biz eşimle bir yıl korunmadık normal yoldan olmadı dr gittik rutin kan idrar testleri sperm testi ve rahim filmi istedi 2 gün sonra gidicem dr ona göre belli olucak ama annem bu ilacı kullanan birinin 10 yıl cocuğu olmamış bu ilaçla olmuş adetin 5 günü sabah akşam 1 tane iç dedi benimde hafta sonu misafirim vardı dikkat edemedim bugün 7 günüm içsem ne olur diye size danışmak istedim
BEN BURDAYIM..................:teytey:
arkadaşlar merhaba ben 2 ay klomen kullandım 2 gün sonra adet olmam lazım ama yine hiç ümidim yok ve bu gün farklı bir doktora gittim çok güzel ilgilendi hiçbir doktorun yapmadığı muayeneleri yaptı ve diğer doktorun uyguladığı ilaç kullanımını anlattım çok tepki göster öyle şey olur mu böyle tedavi uygulanmaz dedi bu doktoruma güveniyorum o kadar çok ilgilendiki işte şimdi umutlanmaya başladım ALLAH isteyen herkese nasip eder inşallah
MERHABA BEBİŞKO MORELİM ÇOK BOZUK OLMADI ÖĞLEN REGİ OLDUM ÇOK AĞLADIM TUTTURAMADIK BU AY DAA EŞİM ÇEVREM ŞARTLANMIŞLARDI ÜMİTLİYDİLER BU AY AMA OLMADI YİNE ÇOK ÜZGÜNÜM..........
BURDA YAZMAK PAYLAŞMAK İSTEDİM OCAKTA AŞILAMA YAPTIRACAĞIZ ARTIK BİLEMİYORUM OLURMU İNŞ ALLAHIM HEPİMİZE TATTIRIR......
CANIM BENİM YA NOLUR ÜZÜLME BENDE HER AY AYNI HAYAL KIRIKLIĞINI YAŞŞIYORUM AMA SONU YOKKİ KENDİMİZİ ÜZÜYORUZ BAK HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR BAK OCAĞI BEKLE AŞILAMANIN TUTACAĞINA CANİ GÖNÜLDEN İNANIYORUM ŞİMDİ BİRAZ DİNLE KENDİNİ GELECEK SENİN O YUMURCAK KUCAĞINA EMİNİM AMA ZAMANI VAR HEPİMİZE ALLAH NASİP EDECEĞİ ZAMANI YAZMIŞTIR İSYAN ETMEK OLMAZ BAK BURDA BİZ BİRBİRİMİZE DESTEK OLUR GÜÇ ALIRIZ SEN SAKIN ÜZÜLME YARIN GÖRÜŞÜRÜZ DUALARIM SENİNLE CANIM BENİM...:teselli::çok üzgünüm:
canım dileklerin için çok sağolŞeniz inş.allahım hepimize nasip eder o mutluluğu yaşamayı
Bu ay aslında ümitlenmek istemedim ama 2 gün geçince eşimde herkese söyledi ümitlendiler eşim üzüldü diye üzüldüm kendim için üzüldüm yani herşey üstüme geliyor canım.
İnsan çevresinde paylaşacağı birilerini arıyor ama yaşayan anlıyor.yaşaman nerden bilir içimizdeki kopan fırtınaları....:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?