klomen tedavisi olan varmı

sağol canım...hala devam ediyor adet.sıkıldım valla hic boyle olmazdı.yeni ders yılın hayırlı olsun bu arada.............:dance:

bu ay doktorda bana klomen verdi hicbir sorunun yok dedi am anlamadım bizde 2 aydan beri korunmuyoruz:bbo:

merhaba gaye'cim nasılsın?bir türlü denk gelemiyoruz seninle herhalde bu günde cıktın neyse kendine iyi bak.....:sm_cool:

günaydın kızlar. özbekçim girmiyorsun birkaç gündür bir sorun yoktur umarım. bu arada ben dün kontrole gittim. doktor yine aynı şeyi söyledi artık bilmiyormuşum gibiklava: yumurtaların zayıf!! allah allah! hakkaten mi dr bey dicektim. ben de klomeni zevk için kullandığımı sanıyordum:mymeka: kıcık şeyyyyyyyyyyyyyyyyy... aslında sinirlendiğim şey şu oldu, yumurtam geçen aya oranla daha çok gelişmişl 18mm olmuş hani biraz iyi bişey duymak isterken offffffff ne bileyim ben belki de ben artık çok hassaslaştım bu konuda. hakaretmiş gibi gelior yumurtaların zayıf deyince çünkü geçen yıl zayıf değillerdi. daha şoku yeni atlatıorum. her şey bu doğum kontrol haplarının yüzündenklava: neyse bugün çatlatma iğnesi vurulacağız ve yarın akşam da çalışmalara başlayacakmışızsırnaşık şey artık bakalım ne olacak. bu arada kızlar... bilgisi olan varsa yazsın lütfen. dr. bana haftaya tekrar gel progestana başlayalım dedi. bu ne işe yarıyor??

merhaba gaye'cim nasılsın?bir türlü denk gelemiyoruz seninle herhalde bu günde cıktın neyse kendine iyi bak.....:sm_cool:

giriyorum bende seni bie türlü yakalamıyorum özbekcim konusmak nasip olmadı aksamları girebiliyorum genelde insallah karsılasabiliriz birgüna.s.

kızlar ben size birsey soracagım doktor bana birseyin yok gayet sağlıklısın yumurtlaman iyi dedi bende cabuk hamile kalmak istiyorum dedim klomen ilacını verdi anlamadım bana bu carsamba gel kontrol edeceğiz dedi iğne falan diyorsunuz ya siz onu merak etti 1-1.5 aydır korunmuyoruz biz kafamda bir sürü soru isareti kaldııCADIARZUCADIARZU

gayecim merhaba. ben de geçen aydan beri kullanıorum klomeni. çatlatma iğnesini de bugün vuruldum. bildiğim kadarıyla yumurtanın çatlamasını ve böylece döllenmeyi sağlıor. ben de bir sorunum olmadığını sanıyordum sadece dr yumurtalarımın zayıf olduğunu söyledi. normalde 3 ay ilaçsız deneyecektik ama ben hemen hamile kalmak istediğimi söleyince ilk aYDAN başladık klomene. geçen ay ilk denememizdi ve olmadı. bu ay inşallah hepimiz (yani özbek,sen ve ben:) hamişler listesine girerizyerimseniben

kumpiraa'cığım nasılsın?aevet bir kac gündür giremiyorum çünkü eşim gececi olduğundan dolayı kayınvalidemde kaldım oradada malum bilgisayar yok.ama özledim yazmayı.moralin bozulmuş galiba ama inan hiç bozmaya gerek yok.allah'ım ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip eder zaten.ben perşembe doktora gittim bana ne dedi biliyormusun?klomen hiç bir işe yaramamış dedi.rahimim inceymiş onun kalınlaşması gerkiyormuş bu yüzden klomen dışında yeni bir ilac verdi.bakalım onu içince ne olacak bu sefer olacak mı.ama dediğim gibi allah büyük bir gün bizimde olur mutlaka,muhakkak yeri ve zamanı vardır...yerimseniben

gaye'cim merhaba...bende genelde akşamları girebiliyorum birde pazar günleri çünkü o gün izinliyim.inşallh bir gün denk geliriz.görüşürüz canım...:teytey:

merhaba kımpira tesekkur ederim cevabın ıçin bana hic iğneden falan bahsetmedi doktor belkide beni carsamba bu yuzden cağırmıstır insallah Rabbim hepimize bir an önce nasi etsin ben genelde aksam 10 dan sonra girebiliyorum nete insallah görüsürüza.s.

gaye'cim merhaba...bende genelde akşamları girebiliyorum birde pazar günleri çünkü o gün izinliyim.inşallh bir gün denk geliriz.görüşürüz canım...:teytey:

o zaman pazartesi aksamı aksam 10 olurmu ben acacağım neti insallah görusebiliriza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…