klomen tedavisi gören bayanlar...

Meraba canim,bende dr pko var serophene kullandim brn de ayni özellikte bi ilac ben bu tedaviyle hamile kaldim ama igne de kullandim,ilk etapta ilac veriyolat yeterli gelmezse igneye basliyolar,insallah srn de faydasini görürsun canim

meraba hanmlar bir yıllık evliyim hiç korunmadım ama hamile kalamadım doktora gittim testler yaptırdım ama hiç bir sorun olmadğını söyledi doktorum muhtemelen gününü tututuramıyorsun dedi klomen verdi 5 gün sabah aksam 2 tane içtim 13.gün muayahaneye çağırdı yumurtalıklarıma baktım 15.6mm oldum yumurtlarım sonra iki gün sonra gel çatlatma iğnesi yapıcm dedi bu arada bi tane yumurtam varmış ben de çok merak ediyorum bi yumurtayla hamile kalınabilir mi birde çatlama iğnesiyle hamile kalmak mümkün mü....rabbim olmayan herkese evlat nasip etsin

canım geçen ay benimdeöyleydi.12. Gün 10 mm falanadı.bikaç gün ağzımda çörekotu çiğnedim.3 gün sonra 21 mmdi.inşallah gelişir yumişlerin.

Ayy canim yaa cok sagol benimde gelisebilir o zaman ins senin gibi olur

Tamam canim üzülmek stres yok yarin belli olucak bakalim iyiki varsiniz rahatlattiniz beni...

slm arkadaşlar bende pcos var günde 5 doz 2 buçuk kutu klomenle sol tarfta birtane 20 ml yumurtam

sağ tarfta 12 13 14 mlm 3 yumurtam varmış

doktorum sol taraftaki yumurta istediğim boyutta çatlatma iğnesi yapalım ddi 17sinde çatlatma iğnesi oldum ve beklenn adet tarhim 4 ocak ama düzensiz ilaçla adet görüyorum ayın 6sında test yaptıracağım içimde tuaf bir his var inş buay olacak çok heveslendim

bu ay olmazsa rahim filmi sonrasında iğne tadavisi başlayacak inş onlara gerek kalmaz bildiğinz gibi rahim filmi yumurta geliştirici iğne fiyatları pahalı hem maddi hem manevi anlamda yıpratacak bir süreç başlayacak inş tüm bunlara gerk kalmadan gelir bebeğim dua edin neolur

ayy canim yaa cok sagol benimde gelisebilir o zaman ins senin gibi olur

tamam canim üzülmek stres yok yarin belli olucak bakalim iyiki varsiniz rahatlattiniz beni...

inşallah canım haber et durumunu. Bu ay bekliyorum ben rahimfilmi çekindim.3 ay gitmeyecem dr a.

inş hamilesindir canım gerçekten zor bi süreç hem maddi hem manevi anlamda Allah yardımcın olsun....

inşallah canım haber et durumunu. Bu ay bekliyorum ben rahimfilmi çekindim.3 ay gitmeyecem dr a.

gittim canım yine büyümemişler istediğim boyutta değil dedi iğneye gerek yokmuş duphaston verdi ve 1 hafta gün aşırı deneme önerdi inş olur umudum yok büyümeyen yumurtayla hamile kalınmazki yinede boş geçirmicem....
rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyo inş sende olursun canım ara vermende iyi olur bu dönemde...

ben klomenin bi değişiği olan serophene kullandım çatlatma iğnesi vurulalı da
4 gün oldu bu iğne bu kadar sersemlik yapıyor mu sürekli uyku hali ve sersemlik var bende:26:

çok sağol canım inş hamileyimdr zorlu sürece girmekten çok korkuyorum inş gerek kalmaz ,

dün akşamdan beri ağzımda acı bir tat ver beni rahatsız eden ve göğüs uçlarımda hafif sızlama inş gebeliktendir

4 gün oldu bu iğne bu kadar sersemlik yapıyor mu sürekli uyku hali ve sersemlik var bende:26:

bedede oldu canım uyku hali ve mide bulantısı yaptı 1 haftaya geçer

kaç mm olmuş.hayırlısı olsun canım yinede belliolmaz.dediğim gibiçörek otunu dene sen bi ara.

canım üzülme, stres yapma.
kısmet bu belli olmaz.
inşallah en hayırlı zamanda kavuşursun evladına.

Bendede uyku yapiyodu canim baska bisey yapmadi...

Hamilelik belirtisine benziyo ama sen yinede cok umutlanma canim üzülürsün sonra...

kaç mm olmuş.hayırlısı olsun canım yinede belliolmaz.dediğim gibiçörek otunu dene sen bi ara.

Kac mm oldugunu söylemedi canim iyi degil dedi sadece.. çörek otunu yapicam canim aksam yaptim bile sagol...

canım üzülme, stres yapma.
kısmet bu belli olmaz.
inşallah en hayırlı zamanda kavuşursun evladına.

Amin canim hepimizin tek dileği bu biran önce bebeklerimize kavusmak ins en kisa sürede olur amin...

Son düzenleme:
selam bayanlar bugün dokotra gittiğimde yumurtam 20mm olmş dedi çok iyi bi tane yumurta varmiş çatlatma iğnesi vuruldum bugn akıntım çok fazla merak ettiğim kaç günsonra yumurtanın çatlayıp çatlamadğinı anlayabiliim....

canm işte insan istemeden de olsa umutlanıyor ne demişler umut etmek allhtan umutsuzluk şeytandan diyip umutlarıma sarılıyorm heray olduğu gibi buayda hüsrana uğramam inşşşşş 1 hafta sonra belli olacak herşey inşşşş buay bebeğim bnemledir

Ben kulandım arkadaşım ve 7 ay sonra kavuştum bebğime. İkinci çocuumda da klomen kullandım onda ilk ayda oldu. Tedavime ek olarak zayıfladım 10 kilo soğan ve incir kürlerini yaptım ikisinde de

Son düzenleme:

Yeni yil sana uğurlu gelir ins canim bebisin seninledir...
1 haftada gecmek bilmez simdi :-(

merhaba hanmlar bende dün çatlatma iğnesi vuruldum 3 gün önce doktora gittiğimde yumurtam 15.6 dı 3 gün sonra gittiğimde 20 mm olmştu ama ben bu 3 gün içerisinde incir kürünü uyguladm gerçktn yumurtalara etkisi olduğunu gördüm hala da devam ediyorum 21 günlük bi kür bende sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum inş.bu ay hamile klırım allahın izniyle yanlız hergün de meryem süresini okuyorum onuda burada yazayn arkaaşlardn duydum 42 gün boyunca inş hayırlara vesile olur.....

Yeni yil sana uğurlu gelir ins canim bebisin seninledir...
1 haftada gecmek bilmez simdi :-(

sağol canm snaada uğurlu gel inş yeni yıl aynen canım pazartesni iple çekiyorm inş sonucum pozitif çıkar bebğim benmledir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…