klomen tedavisi !!!

Arkadaşlar elimde menogon igne ver isteyenlere uygun fiyata veririm eşimin tedavisi için kullanıyorduk tedavi bitti

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bu ay bende klomen tedavisine başladım ve şuan beklemedeyim. Allah hepimize en kısa zamanda mucizesini göndersin inşallah.

Ahhh ahh aynen öyle canım ya. Kaçıncı gün iğneden sonra? İnşallah tutunur bebişin sana
İğne günüm 3 kasımdı. Daha bugün 4.günüm canım böyle bekleyince bir gün bir yıl gibi geliyor Sonu müjde olsun yeterki ama tekrar başa dönmek her defasında çok yıpratıcı

İğne günüm 3 kasımdı. Daha bugün 4.günüm canım böyle bekleyince bir gün bir yıl gibi geliyor Sonu müjde olsun yeterki ama tekrar başa dönmek her defasında çok yıpratıcı
Canım doğru diyorsun da yapacak birşey yok. İnşallah hiç birimiz aynı şeyleri tekrar yaşamayız. Benim daha klomen bitmedi :) senin yine az kalmış. Sabır çık gez dolaş bir şeylerle oyala kendini. Yoksa geçmek bilmiyor zaman

Canım klomeni nasıl içiyorsun. Ben günde iki tane ve aynı anda içtim.

Canım dün gittim doktora 17mm olmuş tek yumurtan var ama yeterli dedi çarşamba tekrar gideceğim hala iğne vuruyorum kendime birden hastanede vuruluyorum bakalım yarın ne dicek sen ne yaptın?
Canımmm benim
Çok sevindim. İnşallah böyle güzel devam eder herşey. Ben klomene devam bugün son günüm haftaya pazartesi kontrol var. Daha beklemedeyiz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…