KLOMEN ve ÇATLATMA İĞNESİ ile hamile kalmayı bekleyenler

göğüs uçlarım benimde acıyor:oops: göğüs ucunda büyüme var mı peki:oops:
Belirgin bi büyüme yok ama suan göğüslerimin acisindan dokunamiyorum kasiniyor ağrıyor acıyor bu gece acil den bi kan vereyim diyorum ama emin değilim acaba yarın bi idrar testi mi yapsam

Belirgin bi büyüme yok ama suan göğüslerimin acisindan dokunamiyorum kasiniyor ağrıyor acıyor bu gece acil den bi kan vereyim diyorum ama emin değilim acaba yarın bi idrar testi mi yapsam
Eger kan verirsen bize de yaz canim. Benimde idrar testinde negatof cikmisti sen de pozitif cikarsa ben de gider kan testi yaparimi :))))

Merhaba kızlar ķlomen +catlatma ignesi vuruldum nisan in 18 inde yani geçen hafta bugün igneden sonra ki günlerde sürekli bi ateş basması var aniden sicaklama ve sonra sinda hemen üşüme 1 haftadır yani...
Bu 2. Denemem ilk denememde hiç bi ağrı belirti hiç bişey olmamıştı...
Bu sefer neden öyle oldu anlamiyorum...

bende de hiç belirti yok pzartesi adet günüm
................. benim bugün iğneden sonraki 14. günüm dünden beri adet olcakmışım gibi ağrım vardı karnımda.... bu sabah test yapacaktım ama belli bugün adet olacağım.. hiç gebelik belirtim olmadı zaten....5 tane yumurtam vardı ne güzel çatlamıştı.. doktor bile ne güzel durumdasın neden gebe kalamıyorsun anlamadım dedi....... allah nasip etmiyor işte napalım kısmet... dahada ilaç milaç içmicem

Kizlar ne olur beni yanlis anlamayin ve üzülmeyin diye soyluyorum. Hamilelik belirtisi cidden kendini belli ediyor bir sekilde. Ben pko luyum. 9 aydir olmadi. Ilk defa klomen kullanmistim igne kullanmamistim. 3 gün once kan testi yaptim çıkmadı. Zaten belirtim yoktu. Yaa insan kendini biliyor :KK43: ben anlamistim hamile olmadigimi :KK43: ilk zamanlar isteseydim bebek olurdu hemen ama cok stres ediyorum olmuyor. Zaten adetlerim duzensiz. Ne olur her saniye düşunmeyin. Olmayacak gibi hazirlayinca bebis oluyor hep. Ben hep stres ettim her saniye olmadi yine. Zaten bebek olayi hep ummadigin zaman oluyor :KK43::cry::KK42:
.............çok haklısın.... bende deli gibi her saniye düşündüm stres yaptım ağladım... habire doktora gittim bekleyemedim... bugün 14. günüm adet olcakmışım gibi ağrım var... adet olunca kafam rahatlıyor düşünceler bitiyor.........

bakıyorumda son yorumlarda herkes negatif çıkmış.. :( yokmu hamileyim diye bağırııp havalara uçacak kimse...bide hep diyoruz ya eşimde de bi sorun yok bendede neden gebe kalamıyoruz.. biraz araştırınca doğru bir cevap olacak.. yediğimiz içtiğimiz herşey gdo lu her besinin genetiği bozuldu. o marketlerden alıp yediğimiz yoğurtlar sütler hepsi dalavere .. bakın köyde yaşayan insanlara çatır çatır doğuruyor..... bizim yediğmiz yiyeceklerde öyle bir madde varki Müslümanlığın kökünü kurutmaya çalışan dış mihrakların sinsice hazırladığı bir plan bu... :) şaka gibi ama bi araştırın göreceksiniz

kızlar merhaba bende bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. nisanın 18inde oldum iğnemi doktor 18 mm bir tane yumurta oluşmuş dedi. iğneyi vurulduğum gün ve sonra iki günde bir çalışmalara devam dedi ama burda okuduğuma göre iğneden 24 veya 36 saat sonra çatlıyormuş beni neden öyle yönlendirdi anlamadım:KK14: beklemedeyim şimdi iğneden 15 gün sonra regl olmazsan kan testi yapalım dedi bu hafta sonu işte hasta oldum ateşim yükseldi dudagımda ucuklar filan o nedenle anlayamıyorum bir belirti varmı yokmu hastalıktanda olabilir diye... inş hepimiz güzel haberler alırız Allah isteyen herkese nasip etsin:KK46:

