- 13 Nisan 2012
- 1.870
- 146
- 363
- Konu Sahibi mehmeterdogan
-
tatlım progestan kullanıyo musun sende??
yok tatlım buay hiç bişey kullanmıyorum bakalım kaç günde adet olacam :) bitkiselde hiçbişet denemeedimkendi haline bırakıyorum
yok tatlım buay hiç bişey kullanmıyorum bakalım kaç günde adet olacam :) bitkiselde hiçbişet denemeedimkendi haline bırakıyorum
anladım tatlım haydi hayırlısı ...
Bende doktorumla konuscam asılama tuttu veya tutmadıysa da bırakmak istiyorum tedaviyi..
Maddi anlamda 1milyarı geckin para döktük 2ayda(((
Seninde adın gamze sanırım :) bende gamzeyim adaşım.Allah hepimize şifalar versin saolasın.Annemde der durur yumurtaların bıle sana cekmıs senın gıbı tembel dıye :) işin esprisi tabi bu ama ben doktordan ılk duydugumda cok uzulmustum kendımden suphe duymustum.İnşallah bu ay çabalarımızdan sonuç alırız.İlk kullanışın mı klomeni ben ilk bu ay adetimin 4. gunu almıştım 1 ay olcak işte.Aynı zamanda glukofende kullandım ama bu ay kestım onu.Klomen bende çok kotu mıgde bulantıları yapmıştı.Allahım bı daha kullanmayı nasıp etmeden herkes hamile kalır inşallah
vayy tanıştığıma memnun oldum adaşım hadi bakalım inş aynı anda hamiş kalırız .benim ilk kullanışım adetimin 5 günü başladım bitince gel dedi iğnede yapabiliriz dedi bakalım yarın gitcem haberleri yazarım.ama canını sıkma sakın ben artık kafama hiç takmıyorum benim annemde ilk öyle olmuş oda iğne olmuş ben olmuşummmm.....sende canını sıkma demekki tedavisi var ve çocuk sahibi olabileceğiz buna sevinmemiz gerekiyor.klomen bende miğde bulantısı falan yapmadı ama son 2 gündür halsizim
anladım tatlım haydi hayırlısı ...
Bende doktorumla konuscam asılama tuttu veya tutmadıysa da bırakmak istiyorum tedaviyi..
Maddi anlamda 1milyarı geckin para döktük 2ayda(((
NE BİLEYİM CANIM YA KENDİ HALİ BIRAKABİLSEK Bİ AH AMA YAPAMIYOZ İŞTE STRES ÇOK ETKİLİYO VÜCUDUU
NE BİLEYİM CANIM YA KENDİ HALİ BIRAKABİLSEK Bİ AH AMA YAPAMIYOZ İŞTE STRES ÇOK ETKİLİYO VÜCUDUU
hayırlısı tatlım ya vakti olmayınca gelmeezz..rabbime inanıyorumm..
O en hayırlı zamanda,hayırlı evlatlar kısmet edecek inşallahh ...
[/B][/B]hayırlısı tatlım ya vakti olmayınca gelmeezz..rabbime inanıyorumm..
O en hayırlı zamanda,hayırlı evlatlar kısmet edecek inşallahh ...
amin aminnnn :))
Adasligimizin gucu adina arkadasim hadi bakem birlikte olsun ins :) sende migde bulantisi yapmamasina sevindim benin felegim sasmisti valla klomenden. Bende yarin 1 den sonra sonucumu almaya gitcem saglik ocagindan cok heyecan yaptim. Hamile kalmismiyim acaba catliyorum su an yarin haber vercem zaten ya aglarim ya gulerim:) hadi insallah seninde yumurtalarin olusmustur da tombul tombullardir inssallah.Allahtan umudu kesmemek lazim hepimiz icin oyle cunki ALlah zamani gelince ol der olur insallah gamze bacim.
kızlar sonucumu sımdı aldım bhcg 1.3 maalesefnıye boyle oluyo anlamıyorum klomen mı ıse yaramıyo yoksa esımden mı kaynaklı kafam karısık cok uzgunum su an. gamze sen naptın gıttın mı doktora varmı gelısme?
merhaba bugün doktora gittim 2 tane pregenly iğnesi verdi cuma günü öğlen vurul dedi gebelik için 1 tane sağlıklı yumurtan oluşmuş dedi bende çok heyecanlıyım inşallah bu ay hamile olurum .iki iğneyi aynuı anda olcakmışım bi ondan korkuyorum acırmı diye .bide iğneyi almaya eczaneye gittim tesadüfen 2 tane getirttiriyolardı onlarıda bana verdiler
tatlım klomenin hangi dozundasın?
