15gun uyusak sonra uyanıp ogrensekVala zor olcak zamanı gelınce sbredemıycez :)
Guzellll haberlerleEdilmiyor ya:)
Sabredip bekleyenler var ama ben de o sabır yok maalesef. Bu akşam ya herro ya merro:))
Hahaha keşke ya öyle bir imkan olsa:) şu ekim ayı bana iki üç aya bedel gibi geldi. Önceden de sabırsızlanıyordum ama ilaç tedavisinde sürekli doktor kontrolündesin yumurta oldu olmadı falan derken daha fazla geriliyor insan.15gun uyusak sonra uyanıp ogrensek
Cok hak verıyorum vala sana katılıyorum canım ama ınsallah senın sbrın sonu guzel olcakk Hayırlısı ıleHahaha keşke ya öyle bir imkan olsa:) şu ekim ayı bana iki üç aya bedel gibi geldi. Önceden de sabırsızlanıyordum ama ilaç tedavisinde sürekli doktor kontrolündesin yumurta oldu olmadı falan derken daha fazla geriliyor insan.
Amin inşallah bizim için de isteyen herkes için de:)Cok hak verıyorum vala sana katılıyorum canım ama ınsallah senın sbrın sonu guzel olcakk Hayırlısı ıle
Aminn inşallah canımAmin inşallah bizim için de isteyen herkes için de:)
Umut her zaman var tatlım:)Kızlar bende klomen kullandım yumurtan çatlamış dedi doktor 3-4 yumurta daha var dedi çatlatma iğnesi yapmadı duphaston diye bir ilaç verdi sizce umut var mı
Sağol canımUmut her zaman var tatlım:)
Tedavin hayırlı olsun.. Çalışmaya devam..
Hayırlı olsun canım tedavin. Umarım işe yarar. Benim ilk ayımdı klomende. Olmadı. Adet bekliyoruz şimdiSlm kizlar bende burda yeniyim bende klomen kullandim yumurtalarım oluştu dr catlatma iğnesine gerek duymadı kendisi çatlar dedi kasimin 3 de gitcem test yapcak hakkımızda hayırlısı benim çocuk mazim dayağı sorunlu ve tatsiz
Amin canım. Üzüldüm senin adına. İnşallah Allah bu kez yüzüne bakar senin de hepimizin deHakkımızda hayırlısı benim iki tane çocuğum oldu ama karnımda öldü ilki 9 aylıktı ikincisi 7 aylıktı sezaryanli doğum yaptım aradan iki sene geçti olmadi dr rahim filimi istedi çektirdim herşey temiz fakat yumurtaların yavaş çalışıyo dedi klomen verdi işte nasibim de varsa olur insallah Rabbim isteyen herkeze versin
Canım adet oldum 25 ekimde gittin doktora üçüncü günü kist falan oluşmamış iğne vurmayan başladım kendime salı günü tekar gidicem bakıcaz yumurtalar ne durumda diye sen ne zaman test yapacaksın?U uykulukuala sen ne yapıyorsun canım? Sesin çıkmıyor
İnşallah güzel haberler alırsın canım. Dua ediyorum senin için. Benim olmadı bu ay test yaptım dün yine. Ben de adet bekliyorum şimdiCanım adet oldum 25 ekimde gittin doktora üçüncü günü kist falan oluşmamış iğne vurmayan başladım kendime salı günü tekar gidicem bakıcaz yumurtalar ne durumda diye sen ne zaman test yapacaksın?
Sağol canım inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız en azından yumurtan büyüyor canım bakalım bu ay benimkiler büyüyecekmi göreceğizİnşallah güzel haberler alırsın canım. Dua ediyorum senin için. Benim olmadı bu ay test yaptım dün yine. Ben de adet bekliyorum şimdi
İğne daha etkiliymiş canım. İnşallah gelişir. Haberdar et mutlaka iyi haberlerini bekliyorumSağol canım inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız en azından yumurtan büyüyor canım bakalım bu ay benimkiler büyüyecekmi göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?