klomen tedavisi olan varmı

şekercim öyle bile olsa zaten iğne yapıldıktan sonra 24 ile 36 saat arasında yumurta çatlıyor bence kanda baktırmalısın inşallah hamilesindir canım ben aşılamadan sonra 14. günde adet olmuştum

canım bebek tedavısınde ben gormustum dr um bana gunde 1 tane kullan dedı ama ben 2 tane kullandım bende kıst yapmıstı dr dedığı sekılde kulanırsan bırsey olmaz olsa bıle onemlı kıstler deyıl kendılıgınden atılıyo bır iki ayda

merhaba. az önce doktordan geldim. kistim kaybolmus 4 mmdi. bir tane yumurtam büyümüş 17 mm olmus. klomenin 4 tanesini atabilmiştim belki ondan az oldu yumurtam. ama buna da cok şükür. dr iki üç tane olsa catlatma iğnesi vururduk ama simdi gerek yok dedi. içimde bir umut var ama, vucudum tedaviye cevap veriyor.insallah hayırlısıyla alacagız bebeklerimizi kucağımıza. :teytey::dance::dance::dance:

inşallah canım dualarımız kabul olur. bende bu ay gonaphene isimli bir ilaç kullanıyorum sanırım klomenle aynı işlevi görüyor.dr.hiç iğneden bahsetmedi inşallah gerek kalmadan sonuca ulaşırız.senin adına çok sevindim canım bize de dua et....:dance:a.s.

arkadaslar bana yardımcı olun lütfen....ben klomen tedavisine baslıyorum ne işe yarar acaba.gercekten yararlı oluyor mu?

merhaba özbek. ümidinin kırılmasına gerek yok. bu ilaç sadece hamile olmana yardım ediyor. ben de kullanıyorum. klomen+glifor şeker ilacı. yumurtaları güçlendiriyormuş.geçen ay ilk denememdi fakat olmadı. 2 gün çok ağladım. dr tavsiyesiyle bugün yani adetimin 3. günü tekrar klomene başladım. 2. denememiz olacak bu ay. birçok kişiden bu ilaçların yararlı olduğunu duydum. hatta muayenehanede tanıştığım bir arkadaş ilk aydan hamile kalmış bu ilaçla. artık bilmiorum. biribirimizi haberdar edelim bakalım. umarım bu ay tutar. içini ferah tut ve ilaçları aksatmadan kullanmaya çalış. iyi şanslara.s.

hic kimse yardım etmeyecek sandım.gercekten sagol...benim aslında doktora gitmemde ki sebep adet düzensizliğiydi,fakat doktor cocuk istedigimizi öğrenince bu yola basvurmamızı söyledi.ilk üc ay bu yolu deneyecekmişiz.umudumun kırılması hangi yazıyı okuduysam negatif sonuc:1no2:ama herzaman umutlu olmalıyız değil mi?tekrar sagol yardımcı olduğun icina.s.

ben calıştığımdan dolayı gec giriyorum internete gün gelirde aynı anda denk gelirsek daha iyi olur.cünkü bir arkadaşa ihtiyacım var:içelim:

canım klomen kullananların çoğu olumlu şekilde sonuçlamışlar olayı:)
bak biraz daha araştır göreceksin. dr geçen ay bana bu ilacı verdiğinde çok ağlamıştım. allah'ım ilaçla mı hamile kalacağım!! doğal yollarla kalamıyor muyum!! bende sorun mu var falan. sonra öğrendim ki bu ilaçlar daha çabuk gebe kalmamızı sağlayacak yardımcı ilaçlar. umarım sen de ben de bu ay adet görmeyiz. hemencecik etkisini gösteriryerimseniben

günaydın özbekyerimseniben dün kardeşim bizde kaldı. malum bilgisayarda fazla oturtmadı beni, aldı elimden:) neyse sen ne zaman başladın ilaca? ne zaman adet tarihin. ona göre söleyelim de takip edelim. benim adet tarihi 26 Eylül olmalı ama 28 günde bir adet gören ben, bu ay 30 günde bir gördüm. artık belki ilaçların veya iğnenin etkisidir. bu yüzden yani 30 eylülü geçene kadar adetim gecikti demeyeceğim. klomene dün başladım tekrardan. dr sabah 2, akşam 2 iç dedi, öle yapıorum yine. şeker ilacını da hiç aksatmadan kullanmak gerekior ben de işte bir aydır içiorum.(hani yumurtaları güçlendirmek için olan) sanırım 5. günden sonra yine iğne var:1no2: offfffffff... ne yapalım katlanacağız artık. sen de bilgilerini ver bakiim girdiğin zaman. görüşmek üzereyerimseniben

iyi geceler kumpiraa.....nasılsın?benim daha önce hic adetim gecikmezdi ama nisan ayından beri 3 kere adet gördüm o da dr un sayesinde.bu yüzden doktor bana ilk önce seker ilacı verdi onu yaklasık 1 aydır iciyorum.klomen'i de cuma dan beri yani iki gündür iciyorum.benim sabah 1 aksam 1...adetime gelince 27 sinde adet gördüm heralde bir daha ki ayın 26-27 gibi olur.olmazsa eğer(insallah olmaz) o zaman geliyor demektir.ama doktor bana iğne vermedi.bu iğne nedir?insallah büyük allah'ım hayırlısıyla yardım eder.yerimseniben.gelişmelerden haberdar et beni.yarın tatil ne güzel bir gün:teytey:değil mi?

özbek merhaba canımşutarafagitti evet 2 gündür giremiyorum hatta az sonra yine kalkmak zorundayım:) eşim memleketine gitti hafta sonu için. kuzenim bende kalıor. bu durumda ben de giremiorum. bu arada ben de klomeni cuma gününden beri içiorum:) adet günleri de hemen hemen aynı. valla çok ilginç olacak bu ay. inşallah ikimiz de adet görmeyiz. hamiş oluruz. yarından itibaren benim okul başlıor ve 2 aylık müthiş tatilim sona eriorsenağlama neyse ya, artık işe yarama vakti geldi. neyse, yarın akşam görüşürüz büyük ihtimalle (tabii sen de buradaysan) iyi geceler canıma.s.

canım nasılsın bizde şimdi eşimin abisinden geldik.msjnı aldım.yarın benim iş var.sen galiba öğretmensin?okul dediğine göre...adet tarihimiz hemen hemen aynı ortak yanlarımız var yani:teselli:ben genelde 10 dan sonra girebiliyorum. malum iş hayatı...sana bişey sormak istiyorum:benim adetim pazartesi den bu yana hala geliyor(az az tabi ve cok koyu)neden acaba ilacların etkisi olabilir mi?cunku normalde benim 4 gün sürer cok uzadı yani.yarın görüşürüz a.s.

:1hug:

merhabalar kızlar. gaye sen de hoş geldin aramızaa.s. özbekçim evet ben öğretmenim ve bugün başladık, tabii öğrencilerle değil henüz:)) kanaman kesilmemiş ama diosun ki geçen p.tesiden beri, yani dün tam 7. günündü. bence bu normal. gerçi ilaçların da etkisi bence yok değil çünkü ben bu ay çoooooooooooooooooook fena sancılar çektim ve aşırı kanamam oldu, artık hani klomen yumurtaları çoğaltıyor diye mi bilmiorum ama evet her zamanki adetimden daha farklıydı benimki deeeeklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…