Yumurtan oluşmamış mı?
Kac yıllık evlisin? Aşılama oldunmu?
Cok mu soru sordum ne
cnm iğne vurulmadıgımdan bılemıyorum acır mı ama sanmıyorum acı verıcı nısey oldugunu belkı ıgneyı yaptıgı sırada yanma olur mu olmaz mı.Ama içini ferah tut bak saglıklı bır yumurtan oluşmus bendede olustu catladıda ama olmadı sonucum bhcg 1.3 cıktı gebelık yok dedı hemsıre oyle kalakaldımdilerim ki senin ki de çatlar da genelik gerceklesır benım umudum onumuzdekı aya kaldı.Gerçi şüpheliyim sonuc dusuk cıkmasına ragmen adette olmadım kımının degerı kandada gorunmuyomus ne bılıyım benımkıde umut ıste :44:
ay hemşirelerin yok diyişi yokmu sinir oluyorum ama bence 2 gün sonra tekrar yaptır değer 1.3 o kadarda düşük değil 0 la bile hamile olan var
merabalar klomeni gbu ay ılk kez kullandım biri 17 mm biri 15 mm olmak uzere 3 yumurtam oluşmuş 21. gunki progesteron sonucumda 19.03 yani çatlamış asılama olmadım 2.5 yıllık evlıyım ama gel görki ben dayanamadıgım ıcın adetıme 2 gun kala bhcg yaptırdım bugun sonuc 1.3.moralım bozuk bu kadar ıyı gıderken sonuclar sımdı bu ne boyle ya. sen ne kadardır kullandın klomenı senın hıkayenı okuyamadım gercı daha
tatlıısımm yumurta boyutların cok güzelll .. Benimde 17 mm oldu klomenin 2.dozunda cevap verdi hemen.
Doktorum asılama yaptı 23ocak persembe,yarın tekrar gitcem.
Bakalım hayırlısı cnm üzülme,bende 3 yıllık evliyim.1senedir olmuyor.
Sebepsiz bir seyy bu.vakti gelmeden olmuyo demekki ins.cok bekletmez beblslerimiz cnm .
tatlıısımm yumurta boyutların cok güzelll .. Benimde 17 mm oldu klomenin 2.dozunda cevap verdi hemen.
Doktorum asılama yaptı 23ocak persembe,yarın tekrar gitcem.
Bakalım hayırlısı cnm üzülme,bende 3 yıllık evliyim.1senedir olmuyor.
Sebepsiz bir seyy bu.vakti gelmeden olmuyo demekki ins.cok bekletmez beblslerimiz cnm .
ya gerçi benim doktorum 1 seneye kadar olmayabılır demıstı oda cok moralımı bozdu pko kistler ıltıhap tembellık var dedı olabılıcek herseyı saydı hatta vajinal ucuk bıle soyledı bı oldurmedıgı kaldı kadının ama ılk klomen kullanısımda yumurtaların olusucagını bıle hayal etmemıstım olustu ve catladıda ama işte olmadı.Belkide dıyorum gec dollenmemı olduda 1.3 cıktı kafayı yıyorum işte boyle
seninde iyi gayet yumurtan buyumus buyuk ıhtımallede catlıcak bence asılama yaptırmıs olmanda avantajın tabi.Acaba aşılama fiyatları nedir bilgi verebilirmisin aşilama dedıgın catlatma ıgnesı dimi ?
vardır vakti saati tatlım üzülme,benimde asılama tuttu mu acaba 6,7gün olcak ama belirtim yokkk
meraklanmıyor değilim hani.yarında doktorum test yapıcakmıs :44: ne testi acaba?yapmadık sey kalmadı artık.
Herseyyy normaLLLLL...bebegimm gelll artıkkkk annemmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?