klomen tedavisi olan varmı

bende o catlatma ignelerinden istiyorum maliyeti yuksekmi?
lutfen cevap

hayır canım maliyeti yüksek değil 11 milyondu yanlış hatırlamıyorsam......rapor çıkartıpta alabilirsin devlet karşılıyor..süprizzzzz..........ben 2 kez yaptırdım iğneden preglin adı....CADIARZU..ama olmadı ocakta aşılama yaptıracağız umarım o zaman olur hamile kalırım..............:bbo:

arkadaslar Adetin 23.günü yapilan Progesteron Tahlilinde yumurtalarin calisip calismadigi bellimi oluyor yanlismi anladim

canım yumurtanın belli bir büyüklüğe ulaşıp ulaşmadığına bakılmak için yapılıyor bu test çünkü eğer büyüklüğe ulaşmadı ise klomen ilacının dozacı arttırılıyor.

çok umutsuzum kızlar bu ay klomen tedavisi oldum. 12 gün önce çatlatma iğneside yapıldı bugün idrar tesi de yaptım ama sonuç negatif.silikte olsa bir çizgi çıkması gerekmiyormuydu.

canım en iyisi kan testi.eger yoksada önümüzdeki ay .nşallah.hayal kırıklığını anlıyorum.o testlerde çift çizgiyi görebilecegim hayal gibi geliyor..yaptıgım testin ve bu testlere verdigim parada çcabası.3 milyonluktanda kullandım 25 liktende en iyisi kan testi 2, çizgiyi beklemek çok zor.gözlerin bile bazen sana oyun oynuyor.en ufak bir ışıkyansımasını bile 2, çizgiye yoruyorsun offfff.kimse üzülüp soru sormasın diye gizli gidip almasıda ayrı bir alem.ben hep 2 tane aldım önümüzdeki ay tekrar gidip almayım diye insan utanıyor her ay her ay test bide mahallede 2 eczane varsa:)))

ya bennimde geçen yıl başıma geldi bu test olayı........
tedavi sırasında adetim gecikti olmadı 2 ay eczaneleri zengin ettim..
test ala ala ama yok hep negatif çıktı.dr. gittim ilaçlar yapmış.
bir ilaç verdi 1 hafta içinde hasta oldum şimdi tedaviye yine başladık.
ama bir sorun yok diyor dr.lar ocakta aşılama yaptıracağım......

Papatya Canim Idar Testi Için çok Erken Idrar Testi Adetim 5 Gün Geçtikten Sonra Yapiliyor Bildiğim Kadariyla O Yüzden Acele Etme Kan Testi Yaptirirsan Sonucu öğrenebilirsin

:çok üzgünüm:ya kızlar şu erken gebelik testi olan forteli kullanan varmı acele cevap bekliyorum lüttfeeennn

kızlar merhaba ben klomen ilacını kullanmaya başlıcam bugün,doktorum adetın 12.gunu çagırdı neler olucak benı bılgılendırırsenız sevınırım

esracım banada 12.gün igne verdim oldum cuma günü .hayırlısı bakalım seninde yumurtaya bakıp igne verecektir .özel doktora mı gittin

kızlar merhaba ben klomen ilacını kullanmaya başlıcam bugün,doktorum adetın 12.gunu çagırdı neler olucak benı bılgılendırırsenız sevınırım

merhaba canım bende bugün başlıyorum klomene, benide 13, günü çağırdı, büyük bir ihtimalle yumurtaların gelişimini kontrol edecek, geçen ay aynısını yaptı, fakat gelişmemişti yumurtalıklar 12,5 mm. idi, bu ay klomen kullanacam bakalım ne olacak. heppimiz için hayırlısı inşallah.

arkadaşlar ben 14 arlıkta çatlatmamı vuruldum .o gün ve ertesi gün ilşki oldu pazar olmadı .pazartesi oldu bu ğün yok eşimin görevi icabı evde olmuyor her gece acaba eksik ilişkiye girmiş oluyormuyum.of ya.birde dünden beri fıldır dıldır başım dönüyo belim agriyo arada bir de midem bulanıyor ignenin etkisi olabilirmi ocak 3 te adet olacagım.bilğisi olan var mı

kızlar bende klomenle hamıle kaldım ama1 ay once dusuk yaptım klomen kullanablarda daha cok oluyormus dusuk ınsallah allah kımsenın basına vermeez

kızlar bende klomenle hamıle kaldım ama1 ay once dusuk yaptım klomen kullanablarda daha cok oluyormus dusuk ınsallah allah kımsenın basına vermeez

Öncelikle herkese iyi seneler diliyorum.Allah tüm bebiş isteyenlere bebişini kucağına almayı nasip etsin.Ben aralığın 20 sinde bekliyordum ama olmadı adet oldum ve yine ağladım,üzüldüm ama bişey değişmedi şimdi herşeyi oluruna bırakıyorum herşey allahtan zamanını o bilir.
:teselli::çok üzgünüm:eslemcim çok üzüldüm sakın üzülme allah sabrını verir bu sene inşallah olur bende klomen kullandım bu ay ilkti ama olmadı artık tedavi falan olmiycam çünkü bir sorunum yoktu benim kendi zorumla dr verdi.artık herşeyi oluruna bıraktım.senağlama
HERKESE İYİ YILLAR...
a.s.

bencede bebısko bendede sorun yoktu kendım ıstedım ılk denemede oldu ama sonuc maglum oluruna bırakırsan daha ıyı olur kendını uzme canım bebıs bıraz nazlı bızım ama olsun sonunda kavusacak olduktan sonra onemlı degıl

MERHABA arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.daha önceleride yazılarınızı okuyordum.ama üye olmamaıştım.şimdi sizinle mutlu bir haberi paylaşmak istiyorum.benim sürekli adet düzensizliğim vardı mesela 1 ay oluyordum 3 ay 4 ay olmuyordum.2007 başında doktora gittim.klomen verdi.kullandım adet gördm sonra iğne verdi.iğne vuruldum ama sonuç alamadık sonra doktora gitmeyi bıraktım.en son ekimde adet gördüm sonra gene görmedim.kasımda başka dktora gittim.ilaç verdi kullandım ben gene adet görmedim.1 ay sonra doktoru aradım doktor önce bir test yap sonra gel görüşelim dedi sabah işe gelirken test aldım işyerine gelince hemen testi yaptım birde ne göreyip 2 çizgi çıkmasınmı hemen izin aldım doktora gittim ultrs baktı 7 haftalık gebesin dedi.meger ben kasımda doktora gittiğimde gebeymişim.bebek karnımda 1,5 ay olmuş haberim yok ben gene adet görmüyorum diye tets yapmamıştım.suan 8.hafta bitti.çok mutluyum ve çok şaşkınım yumurtlama geç oldugunda ben taaa 25 kasımda gebe kalmışım.size söylemek istediğim ben okadar çok test yaptım ve hayal kırıklıgına uğradımki artık test yapmak istemiyordum hiç beklemediğim bir anda gebe kalmışım düşünün ekimde adet görüyorum kasımın sonunda gebe kalıyorum.lütfen ümidinizi kaybetmeyin.rabbim vereceği zamanı çok iyi biliyor.gün gelir inş sizlerede nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…