Hayırlısı canım sen kullanmakta devam et. Dua edeceğim senin için. İnşallah büyürlerÇok küçük dedi canım normalde 11 mm olmalıydı bukadar kullanmaya
İnşallah canım ya bakalım iki akşam daha vurulcam sonradan büyür belkide sende yarınmı gideceksin doktoraHayırlısı canım sen kullanmakta devam et. Dua edeceğim senin için. İnşallah büyürler
Evet yarın gideceğim. Şeytan boşver gitme dedi ama tıpış tıpış aldım randevu:)İnşallah canım ya bakalım iki akşam daha vurulcam sonradan büyür belkide sende yarınmı gideceksin doktora
hamilelik olursa düşmesin diye dedi doktor bende çok emin değilim ama içiyorumHayırlısı olsun canım ya Duphaston ne için?
Canım benim de yumurtaların ikisi çatlamıştı ama benim hiç ağrım olmadı. Umarım bu ağrıların hamileliğe işarettirBana doktor bir tanesi çatlamış dedi 16-13-11 mm olan 3 tane daha var dedi inşallah tutar şuan çok ağrılarım var sizin de böyle olmuş muydu kaç günde geçti ağrılarınız
İnşallah canım yoksa çekilecek gibi değil Allah hayırlısını versinCanım benim de yumurtaların ikisi çatlamıştı ama benim hiç ağrım olmadı. Umarım bu ağrıların hamileliğe işarettir
Senin bat ne zamanİnşallah canım yoksa çekilecek gibi değil Allah hayırlısını versin
15 kasımSenin bat ne zaman
Daha var canım. Gebelik şu anda böyle etkiler yapmaz. Muhtemelen ilaçların yan etkisi. İnşallah mükafatını alırsın.15 kasım
İnşallah canımDaha var canım. Gebelik şu anda böyle etkiler yapmaz. Muhtemelen ilaçların yan etkisi. İnşallah mükafatını alırsın.
Canım naptın gittinmi doktora ne dedi?Evet yarın gideceğim. Şeytan boşver gitme dedi ama tıpış tıpış aldım randevu:)
Evet canım gittim canım yine klomen verdi. Dozunu arttırdı sadece akşamları bir yerine bir buçuk almamı söyledi. Bitkisel bir ilaç daha verdi. Yine adetin beşinci günü başlayıp kontrole çağırdı sil baştan aynı şeyler yani.Canım naptın gittinmi doktora ne dedi?
Sen de yarın gideceksin değil mi? İnşallah büyür yumoşlar inat etmezler.Canım naptın gittinmi doktora ne dedi?
Ne kullandın canımÇok küçük dedi canım normalde 11 mm olmalıydı bukadar kullanmaya
Canım hapmı kulanıyosunEvet canım gittim canım yine klomen verdi. Dozunu arttırdı sadece akşamları bir yerine bir buçuk almamı söyledi. Bitkisel bir ilaç daha verdi. Yine adetin beşinci günü başlayıp kontrole çağırdı sil baştan aynı şeyler yani.
Olsun en azından yol kat ediyorsun bakalım yarın bende ne çıkacak durum iğnem bitti tekrar alıcam ve baya pahalı bir iğnr keşke klomen yeterli olsaydıSen de yarın gideceksin değil mi? İnşallah büyür yumoşlar inat etmezler.
Evet canım ilaç kullanıyorumCanım hapmı kulanıyosun
Allah yardımcın olsun. Maddi manevi zor her şey gerçekten. Klomen yeterli dedi ama olmayınca olmuyor geçen ay herşey istediğimiz gibi ilerledi ama hamilelik olmadı. Kısmet işte. Allahım inşallah sana güzel haberler verir bugün. Doktora gidince haberdar et bizi deOlsun en azından yol kat ediyorsun bakalım yarın bende ne çıkacak durum iğnem bitti tekrar alıcam ve baya pahalı bir iğnr keşke klomen yeterli olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?