gayecım nasılsın işte ben buradayım sen neredesın insallah bu aksam grsruzşutarafagitti
gayecim hangi sohbet odasını diyorsun ben bilmiyorum.bana acıkla lütfen.:dance:
ya hiç kimse bana bişey yazmıyor yazıl oda ben mi görmüyorum acaba
merhaba kızlar bende bu gün başladım klomen kullanmaya yan etkileri nelerdir. bana doktor çatlama iğnesinden bahsetmedi sadece ilaç bittikten sonra adet olmadan önce gel tam olarak kaç gün sonra ne zaman gitmem gerektiğini de söylemedi sadece klomen ilacını verdi anlamadim ki ne yapmaya çalışıyor 1 buçuk yıllık evlıyim olmadı artık streste yapmıyorum oluruna bırakacam ALLAH ne zaman nasip etmişse o zaman olur inşallah olmasa bile mutlaka bizim için hayırlısı böyledir ki ALLAH nasip etmiyor. kimse stres yapmasın olursada ALLAH'TAN olmazsada ALLAH'TAN sadece ALLAH'A sığının.
çiğdem, teşekkür ederim açıklaman için benim rahatsızlığımın pcos olduğunu öğrendim araştırdım çok ciddi bir sorun (gebe olamama açısından) doktorun bu kadar rahat olması ilginç aslında. acaba diyorum bu hastalığında mı çok ileri boyutu yada daha zararsız boyutu var şimdide pco rahatsızlığı olanlara soruyorum. bu rahatsızlıkta olup gebe kalan var mı yada nasıl bir tedavi uygulanıtor bu rahatsızlıkta olanlara lütfen acele cevap yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?