klomen tedavisi !!!

Canım sen adet oldun mu durumlar ney ?

Olsun canım vardır bir zamanı elbet adetin nezaman

İnsanı en çok sıkan beklemek zaten birde her izin günümü hastanede yemek
Maalesef öyle. Herşey güzel diyorlar. Aşılamaya falan gerek kalmadan hamile kalırsın sen diyorlar. İster istemez fazlaca umut ediyorsun. Olmayınca da böyle kalıyorsun işte. Al yeni baştan bir ay daha böyle kaç aylar geçecek bilmiyorum

Canım üzme kendini dicem ama olmuyor kendimden biliyorum. rabbim bizede nasip etçek inan buna ama zamanımız var demekki rabbim ne zaman ol derse olcak buna inan biraz daha sabır .
Öyle elbet ama dediğin gibi ister istemez üzülüyor insan. Şimdi tekrar aynı şeyleri yaşayacağım. hayırlısı bakalım

Öyle elbet ama dediğin gibi ister istemez üzülüyor insan. Şimdi tekrar aynı şeyleri yaşayacağım. hayırlısı bakalım

Canim bende test yaptim ardından geldi benimde nasip degilmis birdahaki ay ama bu sefer öyle deli gibi düsünmücem oluruna birakcam

Sabır sabır çatladım :)))
Allah büyüktür tabi ki umudumuz var çok şükür. Sen ne yapacaksın peki devam mı tedavi falan
Benim daha adet dönemim gelmedi canım bülmiyorum işe yaradı mı yaramadı mı şimdi duphaston kullanıyorum benimde umudum yok boşuna ilaç içiyormuşum gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…