anestezi almadm film cekinirken yine de canm pek yanmadı agrm olmadi
sadece regli agrisi gibi agri hissettim hic korkmayn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?