klomen tedavisi olan varmı

mrh sevda bende 1senedir gulukofen kullanıyorum hem zayıflatıyo hemde yumurtalıkları çalıştırıyo şimdide klomeni 2.ay kullanıyom 1.ay bir sonuç alamadım işallah allah muradına erdirir sende pcos sendromu var paylaşırsan sevinirim

mrh bende sitenimize yeni üye oldum pcosluyum bende 1senedir tedavi oluyorum glugofen ve 8ay diena kullandım ve gulukofene devam ediyorum şuanda vucudumda tüylenme sivilce degişik çatlağa benzeyen yaralar geçtti yanlız klomen tedavisine başladık 1seneden sonra 1.ay olmadı 2.ayı kullandım ve bekliyorum çok umutsuzum hiç anne olamıyacak gibi düşüncem var evlenmeden önce 55kilo idim pcosta 84 ve şimdi69 kiloyum ama hala çocuk sahibi değilim bu şekilde rahatsızlığı olupta anne olan arkadaşlarımız varmı cvp bekliyorum

merhaba bende gonaphane ye başladım bu ay bütün tahliller patolajik araştırma ve rahim filmim çekildi her şey normal.doktor hemen çoçuk istediğim için bu ilacı verdi.günde 2 tane .adetin 5. günü başladım 9, güne kadar.12, günde oviretti sanırım böyle bi şeydi bu igneyi vurulacagım.şu an 2 gündür içiyorum.1.5 yıllık evliyiz bu ayla 7 aydır istiyoruz.ama 5 ayı bazı nedenlerden degerlendiremedik.2 ayda bebek için çalıştık.bakalım bu ay ne olcak ilaçların etkisi olcakmı.rahim filmi mutlaka çektirin rahim filmi çekilmeden muayene tam yapılmamış oluyor.tüpler kapalıysa bu ilaçların faydası yok arkadaşlar.

sperm analizide yaptırmiştık oda normal çıkmıştı.özel hastanede yaptırdık eşim memur oldugu için para vermedik teste .

bana hiç dr.gulukofen vermedi o ilaç şeker hastalarına verilmiyormu dr gidince sorayım bari ben hep klomen kullandım..........ocak ayında aşılamaya başlıyoruz..............

sağol canım ya burdada dertleşmesek ne yapacağız bilmiyorum.biz birbirimizi anlayabiliriz sadece yaşayan üzülen bilir çünki....hayırlısı allahtan inş 2008 bizlere uğurlu gelirde hamiş hamiş gezeriz..............sırnaşık şey

Gulancim Benim Duydugum Bu Glukofen Yumurtlamayla Ilgili Bir Fayda Sagliyormuş.bazi Doktorlar Veriyormuş.kullanan Arkadaşlar Daha Iyi Bilgi Verebilir.

merhaba arkadaslar ben burda yeniyim,yazdiklarinizi okudum ve aranizdaki samimi arkadaslik ve birbirinize destek olmaniz cok güzel,bende araniza katilmak isitiyorum burdakilerin cogu ayni dertten muzdarip
benimde sorunm size benziyor ama biraz daha farkli ve zor galiba
bana dr smear testi yapti ve hücrelerin degistigini söyledi yani sinirdayim rahim agzi kanserinin ön asamasinda
ve hamilede kalamiyorum galiba yumurtlama olmuyor bende

clomen kullanip bunu saglayabilirmiyim bilemiyorum
bende son 6 aydir adetlerim cok degisti rahim ic tabakasi cok kalinlasti ve buda yumurtlama olmadigini gösterir
yani ben arastirmalarimdan bunu cikardim dr randevum sali günü bir daha smear yapilacak ama ben israrla hamile kalmak istiyorum ve dr mun bana clomen yazacagini sanmiyorum
almanyada yasdigim icin recetesiz eczaneden almamda mümkün degil
onun icin tr den siparis verdim #
insallah faydasi olurda yakindahamile kalirim hemde ikiz cok istiyorum umarim olur
fazla dozda kullaninca ikiz gebelik ihtimali yükseliyormus
insallah
aranizda yüksek dozda kullanip ikiz hamile kalan varmi arkadaslar

canım bence dr. kontrolünde kullan senin biraz daha farklı yan etki yapar bilemeyiz biz bence tr gel iyi bir dr gir tedavi ol bizim gelinde yurt dışındaidi anlatıyor dr iyi değilmiş tr daha iyi dr var.yinede sen bilirsin ama.............

