klomen tedavisi !!!

İnşallah canım büyümeye başlamıştır haber ver bizede

Ben klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım canım. Günde bir tane 5 gün 14. günde 18 mm yumurtam vardı ve benim tahminimce 18. gününde çatladı. Çatlatma iğnesi de olmadım. Soğan kürü yaptım ve günaşırı ilişki. Tabiki herkesde aynı etkiyi göstermez ama bende işe yaradı umarım sende faydasını görürsün:)

Sağlıkla kucağına almanı dilerim. Benim ikinci ayım ve bu ayda hüsran olacak sanırım

Maalesef büyümemiş canım. İstenilen boyutta değilmiş. Geçen ay olumlu olunca bunu duymak beni yıktı. Perşembe tekrar bakacak ama keyfim moralim hevesim sıfırlandı. Hakkımda hayırlısı ne diyeyim
Klomen bittimi iğne daha etkili iğneye geçersin bir çaresi var öle düşün benim iğnede bile yavaş büyüdü ama büyüdü

kızlar grip olmuştum doktora gittim bugün kan tahlili istedi hazır kan vermişken beta hcg de baktırayım dedim.değerim 3 çıktı bat 17 kasım. sabah da idrar testi yapmıştım silik çıktı iğnenin etkisinden bahsetmişsiniz ondan mıdır acaba ne düşünüyorsunuz ??

dört gün varsa adetine iğne etkisi değildir. Fakat yanlış çıkmış olabilir test. Kanda çıkmadan idrarda çıkması zor ihtimal. Ama yine de belli olmaz belki geç döllenmedir. Hayırlısı olsun inşallah

Yani diğer taraftan sanki her an adet olacakmışım gibi ağrılar da giriyor.
Yani diğer taraftan adet olacakmışım gibi ağrımda var beklemeye devam..hayırlısı olsun hepimiz içinde

kızlar aranızda daha önce klomen kullanan var mı? Ben bu ay ilk defa kullandım bat 17 kasım aşırı karın ağrım var normalde olan ağrıdan daha fazla sanki. İlaçtan dolayı olabilir mi

kızlar aranızda daha önce klomen kullanan var mı? Ben bu ay ilk defa kullandım bat 17 kasım aşırı karın ağrım var normalde olan ağrıdan daha fazla sanki. İlaçtan dolayı olabilir mi
Ben kullandım fakat bir ağrım sızım olmadı. Test yapmadın mı? Artık belli olur senin varsa

Kızlar benim olmadı benimde klomende ilk ayımdı bugün adet oldum moralim çok bozuk
Ahh be ne diyeyim kuzum. İnşallah bir daha ki aya. üzülüyor insan ama kendini topla ve bir sonraki aya odaklan. Allahın bir bildiği var bizimle ilgili. Bekleyip göreceğiz.

Ahh be ne diyeyim kuzum. İnşallah bir daha ki aya. üzülüyor insan ama kendini topla ve bir sonraki aya odaklan. Allahın bir bildiği var bizimle ilgili. Bekleyip göreceğiz.
Belki de canım tek tesellim bu ama çok heveslenmiştim inanmıştım ama olmayınca çok üzüldüm

Kızlar benim olmadı benimde klomende ilk ayımdı bugün adet oldum moralim çok bozuk
Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki o hayal kırıklığını hangi kelime teselli olur bilmiyorm ama umudumuzu kaybetmeyeceğiz her nasip vaktine esirdir. Dua etmeye devam olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…