klomen tedavisi gören bayanlar...

ben 27 aylik evliyim pico hastasiyim bu ay ilk defa klomen arti catlatma ignesi kullandim bende kasiklarimda belimde cok agri oldi sanki gunlerdir idrarimu tutuyomusum gibi ara ara keskin sancilarda oldu adetime bi hafta kala basladi bnm gibi erken adetolan varmi ben sehir disindayim doktora gidemedim aradm dusuk yapiyo olabilursn dedi bu kadr acisuz dusuk olurmu napsam

selam canım sana o düşük yapıyor olabilirsin diyen doktor için bişi derdimde neyse demicem ... canım bi arkadaş var onunda bu tur sıkıntıları var oda klomen kullandı tek bişi diyim hayıra yor belkide bebiş yerleşiyordur ....bende klomen ve catlama iğnesi kullandım ama bel agrım yok sık wc ihtiyacı oluyo bende bak şu konuya gel orda konuşuruz

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=392881&page=3077&p=33603167#post33603167

agrıların inşallah hayırlı haberlerin belirtisidir ... görüşmek dilegiyle ..

Öncelikle sana çok gecmiş olsun canım ..verdiğin kilolar içinde çok sevindim maşallahh...bugun pazartesi inşallah geldiğinde hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin yaradana emannet ol canım ....

çok geçmiş olsun canım sağlığına kavuşmuşsun Allah birde bebek versin tüm detlerin bitsin inş..

Son düzenleme:
Arkadaşlar araniza yeni katıldım gerci uzun zamandir takip ediyordum forumu . Catlatma ignesi vuruldum bu ay 14. Gunum bugn test negatifti bi sabah moralim oldukça bozuldu belimde adet olacakmisim gibi bi sızlama var. Bu sureç ne kadar da zormuş kendimi yorgun hissediyorum artik ;(

Kızlar bugün doktora gittim.2 tane Nur topu gibi yumurtam var.biri 22 mm.diğerini söylemedi doktor ama ona yakındı.en az 20 mm.saat 6 gibi ovitrelle vuruldum.bakalım yarın babasıyla bebeklerimizi çağırmaya başlayacağız.rabbim herkese nasip etsin.çok şükür bu ay çok iyiyim.rabbime tevekkül etmeyi sonunda başardım.verirse verir vermezse tevekkül ederim.bana harika bir eş harika bir iş vermiş.onun takdiri.bebeğimi hafız olmaya adadım.KIZLAR tavsiye olan varsa bu dönemle ilgili bekliyorum.herkese iyi çalışmalar

hoş geldin canım evet canım zor bi süreç..
ben iğne olamadım henüz o aşamaya gelemiyorum..yumoşlar büyümüyo

canım çok sevindim yumoşların güzel büyümüş
ben iki aydır klomen kullanıyorum ama büyümediler bugün 10. gündü 10 mm olmuş günde 3 tane klomen içtim 16 mm olması gerekmiş perşembe tekrar gidicem büyür inşş..

Arkadaslar bugun catlatma ignemin 12. Gunu ve sabahki erken gebelik idrar testinde silik pozitif gordum... Ama cmts gunu kanda baktircam bu idrar testinden cok cekenler olmus pozitif gorup de kanda negatif cikan. Hayirlisiyla insallah guzel haberler veririm :) opuyorum hepinizi

inş hamilesindir canım

Bu harika bir haber, İnşallah güzel haberler verirsin bizde umutlanırız =)
İyi hatırlıyorsam sende klomen + iğne olmuştun ve ağrılarınd vardı dimi ?

Bu harika bir haber, İnşallah güzel haberler verirsin bizde umutlanırız =)
İyi hatırlıyorsam sende klomen + iğne olmuştun ve ağrılarınd vardı dimi ?
Evet canimmm ve 20.16 cikti sonucum :) insallah bu sefer guZel yukselir degerim. Gecen ay 40 tan 43 e yukselmisti dusuk olmustu. Cumartesi tekrarlicam bakalm :)
SiZlerden de guzel haberler alalm insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…