klomen tedavisi olan varmı

iklgül bak canım ben doktor kontrolünde kullandım klomeni ve ğine vurulduğun halde yumurtam çatlamdı ve kocaman kisti oldu kesinlikle kullanma doktorun hangi ilacı verirse onu kullanırsın canım

ANNENE DEKİ GÜZELİM BU İLAÇ DR KONTROLÜ OLMADAN İÇİLMİYOMUŞ.EĞER YUMURTALIKLARINDA KİSTİN VARSA BU KİSTLERİN BÜYÜMESİNE YOL AÇARAK AMELİYATLIK BİR VAKA HALİNE GETİRİYORMUŞ DE.SAKIN HAA ARKADAŞLAR BU SİTEDE GÖRDÜĞÜNÜZ HER İLACI KULLANMAYIN DRA GİTMEDEN.AKLI BAŞINDA İNSANLARSINIZ.BENDE DAHA ÖNCE BU İLACIN ADINI BURDA ZİKRETTİĞİM İÇİN SUÇLULUK DUYGUSU TAŞIYORUM DİKKATİNİZE.:1shok:

ya alalh aşkına kaçıncı devird eyaşıyorsunuz aldıgınız şey bal pekmez mi ya içsem onun 10 yıl sonr a bu ilaçla çocugu olmuş senind eolur saçmalamyın allah aşkına e benim onunla çocugum olmadı d rum banada verdi salak kadın ilgilenmedi sonund akocaman bir kistim oldu 8.5 cm lik aptal dr onun yuzunden psikolojim alt üst oldu sonunda şimdiki biricik d rumu buldum oda bana başka bir ialç verdi onu kulllandım hemen hamile kaldım
şimdi adını versem hemen bu ilacı mı alacaksınız yapmayın ya çok yakında dr lara da gidilmeycek artık

:1no2:
Selam arkadaşlar bu ay klomen kullandım ilk kullanışımdı.Ben günde 1 tane içiyordum adetimin 5. gününde başladım ve pazar günü son hapımı aldım yarın dr la randevum var.yumurtam varmı diye kontrol yapacak ama bana iğneyle ilgili bişi bahsetmedi.hepimizin derdi aynı bütün msjları okudum da birbirimizin yaşadığı okadar çok ortak duygular varki bazen duygulanıp ağladım,bazen adım adım takip ederek hamiş olanlara sevindim yani bu çok başka bi duygu allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah...

a.s.Ben 4 aylık evliyim ve hiç korunmadık doktor geçen ay yumurtlama takibi yaptı ama yumurtam hiç yoktu.ama ondan önceki ay baktığımızda yumurtam vardı ve çatlamıştı ama hamiş olamadım.hemen çocuk istediğimiz için klomen verdi.bütün tetkiklerim yapıldı eşimde ve bende hiç bir problem bulunmadı.tam 4 aydır adet olmamak için dualar ediyorum oluncada oturup ağlıyorum.bilmiyorum artık çok hassaslaştım bir bebek gördüğümde kendimi tutamayıp ağlamaklı oluyorum offf bilmiyorum biraz fazla stres var ama stres yapmamak mümkün değil...benneyaptımkiÇok üzgünüm çoook

Burda benimle derdimi paylaşmak için bir çok arkadaş bulabilirim ve çok sevinçliyim sizlerle tanışmak çok güzel olacak.cevaplarınıza ihtiyacım var.herkeze selamlar.:1hug:

a.s.merhaba gülan06 msjıma cevap verdiğin için çok sağol biliyorum yolun başındayım ama bebiş özlemi çok farklıdır biliyosun bugün dr gittim ve klomen sonucu tam 3 adet 22 mm çapında yumurtam olduğunu söyledi ama bana çatlaması için iğne vermedi çünkü kist oluşma riski olurmuş kendi doğal haliyle çatlamasını bekliycez dedi ve 4 gün sonra kontrole çağırdı tabi gün aşırı ilişki önerdi ama ben çok sevindim çünkü geçen ay hiç yumurtam yoktu allah yardımcımız olsun inşallah sanada,banada en kısa zamande bir bebiş nasip etsin yüce rabbim.

