Mesela sadece klomen kulanıo catlama ıgnesı oldun sınra normal yolamı gebelık olunması beklendı canım
ne guzrll canım valaHayır canım, ikinci ay klomen kullandım ama çatlatma iğnesine gerek duyulmadı
Canım klomen kullandığım ay adetin 10. Günü iki yumurta oluştu. Çatlatma iğnesi vuruldum. Çatlamış. Adetin 22. Günü kontrole gittim bir yumurta daha oluşmuş kendiliğinden. Öyle değişik bir durumMesela sadece klomen kulanıo catlama ıgnesı oldun sınra normal yolamı gebelık olunması beklendı canım
Asılama olmadın ama dımı canımCanım klomen kullandığım ay adetin 10. Günü iki yumurta oluştu. Çatlatma iğnesi vuruldum. Çatlamış. Adetin 22. Günü kontrole gittim bir yumurta daha oluşmuş kendiliğinden. Öyle değişik bir durum
Yok canım aşılama olmadıAsılama olmadın ama dımı canım
Pekı bir sıkıntı varmı esınızde veya sende canım klomen denemesı yaptı.Benımde senınkı gıbı olcak galıba suan emın degılım ama klomen kulandırınca spottan beklıyomus herhalde gebbelık asılama ıgne verıyomus galıba doktorlarYok canım aşılama olmadı
Canım eşiminde benim de testlerimiz normal çıktı. Olur diye uzun süre bir şey yapmadık. Ama bir seneyi geçince kontrollü bir şekilde olsun dedim. Yumurtlama tarihlerim değişik. Adet dönemine denk geliyor diyebilirim. Bakalım beklemedeyiz. İnşallah aşılamaya ya da tüp bebeğe gerek kalmadan olur. Sizin durum nedirPekı bir sıkıntı varmı esınızde veya sende canım klomen denemesı yaptı.Benımde senınkı gıbı olcak galıba suan emın degılım ama klomen kulandırınca spottan beklıyomus herhalde gebbelık asılama ıgne verıyomus galıba doktorlar
Yumurtalıklarımda pko görüntüsü var. Sanırım yumurtlama dengesizliği de bu yüzdenPekı bir sıkıntı varmı esınızde veya sende canım klomen denemesı yaptı.Benımde senınkı gıbı olcak galıba suan emın degılım ama klomen kulandırınca spottan beklıyomus herhalde gebbelık asılama ıgne verıyomus galıba doktorlar
Bızım esımde sprem sayısı dusukluk var bıde ılerı hareketı canım. Gecen bende adetlı ultrsna gırdım orda doktor ultrsn kagıdına yazdı over pco dıye bendede yumurtama sıkntısı var herhalde ben asılama olcak dıye bılıyodum cunku asılama ıcın yapılması gerekene evrakları falan ıstedıler urolojı doktoru asılama raporu falan verdı bıze. Aa demekkı doktor ya once klomen denıyxek olmasa demmekkı asılama gecıcek yada klomenle asılama olcamYumurtalıklarımda pko görüntüsü var. Sanırım yumurtlama dengesizliği de bu yüzden
Eşinin sorunları ile ilgili belki direkt aşılama önermiştir doktor. Çünkü pko da genelde klomen tedavisi uyguluyorlar. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Ne zaman başlıyor tedavinBızım esımde sprem sayısı dusukluk var bıde ılerı hareketı canım. Gecen bende adetlı ultrsna gırdım orda doktor ultrsn kagıdına yazdı over pco dıye bendede yumurtama sıkntısı var herhalde ben asılama olcak dıye bılıyodum cunku asılama ıcın yapılması gerekene evrakları falan ıstedıler urolojı doktoru asılama raporu falan verdı bıze. Aa demekkı doktor ya once klomen denıyxek olmasa demmekkı asılama gecıcek yada klomenle asılama olcam
Bende asılams dıye dusunuyorum ama asılma olcaklar hep ıgneyle baslamıs bana neden klomen ver ıgneden dahamınetkılı acaba. Ilaca bgun basladım canım salı ultrsna gtcemEşinin sorunları ile ilgili belki direkt aşılama önermiştir doktor. Çünkü pko da genelde klomen tedavisi uyguluyorlar. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Ne zaman başlıyor tedavin
İğne daha etkili diye biliyorum. Ama önce bir hapla denemek istemiştir. Hayırlı olsun inşallah gönlümüzdekini verir rabbimBende asılams dıye dusunuyorum ama asılma olcaklar hep ıgneyle baslamıs bana neden klomen ver ıgneden dahamınetkılı acaba. Ilaca bgun basladım canım salı ultrsna gtcem
İnşallah bakalım kısmet nasıp hersey canımİğne daha etkili diye biliyorum. Ama önce bir hapla denemek istemiştir. Hayırlı olsun inşallah gönlümüzdekini verir rabbim
Az kadı svır canımİğnenin üzerinden 13 gün geçti kasıklarımda hafif bir sızı var bugünden. Çok anormal bir ağrısı falan yok. Hafif bir sızı çok kendimi dinlediğimde anlayabildiğim. Çok sıkıcı beklemek. Belirsizlik. Belki de kendi kendime sızı yaratıyorum kim bilir :))
Az kadı sabir canım
Vala zor olcak zamanı gelınce sbredemıycez :)Seni de göreceğiz :))) Bakalım sabredebilecek misin:)
Çok sıkıldım ya öğrenmek istiyorum
Edilmiyor ya:)Vala zor olcak zamanı gelınce sbredemıycez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?