klomen tedavisi olan varmı

gayecım nasılsın işte ben buradayım sen neredesın insallah bu aksam grsruzşutarafagitti

gaye'cim aslında net adresin olsa muhakkak yakalarız birbirimizi.bir türlü denk gelemiyoruz neyse bir gün insallah görüsürüz

itersen yarın satfadaki sohbet yeri varya orada göruselim seninle tanısamadık bir türlu doğru düzgün insallah yarın hala ismin yazıyor ama hangi sayfadasın bilmiyorum

gayecim hangi sohbet odasını diyorsun ben bilmiyorum.bana acıkla lütfen.:dance:

Arkadaşlar Bende Uzun Yillardir Adet Düzensizliği Ile Muzdaribim.1 Yillik Evliyim. 2007 şubat Ayina Kadar Diane 35 Kullandim şubattan Sonra Bebek Istediğimiz Için Biraktim,mart Ayinda Normal Adetimi Gördüm Ama Doktora Gidene Kadar Yani Temmuz Ayina Kadar Adet Görmedim.ilaçla Adet Gördükten Sonra Doktorla Görüşerek Yumurta Takibine Başladik Klomen Kullandim 10 Dozluk Ama Yumurtalar Yeterli Seviyeye Ulaşamadi Ve üzüldüm. Sonra Tekrar Ilaçla Adet Gördürdük Ve Klomen I Bu Sefer 15'lik Kullandim Ve Büyüdüler Ve Sevindim Daha 18mm Yeterli Imiş çatlamak Için çatlatma Iğnesi Verdi Bana 2 Günde 3 Defa Vurdurdum Tabi, Ki Sizin De Bildiğiniz Gibi Sik Ilişkiye Girmeye çalişin Dedi Bakalim Iğneyi Geçen Hafta çarşamba Günü Vuruldum,hatta Bazi Kimseler Kabul Etmese De Ilişkiden Sonra Belimin Altina Yastik Koyup Bacaklarimi Yukari Diktim Yarim Saat,bakalim şimdi Güzel Bir Sonuç Alabilmek Için Bekliyorum Umarim Hayal Kirikliğina Uğramam. Işin Kötüsü Ayni Zamanda çok Korkuyorum Bende Doktor Fobisi Var.inşallah En Kisa Zamanda Bebeğimize Kavuşuruz Hepimiz. Benim Gibi Olup Bebek Sahibi Olan Varsa Ne Olur Yazsin Biraz Moral Bulalim...

gayecim hangi sohbet odasını diyorsun ben bilmiyorum.bana acıkla lütfen.:dance:

özbekcim hamilelik diye ana sayfaya girdiğinde yukarıda sohbet yazıyor oaran görüsebiliriz bugun misafirlige gittik o yuzden bu saate kaldık yarın doktora gidiyorum bana dua et yarında görusemezsek mail adresimizi alırız bilmiyorum neden seninle tanısmayı cok istiyorum kib:1hug:

merhaba kızlar bende bu gün başladım klomen kullanmaya yan etkileri nelerdir. bana doktor çatlama iğnesinden bahsetmedi sadece ilaç bittikten sonra adet olmadan önce gel tam olarak kaç gün sonra ne zaman gitmem gerektiğini de söylemedi sadece klomen ilacını verdi anlamadim ki ne yapmaya çalışıyor 1 buçuk yıllık evlıyim olmadı artık streste yapmıyorum oluruna bırakacam ALLAH ne zaman nasip etmişse o zaman olur inşallah olmasa bile mutlaka bizim için hayırlısı böyledir ki ALLAH nasip etmiyor. kimse stres yapmasın olursada ALLAH'TAN olmazsada ALLAH'TAN sadece ALLAH'A sığının.

canım merhaba.bende klomen tedavisi görüyorum.geçen ay denedik olmadı.şimdi adetliyim ve 18.inde yani bugün oluyor tekrar başlıyorum.çok fazla bir yanetkisi yok bende hiç sorun olmadı.yumurta çatladığı için kist oluşumuda yok.senin tedavi aşamanda şöyle olacak.dr un dediği miktarda sanırım 5 gün kullanıyorsun ilacı.ilaç bittikten sonra ilişkiye giriyorsun eşinle(6.gün)7.günde doktora gidiyorsun ve yumurta takibi yapılıyor.yani yumurtan 18-22mm olduğunda sana iğne verecek ve iğneden sonra 24.ve 36. saatlerde ilişkiye gireceksiniz.yani yumurtlamış olacaksın.artık sonrası allahtan.bu arada yumurta takibin yapılırkende 1 gün arayla iğne olana kadar ilişki şansı arttırıyor.zaten iğne olduktan 24 saat sonra yumurtan çatlıyo ve malum saatlerde ilişki şansının en yüksek olduğu zaman hamile kalmak için bildiklerim bunlar.umarım yardımcı olabilmişimdirrrŞeniz

çiğdem, teşekkür ederim açıklaman için benim rahatsızlığımın pcos olduğunu öğrendim araştırdım çok ciddi bir sorun (gebe olamama açısından) doktorun bu kadar rahat olması ilginç aslında. acaba diyorum bu hastalığında mı çok ileri boyutu yada daha zararsız boyutu var şimdide pco rahatsızlığı olanlara soruyorum. bu rahatsızlıkta olup gebe kalan var mı yada nasıl bir tedavi uygulanıtor bu rahatsızlıkta olanlara lütfen acele cevap yazın

oda benim canım.ilk denemde tutmadı.ikinciye inşaallah.bendede pko var veklomenide buyüzden kullanıyorum zaten.daha fazla sayıda ve kaliteli yumurta elde ediliyo bu sayede canım.hiçde öyle abartılacak bi sorun değil.şekerim günümüzde tüpleri tıkalı olanlar hatta eşinde çok az sayıda canlı sperm olanlar bile hamile kalıyor.dr seni strese sokmamak için anlatmıyodur şimdilik aşamaları.benimkide anlatmadı ben burda öğrendim herşeyi.ama pko olup hamile olan çoookkk.sen sadece kilona dikkat et.folik asit kullan ve drun tavsiyelerine harfiyen uy canım.en kısa zamanda sonuç alırız inşaallah.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…