Belki benim gibi bu tedaviye başlayıp sonuçlarını merak eden olur diye yazıyorum. İlk klomen dememiz olumsuz sonıçlandı. Yumurta oluştu çatladı çalışmalar yapıldı. Olmayınca olmuyor demek ki:) adetin üçüncü günü doktor tekrar çağırdı. Bakalım neler olacak?
Olsun canım vardır bir zamanı elbet adetin nezamanBelki benim gibi bu tedaviye başlayıp sonuçlarını merak eden olur diye yazıyorum. İlk klomen dememiz olumsuz sonıçlandı. Yumurta oluştu çatladı çalışmalar yapıldı. Olmayınca olmuyor demek ki:) adetin üçüncü günü doktor tekrar çağırdı. Bakalım neler olacak?
Evet canım bugün başladıCanım sen adet oldun mu durumlar ney ?
Tekrar klomenmi vericekmiş canımEvet canım bugün başladı
Bu sabah itibarıyla başladı canım.Olsun canım vardır bir zamanı elbet adetin nezaman
bilmiyorum ki sormadım hiç. Ne verirseler versinler artık valla sıkıldımTekrar klomenmi vericekmiş canım
İnsanı en çok sıkan beklemek zaten birde her izin günümü hastanede yemekBu sabah itibarıyla başladı canım.
bilmiyorum ki sormadım hiç. Ne verirseler versinler artık valla sıkıldım
Evet canım bugün başladı
Maalesef öyle. Herşey güzel diyorlar. Aşılamaya falan gerek kalmadan hamile kalırsın sen diyorlar. İster istemez fazlaca umut ediyorsun. Olmayınca da böyle kalıyorsun işte. Al yeni baştan bir ay daha böyle kaç aylar geçecek bilmiyorumİnsanı en çok sıkan beklemek zaten birde her izin günümü hastanede yemek
Öyle elbet ama dediğin gibi ister istemez üzülüyor insan. Şimdi tekrar aynı şeyleri yaşayacağım. hayırlısı bakalımCanım üzme kendini dicem ama olmuyor kendimden biliyorum. rabbim bizede nasip etçek inan buna ama zamanımız var demekki rabbim ne zaman ol derse olcak buna inan biraz daha sabır .
Öyle elbet ama dediğin gibi ister istemez üzülüyor insan. Şimdi tekrar aynı şeyleri yaşayacağım. hayırlısı bakalım
Nasipten öte köy yok maalesef. Ben yarın tekrar doktora gidecem. Bakalım ne diyecek ne verecek.Canim bende test yaptim ardından geldi benimde nasip degilmis birdahaki ay ama bu sefer öyle deli gibi düsünmücem oluruna birakcam
Moralini bozma canım Allah büyüktür sabredicez demekkiNasipten öte köy yok maalesef. Ben yarın tekrar doktora gidecem. Bakalım ne diyecek ne verecek.
Sabır sabır çatladım :)))Moralini bozma canım Allah büyüktür sabredicez demekki
Benim daha adet dönemim gelmedi canım bülmiyorum işe yaradı mı yaramadı mı şimdi duphaston kullanıyorum benimde umudum yok boşuna ilaç içiyormuşum gibi geliyorSabır sabır çatladım :)))
Allah büyüktür tabi ki umudumuz var çok şükür. Sen ne yapacaksın peki devam mı tedavi falan
Kızlar geldim doktordan yumurtam büyümemiş iğne vurulmaya devam edicem perşembeye tekrar gideceğimSabır sabır çatladım :)))
Allah büyüktür tabi ki umudumuz var çok şükür. Sen ne yapacaksın peki devam mı tedavi falan
Hayırlısı olsun canım ya Duphaston ne için?Benim daha adet dönemim gelmedi canım bülmiyorum işe yaradı mı yaramadı mı şimdi duphaston kullanıyorum benimde umudum yok boşuna ilaç içiyormuşum gibi geliyor
Canım hiç mi yok? Var da yeterince gelişmemiş mi?Kızlar geldim doktordan yumurtam büyümemiş iğne vurulmaya devam edicem perşembeye tekrar gideceğim
Hayırlı olur inşallah canım. Benim de ilk ay olumsuz. Yarın kontrol var bakalım bana da yine klomen verecek sanırım2.AY klomen tedevisindeyim dün çatlatma iğnesi vuruldum bugün çalışmalar başlayacak hayırlısı bakalım
Çok küçük dedi canım normalde 11 mm olmalıydı bukadar kullanmayaCanım hiç mi yok? Var da yeterince gelişmemiş mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?