Canım nasılsın? Gittin mi doktora , var mı bir gelişme?Kızlar doktora gittim bugün yumurtam 14 mm olmuş pazartesi yine gideceğim iğnelere devam tabi bu arada
Hoşgeldin canımm...Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bu ay bende klomen tedavisine başladım ve şuan beklemedeyim. Allah hepimize en kısa zamanda mucizesini göndersin inşallah.
Klomen bitti canım iğnemide oldum. Şimdi bekleme aşamasındayım. En zoru da bu sanırım beklemek..Hoşgeldin canımm...
İyi dileklerine yürekten amiiinnn:)
Klomen bitti mi? Hangi aşamadasın?
Ahhh ahh aynen öyle canım ya. Kaçıncı gün iğneden sonra? İnşallah tutunur bebişin sanaKlomen bitti canım iğnemide oldum. Şimdi bekleme aşamasındayım. En zoru da bu sanırım beklemek..
Kesinlikle katılıyorum tatlım.Hersey zor ama en zoruda bu beklemek
Insallah bu beklemelerımızın sonu guzel olur tatlımKesinlikle katılıyorum tatlım.
Her ay bekle. Olmadı önümüzdeki ay bekle. Adeti bekle ilacı bekle iğneyi bekle. Ayy kafayı sıyıracağız yakında hadi hayırlısı
Amin canım amin. İnşallah rabbim dualarımızı kabul edecek.Insallah bu beklemelerımızın sonu guzel olur tatlım
Amin inşallah tatlımAmin canım amin. İnşallah rabbim dualarımızı kabul edecek.
İğne günüm 3 kasımdı. Daha bugün 4.günüm canım böyle bekleyince bir gün bir yıl gibi geliyorAhhh ahh aynen öyle canım ya. Kaçıncı gün iğneden sonra? İnşallah tutunur bebişin sana
Canım doğru diyorsun da yapacak birşey yok. İnşallah hiç birimiz aynı şeyleri tekrar yaşamayız. Benim daha klomen bitmedi :) senin yine az kalmış. Sabır çık gez dolaş bir şeylerle oyala kendini. Yoksa geçmek bilmiyor zamanİğne günüm 3 kasımdı. Daha bugün 4.günüm canım böyle bekleyince bir gün bir yıl gibi geliyorSonu müjde olsun yeterki ama tekrar başa dönmek her defasında çok yıpratıcı
Canım klomeni nasıl içiyorsun. Ben günde iki tane ve aynı anda içtim.Canım doğru diyorsun da yapacak birşey yok. İnşallah hiç birimiz aynı şeyleri tekrar yaşamayız. Benim daha klomen bitmedi :) senin yine az kalmış. Sabır çık gez dolaş bir şeylerle oyala kendini. Yoksa geçmek bilmiyor zaman
Ben sabah akşam bir içtim. Bu ay sabah bir akşam bir buçuk içiyorumCanım klomeni nasıl içiyorsun. Ben günde iki tane ve aynı anda içtim.
Canım dün gittim doktora 17mm olmuş tek yumurtan var ama yeterli dedi çarşamba tekrar gideceğim hala iğne vuruyorum kendime birden hastanede vuruluyorum bakalım yarın ne dicek sen ne yaptın?Ay maşallah Allah büyüktür canım benim. İnşallah istenilen boyuta gelecek. Çok sevindim
Canımmm benimCanım dün gittim doktora 17mm olmuş tek yumurtan var ama yeterli dedi çarşamba tekrar gideceğim hala iğne vuruyorum kendime birden hastanede vuruluyorum bakalım yarın ne dicek sen ne yaptın?
İnşallah canım ya seninde güzel haberlerini bekliyoruzCanımmm benim
Çok sevindim. İnşallah böyle güzel devam eder herşey. Ben klomene devam bugün son günüm haftaya pazartesi kontrol var. Daha beklemedeyiz yani.
amin canım inşallah. Epeydir girmediğini görünce dedim ki kendi kendime heralde olumsuz gelişmeler yaşadı. Ama cevap verince çok sevindim adına. Bakalım ya bekleyip göreceğiz:)İnşallah canım ya seninde güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?