- 9 Haziran 2017
- 305
- 170
- 23
İnşallah canım büyümeye başlamıştır haber ver bizedeEvet erken yaparsan iğne etkisi ile pozitif çıkıyormuş. Ben iğnenin 11. Günü yapmıştım negatifti. İğne etkisi ile bile pozitif göremedim :))) hayırlısı bekleyeceğiz artık benim de randevum var bakalım yumoş oluşmuş mu
Maalesef büyümemiş canım. İstenilen boyutta değilmiş. Geçen ay olumlu olunca bunu duymak beni yıktı. Perşembe tekrar bakacak ama keyfim moralim hevesim sıfırlandı. Hakkımda hayırlısı ne diyeyimİnşallah canım büyümeye başlamıştır haber ver bizede
Sağlıkla kucağına almanı dilerim. Benim ikinci ayım ve bu ayda hüsran olacak sanırımBen klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım canım. Günde bir tane 5 gün 14. günde 18 mm yumurtam vardı ve benim tahminimce 18. gününde çatladı. Çatlatma iğnesi de olmadım. Soğan kürü yaptım ve günaşırı ilişki. Tabiki herkesde aynı etkiyi göstermez ama bende işe yaradı umarım sende faydasını görürsün:)
Klomen bittimi iğne daha etkili iğneye geçersin bir çaresi var öle düşün benim iğnede bile yavaş büyüdü ama büyüdüMaalesef büyümemiş canım. İstenilen boyutta değilmiş. Geçen ay olumlu olunca bunu duymak beni yıktı. Perşembe tekrar bakacak ama keyfim moralim hevesim sıfırlandı. Hakkımda hayırlısı ne diyeyim
Öyle tabi ama insan üzülüyor işte. Hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elden. Sabrın sonu selamet sabredeğim.Klomen bittimi iğne daha etkili iğneye geçersin bir çaresi var öle düşün benim iğnede bile yavaş büyüdü ama büyüdü
dört gün varsa adetine iğne etkisi değildir. Fakat yanlış çıkmış olabilir test. Kanda çıkmadan idrarda çıkması zor ihtimal. Ama yine de belli olmaz belki geç döllenmedir. Hayırlısı olsun inşallahkızlar grip olmuştum doktora gittim bugün kan tahlili istedi hazır kan vermişken beta hcg de baktırayım dedim.değerim 3 çıktı bat 17 kasım. sabah da idrar testi yapmıştım silik çıktı iğnenin etkisinden bahsetmişsiniz ondan mıdır acaba ne düşünüyorsunuz ??
Yani diğer taraftan adet olacakmışım gibi ağrımda var beklemeye devam..hayırlısı olsun hepimiz içindedört gün varsa adetine iğne etkisi değildir. Fakat yanlış çıkmış olabilir test. Kanda çıkmadan idrarda çıkması zor ihtimal. Ama yine de belli olmaz belki geç döllenmedir. Hayırlısı olsun inşallah
Bence adetinin geçmesini bekle öle yaptır testYani diğer taraftan sanki her an adet olacakmışım gibi ağrılar da giriyor.
Yani diğer taraftan adet olacakmışım gibi ağrımda var beklemeye devam..hayırlısı olsun hepimiz içinde
Aynen beklemekye devamYani diğer taraftan sanki her an adet olacakmışım gibi ağrılar da giriyor.
Yani diğer taraftan adet olacakmışım gibi ağrımda var beklemeye devam..hayırlısı olsun hepimiz içinde
Ben kullandım fakat bir ağrım sızım olmadı. Test yapmadın mı? Artık belli olur senin varsakızlar aranızda daha önce klomen kullanan var mı? Ben bu ay ilk defa kullandım bat 17 kasım aşırı karın ağrım var normalde olan ağrıdan daha fazla sanki. İlaçtan dolayı olabilir mi
Ahh be ne diyeyim kuzum. İnşallah bir daha ki aya. üzülüyor insan ama kendini topla ve bir sonraki aya odaklan. Allahın bir bildiği var bizimle ilgili. Bekleyip göreceğiz.Kızlar benim olmadı benimde klomende ilk ayımdı bugün adet oldum moralim çok bozuk
Belki de canım tek tesellim bu ama çok heveslenmiştim inanmıştım ama olmayınca çok üzüldümAhh be ne diyeyim kuzum. İnşallah bir daha ki aya. üzülüyor insan ama kendini topla ve bir sonraki aya odaklan. Allahın bir bildiği var bizimle ilgili. Bekleyip göreceğiz.
test yaptım silik çizgiyi gördüm ama güvenemedim iğnenin etkisi falan diyorlar.Dünde beta hcg 3 çıktı. Ama adet olacak gibi ağrım var bilmiyorum canımBen kullandım fakat bir ağrım sızım olmadı. Test yapmadın mı? Artık belli olur senin varsa
Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki o hayal kırıklığını hangi kelime teselli olur bilmiyorm ama umudumuzu kaybetmeyeceğiz her nasip vaktine esirdir. Dua etmeye devam olacak inşallahKızlar benim olmadı benimde klomende ilk ayımdı bugün adet oldum moralim çok bozuk
Hayırlısı diyorumAh canım o kadar iyi anlıyorum ki o hayal kırıklığını hangi kelime teselli olur bilmiyorm ama umudumuzu kaybetmeyeceğiz her nasip vaktine esirdir. Dua etmeye devam olacak inşallah
Evet geçen ay ben de ilk tedaviye başlayınca baya bir umut doluydum. Testte negatifi görünce balon gibi söndüm. Hayırlısı canım denemeye devamBelki de canım tek tesellim bu ama çok heveslenmiştim inanmıştım ama olmayınca çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?