Benim bu ay ikinci ayım klomende. Henüz aşılama demedi bakalım sanırım bir kaç ay klomen tedavisi yapacak olmazsa aşılama falanKlomenle asılama olan varmı aranızda kızlar
Anladım canım bende klomen kulanıyorum ama benım esımde sprm problemı var sızdede varmı ole bırseyBenim bu ay ikinci ayım klomende. Henüz aşılama demedi bakalım sanırım bir kaç ay klomen tedavisi yapacak olmazsa aşılama falan
Geldim canım doktordan 11mm olmuş iğneye devam cumartesi tekrar gitçemBenim bu ay ikinci ayım klomende. Henüz aşılama demedi bakalım sanırım bir kaç ay klomen tedavisi yapacak olmazsa aşılama falan
Bende bugun gıtım bırı 12bucukmus bırı 16 yarın bıdaha cagırdı ıgme vermek ıcın haftasonuna gelır dedı ama bana klomen kulandırdı 5gun sadeceGeldim canım doktordan 11mm olmuş iğneye devam cumartesi tekrar gitçem
Yok canım herhangi bir problem söylenmedi sadece yumurtalıkta tembellik var. Onlar da bana benzemiş:)Anladım canım bende klomen kulanıyorum ama benım esımde sprm problemı var sızdede varmı ole bırsey
Ay hadi hayırlısı inşallah. Devam et bakalım ne olacak inşallah daha da büyürlerGeldim canım doktordan 11mm olmuş iğneye devam cumartesi tekrar gitçem
Aman olmasın canım ne guzelYok canım herhangi bir problem söylenmedi sadece yumurtalıkta tembellik var. Onlar da bana benzemiş:)
O da ayrı bir muamma zaten. Sorun yok deniyor kaç zaman oldu olmuyor. Kısmetimizde varsa olacak inşallah bekliyoruzAman olmasın canım ne guzel
güzel haberler veririz inş birbirimizeHayırlı olur inşallah canım. Benim de ilk ay olumsuz. Yarın kontrol var bakalım bana da yine klomen verecek sanırım
Canım benim iğne yumurta büyütmek için klomen kullandım ama hiç bir etki yapmadıBende bugun gıtım bırı 12bucukmus bırı 16 yarın bıdaha cagırdı ıgme vermek ıcın haftasonuna gelır dedı ama bana klomen kulandırdı 5gun sadece
Ahhh cok ıyı anlıyorum ınsallah tez zamanda hepımıze nasıp olurrYok canım herhangi bir problem söylenmedi sadece yumurtalıkta tembellik var. Onlar da bana benzemiş:)
İğneler her gün mü yapılıyorCanım benim iğne yumurta büyütmek için klomen kullandım ama hiç bir etki yapmadı
Benımkı haptı canımCanım benim iğne yumurta büyütmek için klomen kullandım ama hiç bir etki yapmadı
Evet hergün kendim yapıyorum karnımdanİğneler her gün mü yapılıyor
Doğuma kadar mı yapıcaksın canımEvet hergün kendim yapıyorum karnımdan
Hayır yumurta büyütmek için bu iğne adetten sonra belli süre kullanılıyorDoğuma kadar mı yapıcaksın canım
Amin canım inşallahgüzel haberler veririz inş birbirimize
Benımde dırek klomen hap ıgne denemesıymıs 3kere tatlımAmin canım inşallah
Oh ne guzel ınsallah ıstenılen boyuta gelır canımKızlar doktora gittim bugün yumurtam 14 mm olmuş pazartesi yine gideceğim iğnelere devam tabi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?