slm. bu ay bende klomen tedavisi oldum. 10 gün önce ovitrelle denilen bir iğne oldum sanırım çatlatma iğnesiydi.şimdi sonucu bekliyorum.bu tedaviyi alanlar sonucu kaç gün sonra öğrendiyseniz yazarmısınız. birde bu sitede hap çatlatmaiğnesi olarak preglyi duydum ovitrelleyle arasında ne fark var

Sevgili Lale Bu Ilaci Dr Tetiklerden Sonra Veriyor. Eger Sana Bu Ilaci Vermiyorsa Yumurtlama Probleminden Daha önemli Olan Bir Sorun Vardir önce Onu Düzeltmek Istiyordur.kendin Sakina Alip Kullanma Belki Diger Sorununa Yan Etki Yapar Kist Oluşabilir.sakina Dr Habersiz Bir şey Kullanma

Papatya Benim Doktorda Ayni Igneden Verdi.şimdi Günde 2 Tane Gonaphane Kullaniyorum Haftaya Cuma Adetin 12, Günüde Igne Vurulacagim.sanirim Igneden14 Gün Sonra Teste Belli Oluyormuş.önce Yaparsan Verilenbu Igneden Dolayi Gebelik Hormonu Artiyor Pczitif Verebilirmiş .onun Için Ignenin Etkisi Geçip Dogru Sonucu Bu Zaman Diliminden Sonra Alabilirsin.oda Reglin Ilk Günü Ne Geliyor.başina Gelmiş Arkadaşlar Daha Iyi Bilir Ama.

bu ilacın yan etkilerini bilen varmı.ben kist oluşumuna neden olabiliyomuş diye duydum.bilen varsa cevap yazarsa sevinirim

merhaba sevdacım bende kullandım klomeni. doktorum bu ilacın kist yapma olasılığının olduğunu söyledi ve sık sık kontroollere çağırdı kist oluştuğu takdirde tedavi kesilecekti. diğer yan etkisi ise kilo aldırma. bünye hormon tedavisinin sonucu şişe biliyor tabi otur çok çok yersen daha çok şişebiliyormuş..geçmiş olsun umarım
isteğine kavuşursun

tesekkürler arkadaslar sali günü dra gidecegim ve soracagim insallah yazar bana bu ilaci
ama gercekten cok istiyorum hamile kalmayi

sengözlerimebaksanabarkadaşlar bende ocak ayında aşılama yaptıracağım çok istiyoruz.............
inş..olur bebişim isteyen herkesin olur inş.Şeniz

bende o catlatma ignelerinden istiyorum maliyeti yuksekmi?
lutfen cevap

Merhaba Kizlra Bende Geçen Ay Klomen Kullanmaya Başladim Ama Dr.çatlatma Iğnesi Falan Vermedi Adetinin 23.günü Progesteron Tahlili Yaptirirsaniz Yumurtlama Olup Olmadiğini öğrenebilirsiniz Benim Yumurtlama Oldu Ama Gebelik Olmadi Bu Ay 2.kez Kullaniyorum Hayirlisi Bakalim

nix canım çatlatma ignsesini dr veriyor ben para vermedim emekli sandıgı karşılıyor ilacı 14 ytl maaştan kesinti olacak sadece.ama fiyatına baktım 79ytl benimki oviretti sanırım adı buydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…