klomen tedavisi olan varmı

ben 2 kere üst üste ilaç içip iğne oldum bu ay nadasa bıraktık çünkü geçen aydan kalan foleküllerim erimemiş doktorum kiste çevirir devam edersek dedi. İğne olduktan sonra çağırdımı doktorun çatlama olup olmadığına bakmak için.
Hem sıkma canını çünkü bu tedaviye devam ettikçe gebe kalma şansı çok artıyomuş.

yok iğneyi verdi hemen yaptır dedi.ve ilişki zamanını söyledi.iğnaden sonra çağırmadı tekrar.bidaha ki ay adet olursan 3 günü gonaphene almaya başla ,ilaç bittikten 2 gün sonra yanıma gel dedi.

Hmmm beni çağırıyo çatlama olup olmadıına bakıyo sonra ona göre ya bu ay hamilelik bekleyebiliriz diyor yada ilaç veriyo söktürmek için benim kistim var çünkü. Eğer regl olursamda 5. günü 5 gün ilaç kullanıyorum dr gidiyorum iğne zamanını söylüyor iğneden sonraki 4. gün tekrar çatlama varmı yok mu baktırmaya çağırıyor. Habire dr yani.

beni de çağırmamıştı iğdeden sonra. iğne öncesi çok sık gittim çünkü folikül büyüklüğünün düzenli bir şekilde ölçülmesi lazımmış. ama iğneden sonra eğer adet olursan 3. günü el diye uğurladı hep

biz 2.5 aydır deniyoruz olmayınca doktora gittim.zamana bırakmamı söyledi.yinede rahat olmak açısından vajinal ultrason ve adetin 3.günü hormon tahlilleri yaptı hepsi normal çıktı.ur,kist hiçbişy yokm uş hormonlarda düzgün.seninle ilgili bir neden yok dedi eşin de sperm tahlili yaptırsın dedi ben mi acele ediyorum ne..klomen istedim vermediiii((

Bende bir yıllık evliyim şubat ayında bebeğim karnımda öldüğü için alındı 5 aydır denememe rağmen olmadı buay klomen kullandım hafif ve sürekli ağrılarım oldu 11.günden17.güne kadar ilişkiye girdim bu gün 27.gün merakla sonucu bekliyorum arkadaşımın 5yıl çocuğu olmadı klomen kullandığı ay hamile kaldı hiçte iğne filan vurulmadan bu şekilde hamile kalanlar bizimle paylaşsınlar

Arkadaşlar Bende Doktordan Yeni Geldim Yumurta Takibi Yapti Ve Klomen Kullanman Gerekecek Dedi. Ama Adetime Daha çok Var.ayin 5 Ini Bekleyeceğim.inşallah Sonuç Alirim.

bende 1.5 yıldır uğraşıyorum kızlar çok yoruldum klomen de kullandım gonaphende ama hiç birinde de olmadı şimdi de göbekten gonal-f iğne vuruluyorum bu ay aşılama yapılacak inşallah tutarda yüzüm güler hamile kalmayı ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmeyi o kadar çok istiyorum ki allahım hepimizin yüzünü güldürsün beklediğimiz bebeklerimizi kucağımıza almayı nasib etsin

slm allah yardimcin olsun.ben2 ay kullandim ve bircok kistlere yol acti.banada diyorlardi ben inanmamistim olamaz,o zaman doktor vermez demistim.ama malesef dogru cikti.insallah hamile kalirsin,kendine iyi bak ve cok düsünmemeye calis allah nasip ederse verir.

merhaba arkadaşlar. 1 aydır glukofen kullanıyorum. dünde klomene başladım. ama bir türlü yutamıyorum. dün biri bosa gitti.birinide cok zor attım. şimdi tekrar atmak istedim ama oda boşa gitti yutamadım yani. eskiden beri hiç bir ilacı atamazdım zaten. ilaç saati gelince strese giriyorum.pko hastasıyım ve bu ilacları atmam gerekiyor. ne yapacagımı sasırdım. İNSALLAH bu ilaclara gerek kalmadan hamile kalabilirim. birde sorum olacak klomenin iğnesi varmı acaba

klomenin iğnesi yok canım ancak pkos isen mutlaka glukofeni düzenli kullanmalısın emin ol çok faydasını görecen nerden biliyorsun diyebilirsin biliyorum çünkü bende pkos hastasıyım

:1no2: glukofeni zor da olsa yutabiliyorum meyvelerle falan. ama klomen cok rahatsız etti beni. böyle bir faydası olmayacagını biliyorum ama elimde değil yutamıyorum işte.:sm_confused:

merhaba sabiha. ben bingölde yaşıyorum ama bir hafta 10 gün içinde mersine geleceğiz nasip olursa. eşim polis orda 5 yıl görev yapmış. şimdi arkadaşlarını görmeye gidecegiz.oradan denizliye gececeğiz.mezitlide arkadaşları.sen nerdesin diş doktorumusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…