klomen tedavisi olan varmı

selam eslem ilk olarak bir kaç ay klomen tedavisi görmen lazım eğer bu tedavi sırasında gebe kalmazsan daha sonrada aşılama yapılıyo umarım güzel haberlerinizi alırız
a.s.

bu arada arkadaşlar bende klomen kullandım 10 gün oldu biteli doktora gittim iğne den bahsetmedi adet olmazsan 1 hafta sonra gel olursanda yine 5. günü başla dedi

olweys o ıgne yumurtaları catlatmak ıcın senın bu problemın yoksa doktor vermemıstır canım sevınmelısın bence ben ekım ayının24.de vurundum

canım bence sen bir süre kendi oluruna bırak.yani bir süre vücudunu dinlendir bence..
ben 2 ay ovulasyon oluşturucu tedavi görücem sonra rahim filmi çektiricem.eğer rahim filminde ve eşimde bişe çıkmazsa bırakmayı düşünüyorum artık..bir süre en azından dinlendiricem vücudumu.dediğin gibi tetkikler hastane ortamı yoruyor insanı.dünyalar güzeli bebeişe de değer bunlar ama vucut sürekli bu tarz şeylerle karşı karşıya kaldığında bağışıklık kazanıyor dedi ananem..eskiler lafı hep çıkar bende.bir süre oluruna bırakıcam..
bence sende böle yapmayı dene tatlımm

gülsah zaten en buyuk etken stres kendını rahat bıraktığın zaman emınım olur ınsallah bu ay guzel haberler verırız bırbırımıze

merhaba canım senin sorunun neydi vurluduğun iğnnenin adı ne

slm askıdo bende ekımın24 de vurundum ama adetım gecmeden bakmam sonuca hayal kırıklığı yasamak ıstemıyorum canım ınsallah hamıleyızdır sonucu bıldır tamammı

açıkçası doktorum vermedi annem başımın etini yedi biri kullanmış hamile kalmışben bu ay giteceğim doktora bu arada ilginden dolayı saol:1hug:

biz eşimle bir yıl korunmadık normal yoldan olmadı dr gittik rutin kan idrar testleri sperm testi ve rahim filmi istedi 2 gün sonra gidicem dr ona göre belli olucak ama annem bu ilacı kullanan birinin 10 yıl cocuğu olmamış bu ilaçla olmuş adetin 5 günü sabah akşam 1 tane iç dedi benimde hafta sonu misafirim vardı dikkat edemedim bugün 7 günüm içsem ne olur diye size danışmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…