kızlar merhaba bende bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. nisanın 18inde oldum iğnemi doktor 18 mm bir tane yumurta oluşmuş dedi. iğneyi vurulduğum gün ve sonra iki günde bir çalışmalara devam dedi ama burda okuduğuma göre iğneden 24 veya 36 saat sonra çatlıyormuş beni neden öyle yönlendirdi anlamadım:KK14: beklemedeyim şimdi iğneden 15 gün sonra regl olmazsan kan testi yapalım dedi bu hafta sonu işte hasta oldum ateşim yükseldi dudagımda ucuklar filan o nedenle anlayamıyorum bir belirti varmı yokmu hastalıktanda olabilir diye... inş hepimiz güzel haberler alırız Allah isteyen herkese nasip etsin:KK46:
.......inşallah..... merak etmeyin banada 36 saat sonra dedi ama kafama göre takıldım. nasipte varsa her saatte tutar zaten... sonuçta sperm içerde 3 gün yaşıyor. yumurta çatladıysa kısmetinizde varsa elbette tutar.....benimde adet ağrılarım başladı.. iğneden sonra 14. günüm çok üzgünüm galiba olmadıııııı :(

Kizlar merhaba 12 yıllık evliyim biri sağ 3 tane gebelik geçirdim tedavisiz oğlum suan 7 yaşında ve artık bir kardeşi olsun istiyor ama malesef 6 aydır yok olmuyor bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama iğneden sonra yumurtaların catladigina dair hiç bir belirti yoktu bugün 8 inci gün kaç gün sonra çıkar gebelik testinde bu iğne etkiliyorsa testi yani kızlar kafaya taktikcada olmuyor bunu anladım 3 tane oldu 4.olmuyor kısmet

mrb kizlar bende bugun kpntrole gittim adetimin ucncu gunu bu ay da klomende devam edicez dedi bu ikinci olacak . bitde corasprin verdi ama neden diye soramadim sizce neden vermis olabilir

.......inşallah..... merak etmeyin banada 36 saat sonra dedi ama kafama göre takıldım. nasipte varsa her saatte tutar zaten... sonuçta sperm içerde 3 gün yaşıyor. yumurta çatladıysa kısmetinizde varsa elbette tutar.....benimde adet ağrılarım başladı.. iğneden sonra 14. günüm çok üzgünüm galiba olmadıııııı :KK43:
teşekkür ederim nasip dediğiniz gibi Allah biliyor zamanını biz ne desek boş ne yapalım geç olsun da güç olmasın inş biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın hikmeti

saat 15:22 ağrım var hala ama henüz adet olmadım... kızlar hepinizden dua istiyorum allahım nolur hakkımızda hayırlıysa bu ay gebe kalmamızı nasip etsin inşallah..... akşama kadar adet olmazsam büssürü test alıp yapıcam karnımda çok ağrı var.. ve ben öyle seviniyorumki ağrı var diye

Pkolumusun canim sen pkolulardakan pihtilasmasi olmasin diye veriliyo
hafif duzeyde vardi ama daha sonra yok dedi pco degilsin kesinlikle dedi . peki adetimin 3. gunu bugun ise yarar mi kullanmam ki yada adetli olmadigim zaman kullanmak ise yariyor mu kusira bakma bisuru sey sordum doktorum hastaydi bende kafa karisikligiyla hic bisey soramadan ciktim valla ama aklima takildi baya

kızlar ben bugün kan verdim, olmamış. bu son denememizdi zaten 2 yılı bitirdik, psikolojik olarak da hormonal olarak da çok yıprandım denemelerden. adetim hala başlamadı ama ilaçsız başlasın diye bekliyorum, eşimle konuştuk bir merkezle anlaştık bu ay tüp bebek yaptıracağız.

kızlar moralinizi bozmayın. Halamın kızının 12 sene bebeği olmadı. çok üzülüyordu bebeğinin olmamasına. bir gün annem dedi ki: Allah sana o kadar çok çocuk versin ki elin bezden çıkmasın demişti. sonrasında tüp bebekle bir kereden üçüz oğulları oldu. üçüzler bir yaşına girmeden kendiliğinden bir daha hamile kaldı. bir kızı oldu. sonrasında bir sürpriz daha oldu. bir kızı daha dünyaya geldi. şu an 24 senelik evli ve 5 çocuğu var. Çevremde çocuğu olmayan herkesin bebeği oldu. hatta bir yakınımın 20 sene sonra bir oğlu oldu. Sabredin Rabbim bir gün verecektir. Rabbim inşallah fazla bekletmeden en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

evet bu aralar benimde tanıdığım çok insan hamile kaldı 9 sene okadar aşılama tüp bebek yaptı arkadaşm en sonunda kendinden hamile şimdi 2 aylık.......... benimde yarın sabah belli olacak... 7 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım... hiiç sorunumuz yok çok şükür..... eğer gebe olduğumu öğrenirsem bu siteyi havaya uçururum :)

istemeyince hemen hamile kalınıyor. bir akrabamız henüz 5 aylık evli bir kızı oldu. kimisi de evli o kadar bekler olmaz.

kızlarr ben şimdi test yaptım negatif:( karnım hala ağrıyor yumurtalarımda ... adet olmadım... allahım ne olacak bu halim

Back
X