BEN BURDAYIM..................:teytey:

gülankcım biz uan istanbulda ikamet ediyoruz eşim burda özel bir hastanede doktor ortopedi uzmanı ama bize manisadan yeni açılacak bir özel hastaneden teklif geldi ve bizde kabul ettik belki bilirsin 8 eylül hastanesi daha açılmadıdevlet hastanesinin orda yılbaşından sonra açılıyor ve allahın izniyle bizde geliyoruz şubatı bulmaz taşınmamızseninle görüşmek çok isterim tekrar görüşmek üzere öptümŞeniza.s.:sm_cool:

arkadaşlar merhaba ben 2 ay klomen kullandım 2 gün sonra adet olmam lazım ama yine hiç ümidim yok ve bu gün farklı bir doktora gittim çok güzel ilgilendi hiçbir doktorun yapmadığı muayeneleri yaptı ve diğer doktorun uyguladığı ilaç kullanımını anlattım çok tepki göster öyle şey olur mu böyle tedavi uygulanmaz dedi bu doktoruma güveniyorum o kadar çok ilgilendiki işte şimdi umutlanmaya başladım ALLAH isteyen herkese nasip eder inşallah

Sevindim olweyscim bende klomen kullandım ve yumurtalarım 3 adet ve çok büyük beklemedeyim umarım olur kalbini serin tut inan bana moralle okadar ilişikki bu durum ama dr çok önemli tabi değiştirmen ii olmuş hadi bakalım hayırlı olan haberlerini bekliyoruz ama olmazsada üzülme mutlaka olacak görüşmek üzere:1hug:

MERHABA BEBİŞKO MORELİM ÇOK BOZUK OLMADI ÖĞLEN REGİ OLDUM ÇOK AĞLADIM TUTTURAMADIK BU AY DAA EŞİM ÇEVREM ŞARTLANMIŞLARDI ÜMİTLİYDİLER BU AY AMA OLMADI YİNE ÇOK ÜZGÜNÜM..........
BURDA YAZMAK PAYLAŞMAK İSTEDİM OCAKTA AŞILAMA YAPTIRACAĞIZ ARTIK BİLEMİYORUM OLURMU İNŞ ALLAHIM HEPİMİZE TATTIRIR......

CANIM BENİM YA NOLUR ÜZÜLME BENDE HER AY AYNI HAYAL KIRIKLIĞINI YAŞŞIYORUM AMA SONU YOKKİ KENDİMİZİ ÜZÜYORUZ BAK HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR BAK OCAĞI BEKLE AŞILAMANIN TUTACAĞINA CANİ GÖNÜLDEN İNANIYORUM ŞİMDİ BİRAZ DİNLE KENDİNİ GELECEK SENİN O YUMURCAK KUCAĞINA EMİNİM AMA ZAMANI VAR HEPİMİZE ALLAH NASİP EDECEĞİ ZAMANI YAZMIŞTIR İSYAN ETMEK OLMAZ BAK BURDA BİZ BİRBİRİMİZE DESTEK OLUR GÜÇ ALIRIZ SEN SAKIN ÜZÜLME YARIN GÖRÜŞÜRÜZ DUALARIM SENİNLE CANIM BENİM...:teselli::çok üzgünüm:

canım dileklerin için çok sağolŞeniz inş.allahım hepimize nasip eder o mutluluğu yaşamayı
Bu ay aslında ümitlenmek istemedim ama 2 gün geçince eşimde herkese söyledi ümitlendiler eşim üzüldü diye üzüldüm kendim için üzüldüm yani herşey üstüme geliyor canım.
İnsan çevresinde paylaşacağı birilerini arıyor ama yaşayan anlıyor.yaşaman nerden bilir içimizdeki kopan fırtınaları....:1hug:

Sabır edicez canım biz üzülüyoruz ama bizden çok eşlerimiz üzülüyo ama kendimizi yoparlayıp bu yolda devam etmeliyiz bak yanlız değilsin biz varız bizi bizden başka kimse anlayamaz öptüm canım:teselli:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…