- 9 Haziran 2017
- 305
- 170
- 23
Çalışıyorum ya canım yoğundum çok yarın yine haber veririmamin canım inşallah. Epeydir girmediğini görünce dedim ki kendi kendime heralde olumsuz gelişmeler yaşadı. Ama cevap verince çok sevindim adına. Bakalım ya bekleyip göreceğiz:)
Kolay gelsin canım.. İyi gelişmeler olsun da haberimiz olmasın boşver:))Çalışıyorum ya canım yoğundum çok yarın yine haber veririm
Bugün gtiim canım 20mm olmuş dolgun çok güzel dedi bu akşam çatlatma iğnesi yapıcam çalışmalara başlıcam artkKolay gelsin canım.. İyi gelişmeler olsun da haberimiz olmasın boşver:))
Bugün gtiim canım 20mm olmuş dolgun çok güzel dedi bu akşam çatlatma iğnesi yapıcam çalışmalara başlıcam artk
Canım benim teşekkür ederim inşallah berabet mutlu haberler alıcaz beraber Aldım canım dolaba koydumMaşllahhhhh... Çok sevindim. Kendim gibi sevindim valla aldın mı iğneni? Soğuk muhafaza etmen lazım biliyorsun değil mi?
Merhabalar...
Ben bu ay klomen tedavisine başlayacağım. İlacımı aldım ve doktorun dediği zamanı bekliyorum.
Aynı tedaviye başlamış olanlar, başlayacak olanlar fikirleriniz tecrübeleriniz benim için önemli.. Hadi buyrun:)
Adetin beşinci günü başlayıp bittikten beş gün sonra yumurta takibi için kontrole gelmem söylendi.
Siz neler yaşadınız bu süreçte? Benim içimde değişik bir heyecan ve korku var.. Hadi hepimiz için hayırlısı
Tebrik ederiz canım darısı isteyen herkesin başınaSelam canım bende 4 ay peşpeşe klomen kullandim ikinci ve dördüncü ayimda catlatma iğnesi vuruldum en son geçen ayın 15inde.bir hafta önce kan tahlili yaptırdım ve hamileyim binlerce kez şükürler olsun
Tebrikler canım Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese de nasip etsin. Bizlere de dua etmeyi unutma:)Selam canım bende 4 ay peşpeşe klomen kullandim ikinci ve dördüncü ayimda catlatma iğnesi vuruldum en son geçen ayın 15inde.bir hafta önce kan tahlili yaptırdım ve hamileyim binlerce kez şükürler olsun
Ah ne güzel haber. Tebrikler! Sorun neydi peki? Ne kadar beklediniz?Selam canım bende 4 ay peşpeşe klomen kullandim ikinci ve dördüncü ayimda catlatma iğnesi vuruldum en son geçen ayın 15inde.bir hafta önce kan tahlili yaptırdım ve hamileyim binlerce kez şükürler olsun
Maşallah canım.. Sağlıkla kucağına alman dileği ile.Bnde klomenle ilk ayda hamile kaldm simdi 28 haftalik olduk darisi isteyen herkesin basina
İğneni oldun sanırım. Var mı bir yan etki falan? Çalışmaları aksatmıyorsun umarımCanım benim teşekkür ederim inşallah berabet mutlu haberler alıcaz beraber Aldım canım dolaba koydum
Canım çatlatmayıda vurdum çarşamba akşamı 11de hiçbir yan etkisi olması sadece akıntım var hafif çalışmalara bu akşam başlıcaz doktorum ayın 10 da başla dedi bir var bir yok yapçaksın dedi canım sen başladın dimi klomeneİğneni oldun sanırım. Var mı bir yan etki falan? Çalışmaları aksatmıyorsun umarım
Evet canım bitti klomen pazartesi yumurta kontrolü var bakalım ne olacak. İnşallah bu ay güzel haberler alırızCanım çatlatmayıda vurdum çarşamba akşamı 11de hiçbir yan etkisi olması sadece akıntım var hafif çalışmalara bu akşam başlıcaz doktorum ayın 10 da başla dedi bir var bir yok yapçaksın dedi canım sen başladın dimi klomene
İnşallah canım yaEvet canım bitti klomen pazartesi yumurta kontrolü var bakalım ne olacak. İnşallah bu ay güzel haberler alırız
Yumurta gelismiyordu bir senedir istiyoruz 6 aydır da doktor a gidiyordum. Eğer bu ay da olmasaydı aşılama yapacaktı doktorAh ne güzel haber. Tebrikler! Sorun neydi peki? Ne kadar beklediniz?
Ne zaman test yapacaksın bir tarih verdi mi doktorun. Bitmiyor bekleme işleri ya.İnşallah canım ya
Çok sevindirici. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Yumurta gelismiyordu bir senedir istiyoruz 6 aydır da doktor a gidiyordum. Eğer bu ay da olmasaydı aşılama yapacaktı doktor
Malesef canım beklemeken usandım gerçekten adet tarihimi beklicem canım 25 kasımdan sonra dedi iğne vurulduğum için erken yapamıyoruz testiNe zaman test yapacaksın bir tarih verdi mi doktorun. Bitmiyor bekleme işleri ya.
Evet erken yaparsan iğne etkisi ile pozitif çıkıyormuş. Ben iğnenin 11. Günü yapmıştım negatifti. İğne etkisi ile bile pozitif göremedim :))) hayırlısı bekleyeceğiz artık benim de randevum var bakalım yumoş oluşmuş muMalesef canım beklemeken usandım gerçekten adet tarihimi beklicem canım 25 kasımdan sonra dedi iğne vurulduğum için erken yapamıyoruz testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?